Фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел. Тема 9

• 11 121
  • 316
  •   1
Отговори
# 315
За парата ползвали ли сте до сега и за какво мислите да я ползвате? Това може да  се окаже много коварна функция заради честата влага и риска от корозия.
Сандвичи на микровълнова никога не съм правила. И аз я ползвам само за пуканки и затопляне. Не бих инвестирала в нея.
Пиролизата за мен е задължителна.
Ако фурната има грил там може да се запичат сандвичи. Ако си вземете ейрфрайер също.

# 316
За парата ползвали ли сте до сега и за какво мислите да я ползвате? Това може да  се окаже много коварна функция заради честата влага и риска от корозия.
Сандвичи на микровълнова никога не съм правила. И аз я ползвам само за пуканки и затопляне. Не бих инвестирала в нея.
Пиролизата за мен е задължителна.
Ако фурната има грил там може да се запичат сандвичи. Ако си вземете ейрфрайер също.
За печене на хляб, тестени, месо...
Влагата се изпарява, а и работи вентилацията, докато се изсуши всичко, измислено е.  Все пак влага се отделя и от печенето на течни ястия, някои пък слагат купичка с вода на дъното на фурната при печене, не е чак нерешим проблем за качествен материал и емайл. Само не трябва течни и влажни ястия да се оставят да престояват открити във фурната след изпичане и изключване на фурната. Такива ястия, ако се опасявам, че ще изстинат повече, отколкото трябва, докато сервирам, ги държа на режим "затопляне на ястие" или ги похлупвам с капак.

Общи условия

Активация на акаунт