Семейни отношения и готвене

• 1 026
  • 69
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Ключът е у тебе, ако можеш да търпиш непрекъснато тези негови изцепки, но явно не те устройва. И моят съвет е - потърси друг човек! Млада си!

# 31
  • На изток от Ада
Ти поръпай храна!
 Абе и в тази връзка не си уважавана и почитана

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 21:25 от nasito8988

# 32
Той не яде манджи - използвах думата образно.Тренира от над 10 години и се храним основно с пилешко филе,броколи,крем супи,салати,телешко месо в редки случай.Картофена манджа,леща и всякакви такива не се консумират вкъщи.

# 33
Ако мъжът ми се държеше по този начин, той нямаше да бъде нито мой приятел, нито мой съпруг, нито баща на детето ми. Никога не си е позволявал да говори с мен така, сякаш съм му длъжна. Напротив, радва се когато направи нещо за мен и аз го оценя. Не е нужно да бъдеш от жените, които мълчат и преглъщат в името на така нареченото семейно благо. Не сте женени и нямате деца, а това, че живеете заедно, изобщо не му дава право да се държи с теб като със слугиня.

# 34
  • София
Той не яде манджи - използвах думата образно.Тренира от над 10 години и се храним основно с пилешко филе,броколи,крем супи,салати,телешко месо в редки случай.Картофена манджа,леща и всякакви такива не се консумират вкъщи.
Чудесно, сега е момента за коледния му подарък - уроци по печене на филе и рязане на салата.
Може, не иска.

# 35
В отговор на годините търпение вече съм с постоянна тревожност, работя с психолог ежеседмично и започнах да се замислям дали това напрежение не е в основата на всичко.Това е и причината да пусна тема.Според моите родители той е много свестен,идеален няма,щом не пие,пуши и излиза е номер 1.Ако заговоря за раздяла: Ти до кога ще ги сменяш?

# 36
Ами че вдигни и ти един скандал и блъскай по вратите, че чорапите ти не са изгладени с прав ръб или че сутиенът ти не е сгънат правилно...

# 37
  • В полите на Пирин планина
Няма нищо лошо да се разпределят домашните задължения и щом единият готви, другият да прави нещо друго...
Но да се крещи, блъска и прочие, защото не си сготвила, е меко казано откачено. Аз не знам защо стоиш с него. Както са те питали вече няколко пъти преди мене - защо стоиш?
Сигурно е някакъв изключителен любовник...

# 38
  • На изток от Ада
Е до когато искаш!  Те знаят ли какви скандали прави?

# 39
Не, далеч не е изключителен любовник.Секса е рядкост.Според психоложката имам страх от изоставяне, израстнала съм без баща.Ако трябва да отговоря честно-нямам смелост.Не знам как да се реша просто.

# 40
Аз вдигнах скандал и ММ се научи. Менюто му към днешна дата е дълго. Но при него си личеше,че ще се получи.
Ти си знаеш за вас как стоят нещата.
Но от описаното мисля, че е склонен към скандали и агресия, когато не му е угодно, а не само за храната. Това вече е друга бира.

# 41
Да позная ли, все някой път аварийно е можел да си направи 1 сандвич, но това за него не е храна, патриархалният неандерталец иска топло сготвено вкусничко, да му сложиш масата и раздигнеш сигурно също. Предполагам и че купуването на готова храна дори от време на време не го кефи, защото е по-скъпо и е стиснат /ти си с по-висок доход нали/. Мале как се ядосах... Момиче, защо така не вярваш, че заслужаваш по-добро и търпиш това толкова обидно отношение?! И с предния е така, сигурно нещо в детството или семейството ти не е съвсем ОК. Помисли какво, тярбва ти промяна да прекъснеш този модел да търпиш мазохистично, на психолог върви. Звучиш все пак малко осъзнала се, не те е сварил съвсем. Не продължавай тази агония. Разкарай го и работи по себе си преди следваща връзка!

# 42
Точно така е,да.Освен моментната агресия след нея следва дълго мълчание, сръдни, липса на комуникация със сигурност същата вечер и на следващия ден.Благодаря за мненията.Знам, че има много за какво да работя.

# 43
Не вярвам в тази история. И за капак, на 28 питаш мама и тати дали да скъсаш с гаджето.
Ако все пак има нещо вярно, поне ти самата знаеш ли защо си все още с този човек? Една причина можеш ли да дадеш, освен че не пие и не бие? На света има и други, които не пият и не бият, защо си точно с този?

# 44
Разбира се, че когато те не живеят с него, за тях ще изглежда свестен. Родителите ти ще са до време, но с него евентуално ще градиш семейство. Не смятам, че трябва да ти се месят в избора на партньор. Живеем в различни времена и никой не е длъжен да се съобразява с остарели разбирания.

Общи условия

Активация на акаунт