💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 258
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 210
Ето, че и Алекс е разбрал това, което ние въртим тук вече два месеца, за което бяхме и трити и докладвани. Човекът е вътре и го е забелязал- Женчото с жените. Затова беше и Мими, фикус, лошо ми е и др. А Калин му го каза в лицето- Миро е шубе. Ами такова е, най-противният финалист, ever.

# 3 211
Дяволо, много материал за анкета след този съвет.
А ако има въпрос "мислите ли, че миро е мухльо", модераторите ще изтрият темата?

Зависи как е зададен въпроса.Ако примерно е : Споделяте ли мнението на Алекс за Мирослав, няма причина да я изтриват, а по същество ще е същото😜
Но Дяволчето си харесва Миро и едва ли ще зададе такъв въпрос.

# 3 212
  • Варна
Мен ме разочарова Радка снощи, бях взела да я мисля за малко по-хитра и умна.
Не помисли за Мирко два хода напред както направи миналата седмица и изтърва шанса си снощи да излезе срещу Алекс и Николета, а огърлицата да я запази за следващ съвет.

# 3 213
  • София
Фикуса: Номинирам Калин, дрън-дрън-дрън...

Калин:

# 3 214
Не разбирам едно. Каква е целта на участниците в такива предавания? Наградата от 100000 лв не е малка за нашите стандарти, но не е и огромна, такава че да заслужава игра тип Пеевски. Трябва да си или пълно ренде, или да нямаш реална представа за себе си, за да влезнеш със 100% настройка да спечелиш на всяка цена. И остава другото, да докажеш нещо на себе си, да се провериш в определени условия, евентуално да начешеш егото си и да създадеш приятели. И да не ставаш фокус на народната “любов”, защото ние най-обичаме да мразим. Рада, Ники и Миро това не го осъзнават, не са някакви суперзвезди, че лошата реклама да работи в тяхна полза, така че ще си останат мишки. А чичо ви Алекс и Калин ще се запомнят, даже и да не спечелят кирливата награда, те вече спечелиха достатъчно.

# 3 215
  • Дубай
Радостина е толкова предвидима, че не съм очаквала и друг развой на нещата.... Сега с грошовете ще изкара още някой друг ден и до там.. За финал и дума да не става...

Калин:

Калине, как възприеш тази номинация от Миро?
Ми, че Миро е шубе!
Закова го!
Миро не е лош играч, даже е силен. Може би, ако беше играл по друг начин, хората щяха да го харесват.

# 3 216
Не разбирам едно. Каква е целта на участниците в такива предавания?
Е добро утро. Ние го бистрим от години.

# 3 217
  • В Града на липите
Дяволче,
Моля, да отговориш на един въпрос. Според теб, Радостина изпълни ли заръката на Ръждавичка да използва анулета правилно?

Ще ми е интересно, какво мислят и другите в темата. Въпрос за новата анкета, ако прецениш, че си заслужава.
Според мен ѝ изпълни заръката. Ако беше стреляла по Калин — не, но Чикагото не го харесваше. Ръждавичка искаше жените максимално напред.
Радостина видя колко нелепо отпадна Ръждавичка, а преди това Пекин. Щеше да е извънредно глупаво от нейна страна да рискува, след като е богата и въоръжена. Тя иска да е на финал. Едва ли смята, че ще спечели, но колкото по-напред, толкова по-добре. Арената и трасето са непредвидими, може да отпаднеш и от най-слабия. За какво ѝ е да рискува? Коалиционно е ок, финансово също… ако не се лъжа има 350 гроша, а в къщи няма да й свършат работа.
Обаче според мен сбърка с Чикагото. Ако трябва да ги сравня с Дино, за мен първият е по-комплексен.
Епизод след епизод се убеждавам все повече, че фаворитът на продукцията е Калин. Няма как да не им е влязъл под кожата. GrinningНие го виждаме къде по-малко, та го разгадахме, какво остава за контакт на живо. И там, на финала, нещо дяволски се е объркало и Миро е победил. Ще видим какво ще стане, обаче натам ми клони логиката.
За харесването, не съм прочела Дяволо скоро да му се е възхищавал на Миро, просто отчита, че е добър на арената. Но то се вижда, когато има полза, се раздава на макс, когато няма, не си дава зор. Явно добре си е опазил силата, аз не го подценявам. Като гърмяща змия ми е — гледаш го полузаспал, ще го настъпиш още малко, обаче като те ухапе, ще е вече късно.

