💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 642
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 1 500
Аз пък мисля, че Радостина показа, че е много подготвена и силна и я подценяват именно, защото е жена.
Би се опънала на Калин и Траян, а Алекс ще го отвее от раз.
Не виждам и от сините кой може да и се опре.
Довода, че е по-силна от Николета ми е неразбираем, но като нарочат някой за смотан - не виждат какво аджеба прави и само в грешките му се взират.
Това сякаш някоя от школата на Михаела го пише. Може ли така да се връзвате. Гледайте делата, какво правят, а не какво говорят. То наистина промиват мозъци с постоянно натякване щото били жени и били подценени, ама те са силни. Силни-друг път. Котви са, губят битки заради тях, а после пращат мъжете на елиминация дето им изнасят битките, защото са съюз от слабаци и скатавки. Затова и изгниха на блатото, затова им преливат синя кръв и режат месо от феномените . Заради тези блатни разбиха цяло племе , а и заради онзи Томи шашавия, направо не знам как ще бият Алекс. Как и кога е била Алекс Радостина? Аз това не помня и не съм го видяла. Лъже и маже, ама наистина почвам нерви да хабя както в първи сезон с онзи мигащия хитрец еколог и женската коалиция срещу Юлиян. Ще гонят Калин да отпадне, ама ако не стане и Траян е добре, все са силни мъже. Щяла да се опъне на тях блатната, затова едва изпълзя и то нечестно , прескочиха цяла номинация нарочно. Как може да и се връзвате на тази блатна жаба не знам. То наистина и на такава прилича в лице, а като си отвори устата пък съвсем. И онези пишман стюардесата , дето няма 1.50 сигурно височина какви ги приказва и как му излиза име на човек дето се е раздавал , че и го взеха от племето му, да си бяха играли двечките бре. Колкото-толкова , остават които са задружни, оцелели, спечелили....така да се правят коалиции и кой колкото оцелее от самото племе до последния, а не да ги местят като пешки и невинни да им плащат сметките, изнасят битките, лекуват рани и съсипват здравето си.

# 1 501
Ако  утре паднат сините, то е ясно-Траян среща Сапунджиева. Горката, откога  се опитват да я изгонят и все  успява да извади късмет.
Ако обаче момичетата саботират играта, един силен играч няма да влезе във финала. Не е честно, но е позволено и това заслужават. Радостина би Алекс, и ако тя е слаба, той какъв ли е. След победата над Ръждавичка, мъжете продължават да я номинират като най-слаба. Тяхна работа, но  станаха банални с това "най-слабата, най-бавната, най-некомплексната". Жалка история. Само потвърждават правотата на Пекин.

# 1 502
Абсурдно поведение имат двенките. Ама кажи си, че номинираш коалиционно или с реалните доводи. Какво се плюнчиш с някакви измислени причини. Все едно не си прозрачна.

Според мен даже си вярват на това, което казват и изобщо не опират до 'коалиционно' номиниране. Толкова си могат просто.

# 1 503
Благодаря ви за снимките на Калин! И Джар Джар призна неговата чистота. Дано да е била искрена в мнението си, а да не се натяга. Защото той е точно такъв.

# 1 504
Вид духовен онанизъм е да ти прави кеф да натрапваш на 98% от списващите тук личните си предпочитания, които не съвпадат с техните . Аман! Бива бива, но това е издевателство, липса на възпитание и арогантност. Стига вече! Как по- ясно да го кажа?
Никой на никого нищо не натрапва. Всеки има право на мнение. И споровете са едно от хубавите неща тук, стига да се спазва добрият тон и да проявяваш уважение към различието на отсрещния. Но това си е само моето мнение☺
Любезно да попитам дали сте наясно срещу натрапването на кого и за кого имам предвид? Аз пледирам за игнор на Ръждавичка  Симона от генералтошево…

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 22:52 от victoria vassileva

# 1 505
За всички дето пишат и мрънкат Калин това Калин онова,и как темата "не се чете вече".Хората са казали :Като не харесваш нещо не четеш, и подминаваш!Таа това ми е съвета към тях. 😁
Тук над 300 души просто са фенове на Калин и това е положението.Харесва ли ви или не 😄

