💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 872
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 555
Добре, предстои да видим. Елиминациите тепърва започват. За мен Траян е по-умен от Калин, но хайде... щом е очерняне. То как да кажеш на фанатизирана тълпа, че богът не е бог.
Ама защо си мислите, че не му виждаме минусите?! Работата е там, че си го обичаме не въпреки, а заедно с тях! Божества не ми трябват. Имало е много пъти, в които ми се ще да му издърпам ушите. И с всяко едно ръбче и треска Калинката е това, което е- и никой не може да му отнеме или скрие светлината🐞🫶

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 12:30 от Моето мнение

# 556
Сапунджиева снощи беше права за самонадеяността на Дино, но естествено никой не я подкрепи. Не му е за пръв път да се дъни на ключов момент, като взима в свои ръце задачата, а очевидно не се справя с нея. Само че докато в другото племе Пекин му триеше сол на главата и го номинираха, сините удобно си затварят очите и така сВаведВивата генеВаВ ВъждаВичка, която винаги прави разбори, предпочете да смачка още повече и без това смакчаната Деси.
Чакам с нетърпение момента, в който и шутът Дино ще отпадне безславно, за да не трябва да му слушам селяндурските майтапчета и мякането му. Да ги елиминира там Кандаският плазмодий наред и да разпускат цирка. То вече е неприятно и гнусно за гледане от стъкмистики и сценарии. Жалко, че така ще откажат много читави момчета и момичета да участват.

# 557
Иначе и тази вечер си беше доста тегава... Поне имаше малко интрига за победа на жълтите... Взимането на Траян при жълтите беше добро решение, но уви точно тук (както Алекс миналия понеделник) Траян закопа точно на стрелбата. Беше твърде пренавит. И тоя смешен пъзел накрая няма какво да се коментира. Не разбирам защо ако от продукцията искаха жълта резиденция не сложиха по-труден пъзел, за да видим дали някой от не-изявилите се досега пъзелисти могат да се справят срещу Траян/Алекс. Пропуснат шанс, въобще шанс за обрат 0. Надявам се поне на едната елиминациона да има по-труден пъзел, пък да си е заслужавало открадването на пъзелистите от сините. Обаче как сготвиха Ръждавичка без тя да осъзнае, ама и тя надъхана за последното капитанство, знаеки, че на 90% ще е елиминационна... Единия път, в който тя трябваше да се кротне и да седне и да премисли, а не да си мисли че и е в кърпа вързана победата срещу капитана от другата страна. Пренавиването и the overconfidence ще я преборят. Но все пак се надявам тя да бие утре. Голям фактор ще са тези пръчки, знаем от минали сезони, че този елемент винаги е супер пипкав и много на късмет. Иначе за териториалната Калин отново блести, мислеш, спокоен... Не знам защо не му дадоха той да цели, много вероятно да беше по-точен от Алекс поне. Много ми хареса как скачаше напред, за да може Траян да дърпа по-лесно. Мирослав пък блесна за пръв път от ваденето на дънерите преди месец (където блесна само защото Траян беше супер зле). Калин си го уби там. Абе като цяло просто е супер нехаризматичен, някакво тежко ми става като го гледам... Не е слаб, но е подви опашка и някак мрънкащ. Като цяло превъртях половината от екранното време на сините в резиденцията, дъвчем едно и също от 3 седмици. Да отпада Сапунджиева тази седмица и да се свършва. Като цяло ще е инфарктна битка утре, а в сряда и четвъртък очаквам поне малко отпор от жълтите и най-накрая някой син да е номиниран.
А не, дано Сапунджиева е на финалите

# 558
Иронията Траян да нарича някой друг "Ехото"...

Много рязко ми падна интереса към сезона след това формиране на Безименните. Едни гладни от седмици, други сити от седмици и се вижда от резултата на битките, че това не води до равни двубои. Или всички да си имат седмична храна или всички да гладуват. Колкото и непопулярна да беше Пекин да гледам как е останала без сили след като беше най-силната физически е кофти тв. И пак жълти на изолатор.

