💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 909
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 680
В спойлерната тема някой беше писал,че са правили премонтаж на последните епизоди.

# 1 681
  • София
В спойлерната тема някой беше писал,че са правили премонтаж на последните епизоди.
Едва ли са "премонтирали" финалните епизоди. Обикновено ги монтират в последния момент, защото в мотнажните зали и стените имат уши Joy

# 1 682
Добре де, едно не разбирам, ако продукцията може да "саботира" довечера, издишат всички теории, че видиш ли загубите на Пекин и Ръждавичка са ги изненадали и са провалили първоначалния сторилайн.   Що не "саботираха" на техните битки тогава...

За хигиената - ясно, на никой зрител не му се гледат мръсни, космясали и с жълти зъби хора, а това е телевизионен продукт все пак. Никой не е обещавал от екрана, че базова хигиена не се осигурява. Не е документалка за експедиция в джунглата, нали...
Ама на тоя изолатор и душ всеки ден си е абсолютно недостатъчен.

И друго - някак много различно "гладуват" момичетата и момчетата при жълтите. Калин се стопи като тийн,  Алекс и той заслабна, а двете шматки се загладиха като пуканки. По-добре изглеждат от преди месец. Да няма за тях освен дежурните консерва, барче и бананче, и допълнително меню в бусчето?
А Миркото фикуса за една седмица стана, как беше, нацепен цивилизационен продукт.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 18:03 от MikasaA

# 1 683
Направо ми се повръща от Дино и мрън - мрън Мирослав! Голяма радост, че са финалисти. Да, финалисти сте, ама стигнахте до там като мишки! Голямо пресмятане, голямо броене на грошове. А бе, алоууу! Вие в счетоводно състазание ли сте!? Я малко кръв и пот да видим от вас на терен, ама надали......Мъжленца жалки! Едно прекрасно дете Калин ви показва нагледно какво значи мъж на място - не го интересуват анулети, амулети, грошове и пазарлъци, а битки на терен. Ма вас от терена ви е страх - там боли, лошо ви е, стресиращо е, тц, тц, тц.

# 1 684
Алекс,Алекс!
 В началото изобщо не гледах сериозно на него. Изглеждаше ми като някакъв позьор, плямпало. Смешен човек ,който си въобразява нещо за себе си.
  Сега,от позиция на времето виждам човекът,който направи от Феномените най-обичаното племе за вички сезони. Страхонен мъжки тандем се получи !
 Нямаше да си правя труда да пиша ,ако не бях видяла същия модел на поведение сега,когато е в друго племе и във вражеска среда.
 Не знам какъв генерал е Ръждавичка... За такава титла трябва да си обединител,не разединител, боравещ с обидни епитети и квалификации.
 Пълководец,обединител,генерал в този сезон за мен е Алекс!
🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🩵
 Много калинки от мен за Клалинко😉

И още нещо ми направи впечатление.Когато Калин го измъкна от удобната резиденция и го вкара в новото племе реално като бушон.Една дума не каза този човек.Не промърмори да каже, защо Калине?И си казва, аз съм по-слаб от вас, номинирайте ме.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 19:01 от biglubo

# 1 685
Едва ли са "премонтирали" финалните епизоди. Обикновено ги монтират в последния момент, защото в мотнажните зали и стените имат уши Joy
Затова вече няколко епизода гледаме Калин усмихнато и убедително да повтаря, че не е там за наградата, за парите. Един вид накрая зрителите да не сме чак толкова бесни - щом Калин не го приема толкова навътре и ние сме по- спокойни. Ай сиктир!!! Като си ги е заслужил защо да не ги вземе, ми ще го препъвате.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 18:46 от MikasaA

# 1 686
  • Някъде там...
Провалените сюжетни линии на продукцията този сезон.
1. Шопа - главен герой и потенциален финалист.
2. Епичен дуел между Калин и Шопа.
3. Директна елиминационна между Д-р Пекин и Ръждавичка във финалното племе или малко преди него на тежко трасе
4. Отпадането на Д-р Пекин преди финалното племе.
5. Отпадането на Ръждавичка преди финалите. Според мен от продукцията са я виждали в топ 3. Аз като ви казвам, че няма нищо сигурно на този свят... Всяка игра си е риск. За това дори и най-великите и обичани образи нямат повече от 3 елиминации на сезон. Някои и 2 нямат.
6. Равностойна и интересна втора фаза. Тук избраха да съсипят едно племе и цялата фаза 2 само за да стопират бъдещи Томовци. Махнаха и стопанството заради него.
В някаква степен за това носи вина Томи. Те можеха да го покрият, но не го сториха.

А това за което аз лично ги виня е, че с честите намеси зад камера провалиха играта на много участници, включително и на моята Ръждавичка. Но не само тя е прецакана, че игра с продукцията вместо срещу съперниците си.

Виня ги и за това че не използваха по-дълго време силата на Ф4.
Вместо да се чудеха как да ги разбият можеха да изградят сценарий около тях и да измислият достойно и силно каре техни съперници. И щеше да стане като в комиксите.

Често те не виждат там на терен потенциал, който после ние зрителите виждаме и се чудим защо този или това нещо е така оставено в нищото...

Аз си мисля, че капитанската тази седмица е била замислена между Ръждавичка и Пекин. Но Пекин ги изненада като отпадна, а Ръждавичка съвсем ги доизненада.

За Томи сигурни ли сте, че не е трябвало да отпадне от Лапунов и да приключи по този начин или всъщност едва ли са искали да не покажат начукването на канчетата за яденето...