# 1 506
Ако  утре паднат сините, то е ясно-Траян среща Сапунджиева. Горката, откога  се опитват да я изгонят и все  успява да извади късмет.
Ако обаче момичетата саботират играта, един силен играч няма да влезе във финала. Не е честно, но е позволено и това заслужават. Радостина би Алекс, и ако тя е слаба, той какъв ли е. След победата над Ръждавичка, мъжете продължават да я номинират като най-слаба. Тяхна работа, но  станаха банални с това "най-слабата, най-бавната, най-некомплексната". Жалка история. Само потвърждават правотата на Пекин.
Ама това са фактите- не става! И се видя не веднъж. Истината боли. Ако толкова мъжката поемаше нещата, вместо да плюе по отсрещните, да се погледне малко и да се замисли какво да подобри в себе си, че да се променят нещата. Само идиот повтаря до безкрай едно и също действие и очаква различен резултат.

# 1 507
# 1 508
За втори път Радостина се опитва да удря по егото на мъжете, като ги обвинява, че не приемат номинациите си “ мъжката”, а тя си приемала своята “много по-мъжката”

Ами Ради, мъжете не преглъщат номинацията като теб, защото доводите, с които ги номинираш просто НЕ са верни! И Траян ти го каза право в очите, ама кой да схване… Докато ти си го приемаш “мъжката” , просто защото всичко, което те казват за теб си е чистата истина и ти го знаеш!

# 1 509
  • София

А Chicago residence *****?? Joy

Свършиха ми отдавна лайковете, много се смях с почти всички коментари, благодаря за снимките!

И Weary от историята на великомъченик Мими, защо трябваше да ни припомнят как се влачеше и примираше на разни места??

# 1 510
Календар! Може да си направим календар!
Ако може, да е с 365 страници, за всеки ден по една. Grinning

# 1 511
  • Bayern
Нелеп е много меко казано. Отвратително, гнусно отношение ! Тази змия не пропуска да захапе и на изпроводяк! А си мислех, че на Пекин е грозен лаптопа...това на Симона беше супер просташко!!! Жалка женица !!! Изгледах го два пъти и още не мога да повярвам какво чух!!! Потресена съм !

# 1 512
  • Дубай
Радостина и Николета нямат капацитета да се обосновават и водят дебати, което си стана ясно  и на по-ранни съвети.
Той Траян им обясни ама... Те не го разбраха милите. Доводите им бяха безобразни предвид тяхното представяне  днес.
Благодаря за кадрите на Калин, прекрасни очи!
Нелеп е много меко казано. Отвратително, гнусно отношение ! Тази змия не пропуска да захапе и на изпроводяк! А си мислех, че на Пекин е грозен лаптопа...това на Симона беше супер просташко!!! Жалка женица !!! Изгледах го два пъти и още не мога да повярвам какво чух!!! Потресена съм !
Сравненията, които направи бяха ужасни! И на мен ми направи лошо впечатление. С какво толкова я подразни Чикагото?!

# 1 513
Айде и Чикагото под ножа на Ръждавичка! Защо, защо, защо? Този човек те ценеше и обичаше, моме!!! А ти го нарани целенасочено и жестоко!

Рязко ми падна в очите...Симона. Отвратена съм просто. Отвратена! С чиста съвест мога да кажа: Радвам се, че отпадна! За мен темата относно Симона приключи с този лаптоп.

А толкова я хвалеше.

# 1 514
Добре, че беше Алекс да ги научи да минават поне гъбките, че още щеше да бълбука на тях и да не стигне до стената дори. Ръждавица , като я е видяла да ги минава може от това да се е стресирала. Не я чух Рада да благодари или поне да зачете усилията на Алекс. Толкова са ограничени с онази другата, че....бе как можаха най-тъпите жени да изберат . То и Йоанна не блестеше с ум, само злоба изливаше, стоя седмица и ни побърка , а иначе сладка, мила, нежна. Пекин и Ръждата пък схемаджийки и зли. И всички за свят женски съюз и бутане напред, така се бутат , че чак изпопадаха. Бясна съм. Тъкмо нещо положително да видя в Рада уж и тя вземе, че ми припомни колко е блатна.

Общи условия

Активация на акаунт