# 559
Моето голямо разочарование е Калин. С това което буквално изсъска под завивките, "ние ще ви размажем" ли нещо подобно, казано уж срамежливо уж с равен тон и дори усмивка, но наситено с такава арогантност. Просто не го очаквах  по никакъв начин точно от него и образът създаден в главата ми . За първи път имам истински положителен герой , обаче ми се развали вкусът рязко . Пак го харесвам , но горчилката ще си остане.
Миро също ме издразни, и той страхлив - да не го нарочи тълпата бързо се ориентира да ръчка с ножове падналия- Сапунджиева
Дино от началото казвам, че е дъно и манипулатор . С Алекс си държат първото място. За разлика от Пекин , която си създава противници, но не мачка психически противниците си , до степен да ги срине и на игрите да се "въртят на обръч/пилон "  Иван , когото сринаха психически, пак беше действие на Дино и Траян .
Дино Мазни - ето една подсказка за продукцията ,могат да си я ползват
Алекс е доволен , остана с две глупави както фи нарича сам жени, които да манипулира. Трябваше да си вземат Миро

# 560
Дино отдавна ми падна в очите. Но вчера се удави в мас. Подлизурко и предател. Ама толкова ми напомня за подобни Андрешковци от реала, че чак ме хвана бяс. Чикагото добре му обясни с кого си има работа, но и него ще сготвят. Николайчо е като паж на продукцията и декламира усилено вече беззъбите си смешки като първолак, който отчаяно се бори за шестица, но за жалост ще се сдобие просто с хронично болен кръст...от многото навеждане.
Ръждата и тя - капитан, капитан, но единствено за собствения си, вече станал трътлест задник мисли. Омръзна ми да я гледам как преживя и фъфли, как врещи по арената. Сакън да не остане малко гладна.
Сапунджиева е потисната в това племе, а е чувствителен човек и гадните коментари я вадят от строя. Слаба психика, жалко за нея.
И не вярвах, че ще го кажа, но нека Жабата опука Симона довечера. Като ще е театро, да е пълно. Да видим подлизурниците Дино и МазниЙ и Миро МногострадалниЙ, какви коалициЙ ще забъркат.
Няма да забравя моето първо излизане на сцена в основния състав. Знаех, че хореографът ще ме гледа под лупа дали се вписвам в състава. Ужасно е. И от притеснение се случи това, че за първи и последен път паднах на сцената Simple Smile Претендирам, че съм с доста силна психика. Извинявам се за отклонението.
Всички тези забележки и подигравки смазват Сапунджиева. Тя самата знае, че каквото и да направи е под ножа.  Правилно ли видях, че Траян и Дино и подготвят закуската на Симона Simple Smile Говориха за Сапунджиева, че тя им  се мазнела. А те двамата сега какви ги вършиха?

# 561
Скрит текст:
Добре, предстои да видим. Елиминациите тепърва започват. За мен Траян е по-умен от Калин, но хайде... щом е очерняне. То как да кажеш на фанатизирана тълпа, че богът не е бог.
Ама защо си мислите, че ну му виждаме минусите?! Работата е там, че си го обичаме не въпреки, а заедно с тях! Божества не ми трябват. Имало е много пъти, в които ми се ще да му издърпам ушите. И с всяко едно ръбче и треска Калинката е това, което е- и никой не може да му отнеме или скрие светлината🐞🫶

Абсолютно. Аз като го коментирам винаги казвам, ако е сбъркал и къде е сбъркал или какво не е направил, за разлика от феновете на Мими и Траян.
Но пиша негативни коментари по заслуга, а не защото не харесвам някого. Нещо, което феновете на другите играчи не правят.

И още нещо: Калин е Великолепен. Калин блести. Калин е като слънце. Глътка свеж въздух, след цялата злоба, пародия и схеми с които ни заливат от екран. Пример за подражание от подрастващите.

#СезонанаКалин#!

# 562
Дино отдавна ми падна в очите. Но вчера се удави в мас. Подлизурко и предател. Ама толкова ми напомня за подобни Андрешковци от реала, че чак ме хвана бяс. Чикагото добре му обясни с кого си има работа, но и него ще сготвят. Николайчо е като паж на продукцията и декламира усилено вече беззъбите си смешки като първолак, който отчаяно се бори за шестица, но за жалост ще се сдобие просто с хронично болен кръст...от многото навеждане.
Ръждата и тя - капитан, капитан, но единствено за собствения си, вече станал трътлест задник мисли. Омръзна ми да я гледам как преживя и фъфли, как врещи по арената. Сакън да не остане малко гладна.
Сапунджиева е потисната в това племе, а е чувствителен човек и гадните коментари я вадят от строя. Слаба психика, жалко за нея.
И не вярвах, че ще го кажа, но нека Жабата опука Симона довечера. Като ще е театро, да е пълно. Да видим подлизурниците Дино и МазниЙ и Миро МногострадалниЙ, какви коалициЙ ще забъркат.
Няма да забравя моето първо излизане на сцена в основния състав. Знаех, че хореографът ще ме гледа под лупа дали се вписвам в състава. Ужасно е. И от притеснение се случи това, че за първи и последен път паднах на сцената Simple Smile Претендирам, че съм с доста силна психика. Извинявам се за отклонението.
Всички тези забележки и подигравки смазват Сапунджиева. Тя самата знае, че каквото и да направи е под ножа.  Правилно ли видях, че Траян и Дино и подготвят закуската на Симона Simple Smile Говориха за Сапунджиева, че тя им  се мазнела. А те двамата сега какви ги вършиха?
Че и нагло коментираха как се мазнила докато им готви, а те муат като невидели, да! Аз наистина не виждам толкова ли им е важно, точно нея да елиминират? А после? Просто са си гаднярчета. Дино с това си представяне в ИВ скоро жена ще види през крив макарон. И без това чувам от познати съграждани, че бил изключително лигав и инфантилен. А сега се показа и злобен.

# 563
Ами нали и аз това казах, имаме си Бог Слънце. Амин! Simple Smile

# 564
Миро снощи "Не съм съгласен, но нямам избор". Избор има винаги, ама на малко хора им стиска да не свирят в общия хор, когато мелодията не им харесва. Иначе да, видяхме вече, че там най- печелившо е с коня да бъдеш кон, с жабата- жаба.
Битката, средна хубост. Това с винтовете отстрани наистина изглеждаше или като един смазан и един несмазан, заради оборотите при удар. Или просто монтажа наистина вадеше едни и същи кадри. Това накрая не е пъзел. Спрете да набеждавате всяка една игра за 3+, която слагате за "пъзел" Sob Да бяхте повторили този, където падна Алекс, поне наистина може да се вкара мисъл, не само да местиш пулчета, като дете, което показва, че е научило цветовете.
Доживяхме иначе да чуем Миро да каже за нещо, че е добър и да се заяви за пост. Иначе и Сапунджиева се опита, ама нейните заявки за останалите винаги са "не чувам, не чувам, вятъра е насрещен".
Калин поредно безукорно минаване на трасе, на стълбата беше блестящ, на обръчите само Ръждавичка мина елегантно, колкото него. Браво и на нея, наистина впечатляващо изпълнение и като цяло бърза на трасе, както винаги.
Миро минава добре, така е. Просто не впечатлява с техника като Калин и Ръждавичка. От нетехнично преминаващи симпатичен ми е май само Чикагото.
Сапунджиева ясно, че има някакъв бийф с Ръждавичка и иска да се докаже като равностойна на нея, но наистина се закопава повече с неуспешни опити. Иначе Дино ме дразни повече от нея, наистина не спира да намила като свекърва, "Деске, Деске, Деске...". Ама не се издъни Деска на стрелбата, само че това няма да се коментира. Да, обръчите много ги дръпнаха назад, но ако Миро там не се беше проявил, можеше и да им замине победата.
Дино и някакво много изумено скачане на количката направи. Те като цяло бяха зле, но той особено изпъкваше.
Траян каква беше тази оскърбителна стрелба, чак се чудих да не би грешно да разбра условието и да мисли, че се борят за пропуснати мишени.
За днес на такова трасе, не виждам как ще бие Радка. А, ако продукцията искаха да я сготвят щяха да им бутнат някоя нагласена изометрия или нещо като паянтовия дракон на Лапунов. Радостина на стената често е като на забавен каданс, няма да се изненадам Ръждавичка и след изпускането пак да я изпревари. Втората се е доказвала и с точност на елементи със стрелба. Време й е да си ходи вече. И Николета има потенциал да блесне в повече положителна светлина без нея наоколо.

