💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 425
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 250
Зашо постоянно се трият коментари в темата ?Смисъл от други теми ли го правят .Завиждат че игрите са най -коментирани? До сега тази тема отдавна трябваше да е изписана.Някой пита ли модераторите?,и имаше ли отговор.Това е скандално.Да не можеш спокойно да споделиш мнение при положение че нищо обидно не си казал 🤦
Довечера очаквам Траян да победи без значение срещу кой се изправи.

# 2 251
  • Варна
Може ли някой да ми припомни кога Мирка влезе в племето на Лечителите.

# 2 252
  • София
Хора, моля ви да престанете да обиждате Мирослав точно по този начин, защото се трие непрекъснато и темата влачи на едно място. И така дори отиват на кино и някои ценни мнения, което е жалко.

Защо са ви тези обиди?
Пишете Канадеца или просто Мирослав или Мирко, но не Мира, Мирка или Мими. Това е обида. Той не е жена. И се трие.

Никакъв смисъл няма да обиждате, защото мненията ви се докладват явно от някои хора и се трият, не го ли разбрахте?

Мислете малко извън кутията по дяволите. Simple Smile

# 2 253
Водеща Ралица в началото на миналия сезон: "Нищо не е такова, каквото изглежда..."
Водеща Ралица в подкаст (този сезон): "Зрителите да гледат на това като на сериал..."
Изкуството в киното и телевизията е да повярваш, че това, което виждаш, е истина. (Навява ми асоциация.)
Та... гледайте Игрите като сериал. Със сценарий, сюжет, увод, завръзка, епилог... каквото там.
Не се вживявайте, не се палете, не обиждайте и не хулиганствайте. Стига омраза. Имаме си я достатъчно "в реала". И във виртуалното пространство. Опазете тази тема от нея, няма нужда да я развъждате и тук.
За протокола: Гледам едва от миналия сезон. Тогава повече четях тук, писах много мъничко. Както и сега- чета ви, но рядко пиша. И пак за протокола, някой може да попита: В миналия сезон, без да познавам никой моя фаворитка стана Анджи. (Нейното вадене на пъна от пясъка ще си остане класика Simple Smile Интересна е и реакцията на мъжете наколо, бяха направо изумени) Този сезон са двама... е единият отпадна- Ръждавичка и Калин.
П.С. Интересно ми е как един кръжец от "инфлуенсъри" и едно почти затворено общество от едни тренирочъни зали постига такова масирано присъствие в риалити-форматите. Дори не само в Игрите. Интересно и как някои минават кастингите... Но явно интересите, а и стремежът към печалба и популярност са над всичко. Но ако човек малко се порови по сайтове и инстаграм, ако поразгледа и публикации отпреди, примерно, 2 години, ще открие много забавни връзки, контакти и  бизнес партньорства.

# 2 254
  • София
На Ръждавичка направо да и дават ключа за Кюстендил. 😀😛

# 2 255
Снощи Ралица пита Мирослав дали четиримата вече са финалисти, той:
"В никакъв случай не може да се отпускаме и да се наречем финалисти"
А кой се поздравява предната вечер с Дино, че били първите финалисти? Кой танцува "танца на финалиста"?
Никакво изчистване на образа не е възможно.

# 2 256
Хора, моля ви да престанете да обиждате Мирослав точно по този начин, защото се трие непрекъснато и темата влачи на едно място. И така дори отиват на кино и някои ценни мнения, което е жалко.

Защо са ви тези обиди?
Пишете Канадеца или просто Мирослав или Мирко, но не Мира, Мирка или Мими. Това е обида. Той не е жена. И се трие.

Никакъв смисъл няма да обиждате, защото мненията ви се докладват явно от някои хора и се трият, не го ли разбрахте?

Мислете малко извън кутията по дяволите. Simple Smile
Ама Мими найстина му викат на Мирослав 😂Тука не сме го обидили 😁Прочети мнения във инстаграма му явно на близки негови хора.😄
А пък колкото до Фикуса. Принципно е хубаво цвете 😂Та трябва поласкан да се чувства .
За останало добре 😁

# 2 257
Може ли някой да ми припомни кога Мирка влезе в племето на Лечителите.

Беше избран когато се разпаднаха Завоевателите.

