💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 285
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 790
Кога Дино му стана такъв голям приятел на Миро, та чак се кълне в него? Той не играеше ли с най-омразната му Пекин?

# 2 791
Траян наистина е най-ключовия човек в топ 8.
Мостът между две мъжки коалиции. Simple Smile

Траян е между мъжката чест и достойнство и сметките и схемите. Ще видим какво ще надделее и избере.

# 2 792
Ох, не мога да го понасям този Миро бе, вече е постоянно по синхрони. Само като го слушам и се изнервям. За жабата е ясно, ма Миро…

# 2 793
  • София
Миро отново каза, че главната цел за Алека и Калин.
Това заедно с женския финал и жена победител са най-често споменаваните думи последната една семица. Grinning

# 2 794
  • В Града на липите
Докато финалистите правят стратегии без кръчмаря, на Калинката целта е хладилника  Grinning

# 2 795
  • София
Траян наистина е най-ключовия човек в топ 8.
Мостът между две мъжки коалиции. Simple Smile

Траян е между мъжката чест и достойнство и сметките и схемите. Ще видим какво ще надделее и избере.

Да, Еми. Най-много искам да разбера Траян с кого ще играе. Чикагото също. Но Траян сякаш повече.

# 2 796
Псевдо капитан

# 2 797
  • Някъде там...
Това знаме трябваше някой от тримата жълти феномени да го свали!

# 2 798
  • София
Калин ли е фаворита на продукцията към онзи момент?
Първи го извикаха за бандана и какво био само.

# 2 799
  • София

Големи адмирации и Уаукания за Калин Великолепний. Ние не сме ли вече старички,за да охкаме и ахкаме по 25-годишни? Smiley

Викаш сакън, никакви адмирации за спортист, актьор, общественик, реалити звезда, изобщо хубав човек, ако е по-млад от теб 😂
А и май, май далеч не всички са старички.

#СезонанаКалин#!

Мхм, аз да попитам каква е възрастовата граница за да имаш право да ахкаш по Калин?

# 2 800
  • Стара Загора
Хораааа, ама това  предаване става НЕГЛЕДАЕМО.
  Как си позволяват от продукцията да съчиняват и да излъчват толкова глупави и абсурдни разсъждения. Аз ги изключвам, но ми е обидно. Мисля, че е ясно за кого говоря.
  Мъчно ми е за Чикагото, че успяха да го манипулират и убедят, че Калин и Алекс са настроени против него.

# 2 801
  • София
И финална бандана:
Траян Непобедими! Simple Smile

# 2 802
  • Някъде там...
Миро не познавал вкуса на загубата. Изсмях се с глас. Та Траян го отнесе още на първата битка!

# 2 803
Въххх...Ралица какви глупост дрънка за Миро...Нямал индивидуална загуба...Явно гледаме различни предавания..

А Мирослав е всичко друго но не и Феномен.

# 2 804
  • София
Глупости. Не Миро, а Радостина има най-много победи на елиминационни битки.
Всъщност Миро има само една такава. Колкото и Калин. Другото са битки, но не и класически елиминационни.

Общи условия

Активация на акаунт