(живеехме в Студентски град) Никога лоша дума не каза. Доста прегорели баници е ял
Не е на село когато жените гледат деца и готвят. Когато се събрахме с мъжа ми не можех едно яйце да сваря. Научих се с времето, той и чай не можеше да свари. Лека полека се научи на някакви прости неща. С годините ставаха по-сложни, но той не е идиот и когато аз нямам време винаги може да метне едни пържоли, нещо във фрайъра или картофи. Основно аз готвя, но той прави много други неща. Първо започнахме с рязането, реже като кухненски робот всичко каквото кажа. Няма грижи, после с напътствия прави това онова, има някакви неща които съм сложила в неговото СВ
Аз даже не знам от къде се пуска фрайъра
Този уред е поверен на неговите грижи. Това са неща които според мен с разговори може да изчистите, но най-важното е да му стане ясно, че ти не си слугиня, чистачка, перачка, гладачка и мама! Всичко е 50/50. Когато аз работя уикенда, чисти той, когато сме заедно - всеки върши нещо и си разделяме работата. Е кофти е, че трябва нон топ да казвам ама това да му е кусура! Едно време се научи да мие чинии когато всичката посуда беше в мивката, нямаше ни чиния, ни вилица. Беше вулкан, но се бях заинатила, че няма да ги измия аз. Разбира се вече имаме миялна, но нещата които са за миене на ръка ги мие само и единствено той! Напаснали сме се с времето и годините, просто ти си го научила лошо да чака да му сготвиш и да му сервираш! Ако човека си струва ти желая успех в справянето с битовизмите, а ако има много кусури потърси друг типаж!
Препоръчани теми