💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 630
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Някъде там...
Ако  утре паднат сините, то е ясно-Траян среща Сапунджиева. Горката, откога  се опитват да я изгонят и все  успява да извади късмет.
Ако обаче момичетата саботират играта, един силен играч няма да влезе във финала. Не е честно, но е позволено и това заслужават. Радостина би Алекс, и ако тя е слаба, той какъв ли е. След победата над Ръждавичка, мъжете продължават да я номинират като най-слаба. Тяхна работа, но  станаха банални с това "най-слабата, най-бавната, най-некомплексната". Жалка история. Само потвърждават правотата на Пекин.
Не съм съгласна с написаното. Беше номинирана не като слаб играч, а като най-малко комплексен. И това е факт, базиран на представянето й досега от началото на игрите. Това, че на нея това не й харесва и гледа на себе си през розови очила, не променя фактите. В това конкретно племе, сред тези хора, тя е на опашката. Жалки са двете жени в случая.

# 1 516
Напълно съм обективен. Както винаги.
Няма смисъл да ме пробвате, мнението НИКОГА няма да ми промените.

Ние не искаме да ти променяме мнението.Имай си го.Ама само ти да си обективен, пък всички да грешат е като да караш в насрещното и да мислиш че всички срещу теб са в нарушение.Нали си по статистиките, виж мнението на хората.

# 1 517
  • Bayern
Лаптопа на Симона  злонамерен и безцеремонен до последно!!! Недостойно, невъзпитано и отблъскващо поведение!!! Толкова арогантно самонадеяна, че даже не може да се осъзнае колко зле изглежда отстрани!!! Ако тук нямаше цензура щях да я наредя така както я хранят във фейса! Късно отпадна самозабравилата се генералша!
На тази и един фен й е много !!!

# 1 518
Не знам дали от предаването или от подкаста съм по-разочарована. Или участниците не млъкват и разтягат безсмислени локуми, или говорят супер завоалирано или просто си повтарят думите от синхроните. Без да се хвърли никаква светлина ?!? При Симона беше супер семпъл, при Пекин беше доста разтегнат, та тя не млъкна, но нямаше голям смисъл, защото нито я “опознахме” повече като човек, както казва водещата, нито нищо. Ако трябва да ги съпоставя - изказът на Пекин е на по-високо ниво ,но това “мекане” ме дразни страшно много (аз съм другия край на България и тук не мекаме и затова ми се натрапва зверски много). Симона има доста да работи над речниковата си култура, но беше малко по-отпусната от Пекин, не беше притеснена и някакси протече по естествено разговорът.

# 1 519
  • Някъде там...
Дино обаче си преметна Чикагото да гласува за Миро. Подсигуриха си двамцата с Миро да не ходят на елиминации. А ако бяха загубили и двете битки, Чикагото отиваше под влака заедно със Сапунджиева.

Интересно ми е Траян след обединението с кого ще играе? С Дино и Миро (+евентуално Радостина и Николета) или с Калин и Алекс... Не е спойлер, просто не вярвам да отпадне тази седмица.

# 1 520
Ако не беше този скапан феминизъм, сега щяхме да гледаме стойностни играчи като Ивайло и Лапунов, а не Радостина и Николета. Каква само втора фаза щеше да е. Рейтингът щеше да е до небесата. Жалко, наистина жалко. Очаквах много повече от фаза 2, след като първата фаза беше що-годе окей.

# 1 521
  • Bayern
Калинката страда за Симонка.. Виждал тях двамата на финал рамо до рамо. Ох колко е миличък и добър и как си държи на нея.Gift Heart
Да, защото в Резиденцията само спеше и нямаше време да види истинското й лице.Точно той какъвто е добродушко сега сигурно му се драйфа от нейната злоба! Това важи за всичките й съотборници, едва ли са предполагали, че е толкова двулична и злонамерена !

# 1 522
Много ще се изкефя ако след всички тези женски коалиции, докторици, генерали, блатни вещици и какво ли още не, Сапунджиева остане последната жена. И ако може някак си да бие Дино в някаква много нелепа и унизителна за него битка. Размечтах се...

# 1 523
Започнах и аз с малко ретроспекция, гледат ми се стари епизоди. На битките всички мъже са голи до кръста, Мими обаче е облечена- единствена тя. Милата, пази се. Сега изгледах битката с дънерите. Траян и Калин копаят с голи ръце, Мими е с ръкавички. Преди началото на битката мрънкане колко е изнемощяла. В края, сглобяване на рул- Калин 11 Мин, Мими- 50 мин. Толкова за разликата между двамата.

# 1 524
Траян ще я бие Сапунджиева и с една ръка.
Нищо са не знае Хриси, то и за Ръждата мислехме,че ще бие Радостина, ама каква стана 😃
Така е. Просто имаме зверска нужда от нещо положително и хепи в цялата тази драма от ранга на Титаник.
Сори Васо, време е твоята любимка да си ходи. Траян заслужава повече финала. Simple Smile

Напоследък взех да се надявам спойлериста за финала да е объркал Миро с Траян и втория да е победителя.
То и ние доскоро ги бъркахме Grinning
Не, да си ходи друг

# 1 525
  • София
И друго ми прави впечатление- не съм сигурна дали заради тена и свалените килограми, но все едно порасна и рязко възмъжа от началото на игрите. В началото беше абсолютен дечко.

И аз това го забелязах

Според мен тена и ОПЕРАТОРА, нашият герой Wink

Това, че ходи гол до кръста също помага.

# 1 526
Много ще се изкефя ако след всички тези женски коалиции, докторици, генерали, блатни вещици и какво ли още не, Сапунджиева остане последната жена. И ако може някак си да бие Дино в някаква много нелепа и унизителна за него битка. Размечтах се...
Дано

# 1 527
откъде тръгна тоя прякор Мими ?

# 1 528
откъде тръгна тоя прякор Мими ?
В инстаграм така му казват приятели

# 1 529
Ако не беше този скапан феминизъм, сега щяхме да гледаме стойностни играчи като Ивайло и Лапунов, а не Радостина и Николета.
Аз не бих казал, че Николета не е стойностен играч. Честно казано, мисля че този сезон тя е втората най-силна жена (след Ръждавичка). Говоря чисто като умения на терен, изключвам т.нар. "социална игра".

Общи условия

Активация на акаунт