# 2 258
  • София
Очаквам въпреки всичко интересен епизод, защото около последната елиминационна битка от Фаза 2 винаги си е имало нещо интересно. Или съперниците, или битката, или просто ще се случи нещо необичайно. Simple Smile

# 2 259
Много са нефелни опитите на Мирко да се поокъпе в светлината на Калин. Първо снимка с Калин на обръчите, Мирка предложил "Калинка, на ръце ли ще ги минем", Калинката се съгласил. Абе, да сте чували за три месеца в предаването Мирко да го е наричал Калинката??? Аз не. Сега пък нова снимка с Калин, демек видиш ли отдава му почит, че го е бил на тоя елемент. Ма снощи зад гърба на Калин аз други работи чух. Мазник.

Мирко, мачът е свирен отдавна, сам си избра така да изиграеш играта. По-чист в блясъка на Калин няма да светнеш. Харчи си парите със здраве.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 19:22 от MikasaA

# 2 260
Очаквам въпреки всичко интересен епизод, защото около последната елиминационна битка от Фаза 2 винаги си е имало нещо интересно. Или съперниците, или битката, или просто ще се случи нещо необичайно. Simple Smile
Засега единственото необичайно се очертава това, че Траян ще играе без жилетка.

# 2 261
  • София
Но и ще се замотае на елемент.
Въпросът е дали защото не се справя или нещо от продукцията са сгафили. Simple Smile

Може Мирослав да ни изненада всички с поредица от победи в игрите за имунитет по подобие на Рълев, който във Фаза 3 попиля всички. И после да спечели и полуфинала. Simple Smile
Между другото последните години полуфинала е по-интересен от финала с изключение на сезон 6.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 19:40 от Moderator3

# 2 262
И да прелети през обръчите без да ги докосва - все тая.
Яде ли сандвичи? Яде! Танцува ли? Танцува!

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 19:35 от Chapka

# 2 263
Ако някой гледа Юлиян при Чакала горещо моля да сложи линк и тук.

Иначе за Гизем какво е казала и че било нахално или... Ми това момиче така се шегува, тя го сподели и при Гала, някак отдушник и е, такова чувство за хумор има (то и моето е такова донякъде, та я разбирам) Всъщност момичето донякъде и се възхищавам. Хич не и е леко в реала, обясняваше за болест на майка си, всичко е минало добре, но е било притеснително, братчето и също ...и въпреки това е весела, позитивна, ведра, усмихната. Това е начина да се съхрани сподели, някак така устоява. Според мен Гизем и Лапунов нещо ще излезе накрая, но да видим.

За блатната Рада и клиповете с баща и, ами трагично е положението. Аз съм върл противник на играта и участието и във формата. Но в случая я съжалявам. Доколкото разбирам този сам си е качвал клиповете или някой му е помагал (вижда се , че го снимат). Във ФБ страницата на игрите една жена е споделила , че Радка е добро момиче и майката сама я е отгледала. Тъжно е как този още повече я закопава. На нея не знам дали много и пречи, но ...не е приятно със сигурност. Не е от добра среда, професията и също е ...еми малко странна, но добре се изразява и е надъхана да пробие в живота. Вижда се , че е перде, ама сега я разбирам, тя така също оцелява, като се надъхва, няма реална преценка, иска да постигне нещо, бе...тъжно е, но разбираемо.

Всъщност в 1 сезон хората много неща споделяха от живота си, някак ги опознахме и като хора, друг е въпросът , че някои се възползваха да удрят по болното място на други (примерно към Юли жените) После само коалиции, сметки, броене на грошове, никакви емоции, разнообразие, нещо да ги опознаем какво харесват, искат, стремят се, какво ги боли, сърби...бе нали уж било реалити-изстискай всичко от тези хора, ама къде ти от схеми и прецаквания.

За довечера ми се видя пъзел с кубове да редят и явно не успяват. Нищо чудно , ако пак нещо са пипнали или забравили от продукцията да не излиза.

# 2 264
Може Мирослав да ни изненада всички с поредица от победи в игрите за имунитет по подобие на Рълев, който във Фаза 3 попиля всички. И после да спечели и полуфинала. Simple Smile
Между другото последните години полуфинала е по-интересен от финала с изключение на сезон 6.

Е, защо реши пък, че Мирослав ще ни изненадва така? Нещо знаеш ли? Защото по същата логика, защо Калин да не ни изненада така, или Траян, примерно. Защо точно Мирослав?

Общи условия

Активация на акаунт