💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 425
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Bayern
Симона реално не е гласувала на съвет срещу Лапунов, Симона няма как да знаем как щеше да е с Калин и Алекс във фаза 3. Не стигна, уви, до там. Друг е въпросът, че най-логично е за една силна жена, ако има сили и претенции за финал - и не само за жена де - в средата на фаза 2 да започне с гласуване срещу силни играчи. А, тя на съвет във фаза 2 не е била - много неща може да каза, ама реално не знаем какво е щяла да направи.
Само дето тя още в първата фаза гласува два пъти срещу Калин ?!  Кой нормален човек още в първа фаза (при наличието на слаби играчи ) гласува срещу видимо най-силния?!
Тук ще се самоцитирам-
''Понеже при нея лисва емоционална връзка с другите съотборници, тя щеше да играе с жените, защото така й е по-изгодно . Тези, които се опитват да ни втълпят, че щяла да играе с ''тати'' и ''бати'' , се опитват да й очистят образа и сами не си вярват.''

Сега като вижда отвън какъв хейт обират жените, а колко харесвани са Алекс и Калин , ще се опита да замаже , че едва ли не щяла да играе с тати и бати ... Цитирам Симона от визитката й - ''ще лавирам както ми е изгодно, лицемерието е и дар  и проклятие "

# 1 561
Дино е свръх антипатичен, прост и нагъл селянин.
Като Чикагото застане пред него и го попита директно нещо, онзи се чуди къде да се завре, върти очи, смотолява, а след това плюе по него и другите.
Стана определено най-противния човек в предаването.
Едни и същи глупости се повтарят от този смешник.
Хем е прост като манастирска коза, хем голямо самочувствие.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 08:38 от Alexslav

# 1 562
Нека продукцията да махне 100 те хиляди в следващия сезон и да се играе за чест и слава.
 Човек вижда в другия, това, което носи в себе си. Аз на мястото на Калин бих се засегнала, след репликата за мераци към чуждото имане. На тях вътре вече им е ясно как върви играта и кой е човека, за чието благо играят. Я Дино как се ориентира и пърха щастливо около Миро.

# 1 563

Двете глухарчета са невероятно тъпи просто, особено Николета. С какви очи мъжете щели да ги номинират? Ми със същите, с които вие ги номинирате цял сезон, независимо че се справят несравнимо по--добре от вас. Доводите за номинацията на Траян бяха просто нелепи. И как е възможно да си мислят, че мъжете се страхуват да ходят на елиминации, затова търсят обяснение защо са номинирани. Не, те просто търсят логика там, където няма нищо -  в празните ви кратуни, които дрънкат на кухо. Логика липсва, доводите не стават... Опитват се да хванат някаква мисъл просто горките мъже, затова настояват, но всички усилия са напразни.

А Мимето и Радостина не пропускат повод да се ожалят колко много са изстрадали. Никой друг не е бил никога ни на блато, ни на Изолатор, само те единствено. Първи и последни.
Едни същи страдалИци, както казват в едно друго предаване.

👍
Те защото са "силни" и мъжете ги е страх от тях, затова са първи и последни от блатото и изолатора. Явно това е причината да търсят кой да ги спаси оттам и да ги хване за ръчички и ги заведе на резиденцията.

Много им се иска на ПР да лепнат гаден етикет (като на Момчил) на Калин, ама все удрят на камък.
Давам им идея да сложат такъв на Мими, напр. скатавка.

# 1 564
  • Някъде там...
Прави ми впечатление, че скоро не са наричали Калин Великолепни. Да не вземе нещо да засенчи Фикусчето. Simple Smile
Дино и на мен много ми падна в очите напоследък. Жалко, беше зевзекът на сезона, а сега се превръща в схемаджията подлизурко, който тормози Деси и се коалира с един от неприятниците на сезона.

Траян само спечели, отивайки при Алекс и Калин. Беше започнал да се хлъзга по нанадолнището и той. Самозабравиха се в тая резиденция. Вярна е приказката, че с когото се събереш, такъв ставаш. Калин и Алекс обаче са истински феномени, защото те обединяват и заразяват с добро, където и да отидат.

Въпреки поредния предизвестен съвет снощи, атмосферата в племето е една идея по-положителна без Пекин.

# 1 565
  • Bayern
Тримата мъже как са се свили, знаейки че хем изнасят битките хем са винаги на пангара. А двете издънки се изтъпанчили гордо, нали пълни с предимства и грошове и бушони си имат... Егати късметлийките...
Николета винаги се усмихва толкова самодовлно на съвет, че се чудя как може едновременно да е толкова хубава и толкова отблъскваща   

# 1 566

Всеки има правото да споделя личните си предпочитания. И нищо не натрапвам на никого, просто си казвам мнението.
Чудесно! Разбира се! Щом ти е все едно, че съфорумките тук се чудят как да те пожалят и да посъчустват, та чак предложиха да ти помогнат да искаш ръката на девойката... Едно, че наистина добросъвестно се стараеш за темата, а и са "мами". Моля, пиши си, ако искаш в стихове.
Мислех си това да е моят "лап топ" за тази година. Всички бяхте чудесни и ми помогнахте да си преживея емоциите от предаването. Идват празници - всички бъдете здрави и щастливи!
Калин- победител!