# 1 687
За мен феномените са уникално племе, което втори път не може да се събере. Такива типажи, но за разлика от предни сезони направиха една добре смазана машина за битки. Алекс, който изглежда като чичко дървен философ, но се оказа добър стратег и пъзелист, обединител; Калин - аниме героят, който е най-доброто им оръжие - силен, тих, скромен, комплексен, също стратег на арената; Чикагото - суетен мъж на средна възраст, пълен с лафове и забавни изцепки, на арената машина с много хъс и сила; Лапунов - комплексен, силен, човекът в сянка, който изнасяше много битки, човек на духовното, далеч от всякакви конфликти; Ръждавичка - най-силната жена през сезона, амбицирана, можеща, ама чепата, адски негативна, надменна и командаджийка; Наталия - куклената актриса с кукленски размери, която беше освен комедиен персонаж и сърцето на племето - никога не се отказваше и на арената се раздаваше до последно; Гордиенко - силна заявка, а голямо мрънкало и слабото звено, но никога не си признаваше грешките; Траян - нейния антипод - без много приказки и мрънкане в повечето случаи ефективен на арената, човекът-скала на феномените.

# 1 688
Чикагото е бетер Благо Джизъса, хаха
С тяхната усмивка няма от какво да се притесняваш ако изгасне тока... Grinning

Хех сетих се за това  Laughing
 https://www.youtube.com/watch?v=TIK01MpwWGg&t=29s

Иначе замислих по вашите писаници вчера за най-силната жена в шоуто... За мен чисто физически Крамарска има най-голям потенциал да ги сгъне другите. Разбира се, за цялостно представяне трябва сериозно да си подобри социалната игра и да покаже по-твърд характер.
Stuck Out Tongue

# 1 689

4. Отпадането на Д-р Пекин преди финалното племе.
5. Отпадането на Ръждавичка преди финалите. Според мен от продукцията са я виждали в топ 3. Аз като ви казвам, че няма нищо сигурно на този свят... Всяка игра си е риск. За това дори и най-великите и обичани образи нямат повече от 3 елиминации на сезон. Някои и 2 нямат.
6. Равностойна и интересна втора фаза. Тук избраха да съсипят едно племе и цялата фаза 2 само за да стопират бъдещи Томовци. Махнаха и стопанството заради него.
В някаква степен за това носи вина Томи. Те можеха да го покрият, но не го сториха.

А това за което аз лично ги виня е, че с честите намеси зад камера провалиха играта на много участници, включително и на моята Ръждавичка. Но не само тя е прецакана, че игра с продукцията вместо срещу съперниците си.

Виня ги и за това че не използваха по-дълго време силата на Ф4.

С какво са прецакали Ръждавичка. Тя живя повече от месец на пансион, всяка битка беше свежа, нито е гладувала, нито е мизерствала, а когот това стана за 5 дни, орева орталъка.
Виж Пекин я прекараха яко, както и цялото зелено племе, което тъкмо стана доминантно след отпадането на Лапунов и хайде глупавия сценарий с Томи. Пекин от глад накрая не можеше един куп да вдигне, смятай жена която сигурно влезе 65 килограма, каза, че е излязла 49.
Отделно Пекин тоталмо надигра и Алекс и той беше аут, но продукцията не и хареса, че силни мъже взеха да падат като круши и реши да се намеси брутално с четворна номинация.
Тея митове, че синьото племе било сплотено са за наивници. Няколко съвета или изолзатора и щяхме да видим истинскот им лице.
Ръждето предаде Гордиенко.
Ръждето под масата разкара и Лапунов
Алекс тероризираше Наталия, която в един момент изобще не си говореше с никой.
После цялото племе се обърна срещу Гордиенко.
Вкупом и Алекс и Ръждето се обърнаха сречу Чикагото, а при влизането на Дино и Траян, Ръждето директно му наточи ножа.
Ръждето забрави синьоте племе с влизането на Ради и Николета.

Толкова за сплотеното синьо племе. Simple Smile Просто липсата на съвети и липсата на повече от две жени за дълго време ги спасиха.

# 1 690
Пекин нищо нямаше да надиграе без помощта на продукцията.

# 1 691
Пекин нищо нямаше да надиграе без помощта на продукцията.

Че той Алекс беше аут с единия крак

# 1 692
  • София
Дали ще има епизод в събота?

# 1 693
И още нещо ми направи впечатление.Когато Калин го измъкна от удобната резеденция и го вкара в новото племе реално като бушон.Една дума не каза този човек.Не промърмори да каже, защо Калине?И си казва, аз съм по-слаб от вас, номинирайте ме.
И на мен това ми направи впечетление. Бях убедена, че Алекс ще се цупи и муси, но той реагира много зряло. Въобще тези двамата са успели наистина да постигнат силно мъжко приятелство. Заради това Калин можа спокойно да поиска от него помощ в труден момент, а Алекс се отзова на 100 процента без да мрънка.
Подцених го и аз.

# 1 694
Предполагам, че има предвид сигурните финалисти Дино и Миро. Grinning
Но Миро и Дино са се сетили, че някой от мъжете е номиниран и няма причина да се мъчат да изгърмят Сапунджиева  ако знаят че могат да изгърмят някой силен като Калин или Траян.
Те няма как да знаят какво ще стане в другото племе.Но могат да изгърмят Чикагото, ако искат да се отърват от силен мъж.

Общи условия

Активация на акаунт