Разбира се в кръга на шегата, но тепърва ще започна да чета по темата и да видя към какво да се насоча.
Благодаря за информацията!

(не на дължина, джанъм!), ще чакам повече за диван, ще ям на холна маса или ще спя на матрак на пода, но точно от тези два уреда (пералня и сушилня) няма да спестя. С моя мебелист, когато обсъждахме кухнята и умувахме от какво може да се спести, накрая решихме, че ще спестим от вазичките
и това се оказа правилно решение. Повече от 5 години по-късно ми трябва втори шкаф за вазички и свещници, обаче кухнята си е като нова, както и нямам повод за недоволство от нито един уред, при все ежедневната експлоатация, че и по два-три пъти дневно (визирам пералня, сушилня и съдомиялна). Дай Боже още да държат, но и скоро някой да поиска подмяна, ще го разбера - за календарни 5 години експлоатацията им съответства на почти двойно повече време като цикли на работа. 

Ще ви държа в течение накрая на какво сме се спряли. Мисля, че днес вече ще поръчаме пералнята и да минаваме към следващите неща 

Ще ви държа в течение накрая на какво сме се спряли. Мисля, че днес вече ще поръчаме пералнята и да минаваме към следващите неща 
Препоръчани теми