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 08:54 от victoria vassileva

# 1 567
  • София
Да ви кажа, беше ми мъчно за Ръждавичка и поражението, което преживя, но... като чух какво говори снощи от лаптопа и ми мина.
Как може, бе Ръждавичке, да бъдеш толкoвa груба и без капка емпатия? Не можа ли толкова по една добра дума да намериш за всеки от хората, с които стоя на масата и дели лошо и хубаво? И с какво Чикагото заслужи това? Точно той, който до последно не искаше да повярва, че му се готви номинация и винаги защитаваше Симона? Какво толкова й направи пък Сапунджиева?
Нищо нямаше да й стане на Ръждавичка на изпроводяк да подкрепи всеки от тях и да остави тези отровни мисли за себе си... Боже, боже, не можах да повярвам /и аз като Чикагото /, изложи се , изложи се...

Другото, което исках да коментирам е, че никой от нас, хора, не се е излъгал в усещането си за Калин. Дори Радка каза, че точно на него вярва, защото той е такъв човек. Аз също за себе си съм убедена, че материалните неща наистина не го вълнуват и животът му се измерва с други неща. Вече има много малко такива хора, всеки прави схеми, то се вижда и в игрите - чист пример за това е Мирослав и няма как хората да го харесат, ащо ше и Супермен да се окаже.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 10:43 от Grace

# 1 568
Мене пък страшно много ме кефи Дино. Опасен е! Има страхотно чувство за хумор, чар и интелект. С такава лекота финтира Чикагото, че последният въобще и не разбра какво стана. 🤣 Нямаше явно наблизо редактор да му отваря очите отново. 👀
Не докторът и Пекин, а Дино и Пекин са зелените стратези според мене.

# 1 569
Сега пак си го пуснах- изглежда ми все едно поне 10 минути са го въртели Калин на синхроните след играта, само и само накрая да каже, че играе за победа, за финал, за пари... за нещо такова. Ама пак не успяха😄

# 1 570
Ако Дребнавичка беше момиче с чест и на място, накрая, освен че нямаше да предаде единствения човек, останал в племето от Феномените, но и за победители, вместо да посочи двамата пришълци и нагаждачи, щеше да посочи Калин и Алекс - нищо, че сега са в другото племе. Така бих направила аз. И не ми я извинявайте с възрастта. На 23 години човек има пределно ясна идея за достойнство и чест! И още повече, кога, ако не на тази млада възраст, човек да вярва в идеалите си и да ги брани със зъби и нокти ?!  С годините ставаме, по-лоши, а това още на 20 прелива от жлъч и злоба. Ами не - не е най-силната, нито най-достойната жена на всички сезони.
А точно този сезон женското участие, изключая Наталия, е пълен провал откъм качества. Особено откъм чисто човешки качества. И наистина вярвам, че след години, когато вече поизтлеят емоциите от сезон 7, единствената жена, която ще съм запомнила, ще е именно Наталия. Мила, добра, волева - която не си позволи да прави схеми и да обижда, дори когато всички бяха срещу нея. Тя е женският аналог на Калин в играта. Не случайно делиха една стая в резиденцията - добрите хора се надушват, както и лошите - за справка Диньо и Муньо.

# 1 571
Не виждам какви сложни интриги и схеми прави Мирослав , различни от всички останали. Още по малко виждам "помазване" от продукцията. Хейта по него си го обяснявам с фенщина . Както при нас , така и в племената си има йерархия (определяне кой е по-силен). Изготвящия стратегията за битките дава баш най - отговорните постове по нея. Миро е също скромен и не се натиска нахално , но и не отказва . Нахалните като Дино -аз,аз,аз после ползват това , като довод за скатаване. Същото направи и Ръждавичка спрямо Лапунов , но двойния стандарт него го изкара мъченик и жертва , а мразения Миро -симулант. Въпреки очеизвадния дори от самолет гротески вид , който беше добил

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 09:33 от AuroraBB

# 1 572
  • Bayern
Ралица вчера се изложи за пореден път. Много добре знае, че Дино  и Миро са единствените, които броят грошовете на играчите.

Жени в трета фаза на играта не трябва да има, развалят битките с тези жилетки. Вместо да гледаме летящи атлети на арените, с това изравняване на силите ще слушаме тежко дишане и ще се молим някой да не припадне в жегите.

Искам битка Чикаго-Дино и зеленоокия хубавец да си ходи в къщи.

# 1 573
  • В Града на липите
Не виждам какви сложни интриги и схеми прави Мирослав , различни от всички останали. Още по малко виждам "помазване" от продукцията. Хейта по него си го обяснявам с фенщина .
Хейтът по Миро може и да е фенщина, но се базира изцяло на чувството ни за несправедливост. Ако не беше изтекъл спойлерът за него, дори нямаше да го забележим до финала. Щеше да примънка няколко пъти в масовката и, като развее стоте хиляди на арената, щяхме да се питаме: Тоя пък кой беше и откъде се взе?!? Grinning
Определено щеше да се размине с по-малко хейт. Sweat Smile
В случая го отнася вместо продукцията. Иначе така може, така играе. Ние пък сме в правото си да не му се кефим.

Цитат
Искам битка Чикаго-Дино и зеленоокия хубавец да си ходи в къщи.
Аз пък искам битка Миро-Дино и да видя физиономията на дърдоркото, като отпадне.

# 1 574
Напълно съм съгласна , всеки да си харесва някого , ничие мнение не желая да променям , но и не виждам какво пречи и да изразявам сеоето , което се старяа да е обективно , без да се влияя от симпатиите си

Общи условия

Активация на акаунт