💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 317
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 685
И аз това си мислех снощи като ги гледах. До края в обединеното племе Алекс, Калин и Траян ще носят жълтите си екипи. А Миро и Дино - сини.
Доста налудничаво и гротестно.
А в спойлера защо е жълт People Eyes

# 2 686
  • Някъде там...
Аз друг дерт имам.Мега ме дразни как Миро носи екип на феномен,гнусно е и опорочаващо ми идва.
А в същото време истинските феномени,да не кажа сърцето и мозъка им,носят екипи със задраскано име,като че те са по "заслуги" в това сбъркано племе.
И аз това си мислех снощи като ги гледах. До края в обединеното племе Алекс, Калин и Траян ще носят жълтите си екипи. А Миро и Дино - сини.
И аз в кюпа. Много се дразня. Направо е кощунство това! Отвращение изпитвам, омърсяват името на Феномените. Затова и от известно време ги наричам просто "сините". Жълтите феномени са моите хора. И ми е болезнено да ги гледам в екип със задраскано име тия светли хора.

# 2 687
А в спойлера защо е жълт People Eyes
Не знам за кой точно спойлер говориш, но вероятно, когато е правен спойлера Миро е бил жълт.

# 2 688
За въпросния спойлер, нали Ралица била казала, че снимката е всъщност на Мартин от миналата година, но обработена Joy Което не значи, че въпросния няма да спечели все пак, ама не остана де, ще видим другата седмица Bowtie

# 2 689
Току що догледах Деси. Никой не спомена най- важното според мен- за достойни победители посочи Чикагото( който й е слабост като другарче) и Калин. Пореден, който пропуска друго име! СлучаЕност- едва ли😉
Това го пиша специално за хората, които се опитваха да кажат, че отвътре нещата изглеждали различно.

# 2 690
За въпросния спойлер, нали Ралица била казала, че снимката е всъщност на Мартин от миналата година, но обработена Joy Което не значи, че въпросния няма да спечели все пак, ама не остана де, ще видим другата седмица Bowtie
За друг спойлер се говори. Беше качен преди около месец и половина. Обаче не мисля, че е подходящо тук да се коментират спойлери.

# 2 691
а как предлагата да изравнят силите, ако не с жилетка?

Не се заяждам прсото ми е инетересно. Аз не съм от най-верните фенофе на игрите гледала съм може би 3 сезона до сега и този може би ми е четвъртият и точно това с жилетките най-много ми допада.

# 2 692
А някой изгледа ли подкаста на Десито, нещо интересно ако е казала да се сподели?

Доста скучен подкаст. Мън-мън-мън. Лошите вълци Николай и Траян са й попречили да се разгърне и да покаже потенциала си. Деси е от участниците, които никой няма да запомни и след време ще се питаме “Коя беше тя?”.

И все пак по-добре така незапомнена, отколкото bully, селяндур и селски тарикат като дино.

# 2 693
  • София
За пръв път виждам човек, който харесва жилетките.
Ами с различна степен на трудност ще се компенсира  Както се предложи тук - Траян на торнадото. После кулите на Деси да са по-близо например. Или тя да носи "празна" жилетка.

# 2 694
  • Sofia
Употребата на жилетки, допринася за допълнително накъсване на играта, но не и за изравняване на силите. Има хиляди други начини да се постигне, нужно е само желание и малко акъл.

# 2 695
Аз пък ще я запомня Деси. Красива, изваяна направо, борбена, дисциплинирана. И много чувствителен човек. Определено й е било трудно в компанията на простаци.
Аз си спомням как си хапваше с апетит и то си подбираше храната. Не мажеше филии.
Чикагото и аз го искам на финал.

# 2 696

Не се заяждам прсото ми е инетересно. Аз не съм от най-верните фенофе на игрите гледала съм може би 3 сезона до сега и този може би ми е четвъртият и точно това с жилетките най-много ми допада.
Идеален вариант няма- всички (не деля на мъже и жени) са с различно тегло, ръст, способности... Ако ще се търси някаква справедливост всяко препятствие трябва да е пропорционално съобразено с параметрите на конкретния участник (примерно жилетки за всички= процент от теглото) и във всяко трасе от всички компоненти. Твърде утопично ми се вижда.

# 2 697

Ами нека бъдат изравнявани силите, ама умно. Според конкретната игра. Нека има жилетки, но те да се поставят в конкретен момент /при силов елемент/ и да се поставят и от мъжете, и от жените. Просто при жените да нямат тежести. Така мъжете няма да губят време да слагат и свалят.
Силите могат да се изравнят и с допълнителни тежести /повече варели, по-тежки и т.н./, по-тежки топки за мятане и т.н.
Да караш мъж да пази равновесие върху греда с жилетка не е изравняване на силите. Защо жените да са по-слаби на този елемент?
Физиологично мъжете са по-силни от жените на експлозивната сила, а не на баланс и пъзели.

# 2 698

ами не е честно, защото жените нямат тежест. Могат да го направят мъжете с 15кг, жените с 5кг.

# 2 699
не е точно така, преди дни говореше че не му трябват коалиции, че е толкова силен, че ще ги чисти един след друг, а днес се моли на Мира, като малко дете на майка си.
Ами всичко се променя. Нещата са много динамичти. Няма как да знаеш със сигурност, че с дадена стратегия ще си караш цял сезон. Така е преценил, щом смята че така ще стигне до финал. Пак казвам няма кой да мине Мунчо по скатаване, мишкуване и лицемерие до края на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт