💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 949
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 2 430
Пак някой ни докладва и ни трият.

Надявам се Траян да спечели. За него съм. Въпреки, че на тази битка и двамата нямат място. Тук трябваше да са Рада и Николета.

# 2 431
  • София
Онзи пъзел на Юлиян и СтоеНча беше огромен. Този е детска игра в сравнение с онзи.

# 2 432
Драмата май тепърва ще се развие.

Не ми се иска да мисля, че И Траян ще си тръгне днес... ама знае ли човек.

# 2 433
Траян добре си говореше..."Щом са 16, значи 4 на 4 реда ...." и почва да реди с 5-6 куба за основа и казва, че е изгубен. Ама защооооо? Нали сам си каза 4х4 какво му стана, как така сам забрави какво каза ...не знам, оффф.

Аз съм само за Траян, Сапунджиева трябваше отдавна да си ходи ама все беше на завет някакси и минаваше между капките.

Мисля ,че каза 6х4

Павел не каза ли всеки има по 16 куба?

# 2 434
  • Варна
Траян заби и не мога да разбера защо.
 На Деси пък тази прашка дето трябва  да я дърпа вече и изпи силите.

# 2 435
Юлиян срещу Стоян. На лампи бяха. Един лъв редиха. Накрая се оказа, че има грешка и при Юлиян, ама признаха го за нареден. Голяма битка беше. И тоя Стоянчо на поясите как врещеше..... Юлиян го закачи за шнура.(Играта от вчера). Абе, велик сезон.

# 2 436
Като ги стреляха, не бяха ли два реда, на 4 места по три кубчета. Значи 24.

# 2 437
[/quote]

Стори ми се че имат на 2 реда по 4 кули с по три кубчета

# 2 438
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Харесвам Траян, но какъв пъзелист е, като не може да нареди 20 кубчета? Наистина не разбирам какво ги затруднява в такива елементарни пъзели? Има 24 парчета и не може да намери точното от всички, въпреки че е от рамката. Не се сеща да го завърти, да направи нещо... Винаги ми е било странно това с тези пъзели в игрите. То ще кажеш, че да сглобяваш картинки е някаква мозъчна операция.

# 2 439
  • София
Относно триенето, последен съвет, явно не ме четете и искате да ви трият...

1) Не пишете в пост, че се оплаквате от триене - ще го изтрият. Против правиалата е.
2) Не променявайте имената на участниците с цел унижение/подигравка. Против правилата е.

Simple Smile

Тези, които се чудят как така техен пост с подобна обида е останал.
Ами просто не е докладван. То не може всичко да се докладва. Това са стотици мнения. Отнема много време.

Винаги оцелявам единични подобни мнения.

# 2 440
Искате да кажете, че двама програмисти ще се изложат на пъзел с 24 кубчета?

# 2 441
Да, 16 каза, че са. Сбърка нещо, че наслага голяма основа.
Чак пък да забие, че наказания да има.
Дано се измъкне.

Траян добре си говореше..."Щом са 16, значи 4 на 4 реда ...." и почва да реди с 5-6 куба за основа и казва, че е изгубен. Ама защооооо? Нали сам си каза 4х4 какво му стана, как така сам забрави какво каза ...не знам, оффф.

Аз съм само за Траян, Сапунджиева трябваше отдавна да си ходи ама все беше на завет някакси и минаваше между капките.

Мисля ,че каза 6х4

# 2 442
  • София
Надявам се само да "плашат гаргите" с тези закани за двама отпаднали, нали ще им се измени разписанието на последната седмица със 7 човека. Макар че с тия техни "правила"...
Май трябва да обърне едното кубче наопаки Траян.

Който оприличи Дино на Хитър Петър - точно! Сече му акълът, шегобиец, ама едни дребни сметки...

# 2 443
Много ми става тъжно за Калин и Алекс! Пак ще са сами срещу всички останали и ще ги стрелят отвсякъде!
Ако Траян оцелее днес може би ще се върне при Дино коалиционно.
Алекс пак е много проницателен! Прочел е канадеца като отворена книга.

#сезонътнаКалин#!

# 2 444
Е Траян защо не си нареди рамката, има кант отстрани, и буквите, и другото ще му се нареди. Все едно нарочно се мота.

Общи условия

Активация на акаунт