# 3 218
  • София
Докато слушах Миро как говореше с Дино преди обединението как ще говорят с Радостина да видят тя как мисли и как да подредят останалите ми заприлича точно на наште политици, говори тихо, спокойно и си оплита кошницата без емоции и с абсолютен гьонсуратлък . Лицето му е като маска .

Гнус!
#lo6omie

# 3 219
Радостина: “Можех да спечеля, но винаги има риск.”

Ралица: “ Това е най-хубавото на Игри на волята. Винаги има риск! ( Калин се усмихва) А тези, които рискуват, след това стават герои! “
Толкова истини се казаха на този съвет! 💙

# 3 220
  • София
Относно Алекс, честно не го виждам на големия финал. Освен, ако не се случи някое чудо като с Мартин напр., който отстрани Мастагарков и Дунев.
Не знам как 50 годишен човек, който не е и спортист би се класирал за големия финал.
Но пък чудеса се случват.

Ако е първи на елиминацията, ще се захрани добре. Стискам палци!

# 3 221
Никой от участниците в играта за 100 000 лева не е богаташ. Само, че една част са “гладни”и решени на всичко, заради произход, липса на капацитет за развитие и т.н. Друга част образовани, по-възрастните и професионално реализирани, не им е на всяка цена, е, ако спечелят няма да върнат наградата, ще обявят кауза, ще дарят нещо и ще си надграждат.

# 3 222
  • София

Калин:

Калин беше много тъжен в този момент.
Не защото Миро го е номинирал, а защото не иска да се изправя срещу Алекс.
Това му е слабото място на него - не иска да се бие с приятелите си на елиминация.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 11:06 от Eiger

# 3 223
Да! Това си е откритие - слабото място. Той е човек на честта ( Миро, отвори тълковния речник и търси думата "чест" да видиш какво значи!). Не иска да излиза в двубои с хората, които цени, защото осъзнава, че е по-добър и ще ги бие. Не бяга от двубои, а се  помрачава от братоубийствени такива.
Ивайло, Алекс и Траян мисля, че са такива.
Другите са просто противници.

#мироешубе#!
#сезонътнаКалин#!

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 11:09 от Малечка Палечка

# 3 224
Моето лично обяснение защо Ръждавичка и може би Алекс така се отвърнаха от Чикагото е може би форма на отвращение. Ако на тях,  както и на мен им е противно и гнусно да го гледат и изтърпяват да се врътка и кърши по масата и изобщо т наречения му танц, напълно ги разбирам. И не само танца. Въобще като човек ми е противен от това, коетосе вижда. Това е усещане и никой не може да се сърди, или да очаква всички да го харесват. Има си поведение,  което може би се котира в определена среда, но не е моето,  а явно не е и на Ръждавичка,  Алекс и Калин. Много са различни като социална среда,  в която пребивават извън играта.
Всъщност не е точно така. Те си го харесваха. Спомням си думите на Алекс, когато разбраха, че Чикагото и Гордиенко няма да се върнат в племето. На синхрон Алекс каза: "Чикагото много ще ни липсва. Той беше душата на Феномените!" Тогава неговите думи много ме изненадаха, тъй като си мислех, че като двамата най-възрастни там, са в един вид конкуренция за старейшинството. Но не - Алекс му призна най-важната роля в племето. Това беше тогава.
А всички помним сълзите на Ръждавичка. Помним как му се метнаха двете с Наталия на врата, когато го видяха, че се е върнал в играта, па макар и в друго племе. Това си беше обич.
За отношенията му с Калин пък да не говорим. Чикагото беше неговия ментор тогава, не Алекс.
Нещо се случи след това. В онези няколко дни след като се събраха наново заедно след дългата раздяла. Ама какво точно се е случило май няма да разберем. Подозирам, че Дино има голяма роля. Той размъти главата на Ръждавичка с приказки. Защото тази тяхна завера тогава си беше абсолютно неестествена. Нормалното беше Ръждавичка, Алекс, Калин и Чикагото да са юмрук, а всички останали да се борят за оцеляване.
Но Дино предприе спешни мерки още с влизането си. С помощта на Траян успя да обърне нещата в своя полза. Дино е истински майстор на социалната игра.

Общи условия

Активация на акаунт