# 565
  • тук и там
Благодаря за новата тема. На капитанската ще са Ръждавичка и Радостина..Очаквам Радостина да падне,и Ръждавичка да вземе грошовете на Радостина.Но..блатната е супер слаба и все пак е почти до финал,та знам ли какво са решили от Продукцията...И в двата случая твърде много са подсилени жените с грошове и други..Все пак,дано Ръждавичка да остане,че иначе Радостина,Мирка и Николета с тези грошове ще стигнат далече,за наше съжаление..Ръждето поне може да заформи нещо с Алекс и Калин..Радостина е ясна с кой ще играе..Колкото повече наближава финала,толкова повече се убеждавам,че слуховете са верни и онзи мишок ще е победител..Твърде богат го направиха и него и хората с които играе..Отвратително!

# 566
Моето голямо разочарование е Калин. С това което буквално изсъска под завивките, "ние ще ви размажем" ли нещо подобно, казано уж срамежливо уж с равен тон и дори усмивка, но наситено с такава арогантност. Просто не го очаквах  по никакъв начин точно от него и образът създаден в главата ми .

С кое точно Ви е разочаровал, че нещо не се разбира!? Ще го размазаха от битки триглавата змия ли!? Че го пращаха незаслужено на елиминация ли!? Че ходи да се бие за Пекин и вместо нея, пък тя го номинира отново и отново. щот наЛе "ЖЕнската завера"? Че въртяха схеми "силните" жени и пратиха на незаслужена елиминация Калин-Ивайло ли!?

Какво трябваше да направи Калин!? Да се "скрие" под чаршава ли и да им мълчи ли и да им полегне нагото!?

Не каза точно тези думи, но им го каза в очите - без заобиколки, без злоба и прочие. Триглавата змия го разсипаха. Обаче усмивката му не спадна и пак търсеше положителното в тях и го намери. Айде холам, стига сте изсмуквали глупости от пръстите си.

#СезонанаКалин#!

# 567
Аз в момента виждам нов сторилайн, Радостина, жената гладувала най-много започна да реже глави?!?
Траян е силен, но не мога да го харесам, не знам защо, антипатичен ми е. Първият път при феномените беше като статист, при лечителите също. Сега малко се пораздвижи образът му(мисля, че той е с най-малък брой синхрони)
А пък Сапунджиева може да е силна, подготвена и тн, но това не се видя. Продукцията винаги я дава в лоша светлина, разбира се от това което гледаме, тя също няма място в последните седмици. Тя веднъж беше капитан на Завоевателите и имаше 1 или 2 битки на блатото. В общи линии мега чил.
За Симона ми се струва, че са и подготвили “загуба по генералски”. Още преди да почне териториалната Ралица им каза, че това е последна седмица, което означава, че те след битката са обсъдили и според са знаели или поне са предполагали, че капитанската ще е елиминационна, вместо двама да отпаднат на елиминация.
Томи е издънката на сезон 7, не защото е ял и нарушил правилата, а защото прецака играта с това тъпо разбъркване на племената. Завоевателите или това което беше останало от тях - бяха събрани най-слабите играчи, един контузен играч победа не прави, Кристиян беше добър човек, но нямаше място там, както и много други…
Продукцията се гаври с нас
Не е така, Сапунджиева си е заслужила мястото в игрите

# 568
Маймунка. Оп, поправка- нашето божество.

# 569
Ръждавичка щяла да налага "капитанска" диета. В интерес на истината, само тя има нужда от нея. Дяволче, признай си, че това качване на кг. Пречи на представянето.
Дино правеше всичко на обратно в количката. Когато другите скачаха, той си стоеше или търкаляше в нея. Никой не го видя от съотборниците му, защото той стоеше зад тях.
Довечера искам Ръждавичка да победи. Признавам си, че не ми е от любимките, но Радостина ми е мнооого неприятна. Признавам си, че моето недолюбване на Симона е субективно. Заслужи си тя да е на игрите последната седмица.
Калин и Чикагото са моите хора. Мачкайте, момчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт