Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 2 120
  • 398
  •   2
Отговори
# 300
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Нямам конкретен любим стил очила. Първо пробвам каквото ми хареса като визия и преценявам как ми стоят на лицето.
За слънчеви предпочитам с леко трапецовидна форма или котешко око, със средно тъмни стъкла и предимно дебели рамки и тъмни цветове - черно, бургундско червено или кафяво
За диоптричните - имам и с по-плътни рамки и с по-тесни. Пак зависи от модела!

# 301
  • София
По принцип обичам класически, изчистени и стилни очила, но това лято имах любими - в стил Хавана. Това са цветни фешън очила от различни марки, форми и стилове. Характерният animal принт се съчетава лесно с неутрални визии, ленени ризи и всичко в елегантност.

# 302
Харесвам класическите форми за очила, с по-тъмни стъкла и по-дебели рамки.

# 303
Изчистени, класически форми
Изпробвам за да преценя как ми стоят.

# 304
  • Пловдив
Любими за мен при слънчевите очила са класическите или ретро  визии с плътни ацетатни рамки и топли цветове като кафяво или бургундско червено.
Диоптричните ми рамки също са задължително с ацетатни рамки в по-ярки цветове като червено, фуксия или смарагдово зелено

# 305
  • Димитровград
Харесвам изчистени и леки рамки и да нямат наносници, за да си ги качвам на главата.
Стил ретро също ми харесва.

# 306
Класически, заоблени и не много големи. Всякакви квадратни, котешко око или други по-екстравагантни модели харесвам много, но не отиват на формата на лицето ми. От време на време пробвам с надежда, но си оставам с пробата 😀

# 307
  • Видин
Нямам любим стил очила. Избирам според настроението си и как ми стоят.

# 308
Авиатор ми седи най-добре. Не обичам шантави и екстравагантни очила. Залагам на класически модели в светли и леко златисти нюанси.

# 309
  • Пазарджик
Трудно си избирам очила,пробвам и тогава решавам

# 310
Любими за мен при слънчевите очила са ретро визиите с плътни рамки.

# 311
  • София
Любимият ми стил очила е класически, леко затъмняващи, такива които пасват на формата на лицето ми.

# 312
  • София
Kой е любимият ви стил очила?
Нямам любим стил - избирам модел,  който е актуален за годината и с който се харесвам.

# 313
  • Once there was a Hushpuppy...
Любими са ми т.нар. пилотски - Авиатор.

# 314
Не бих казала, че имам любим стил очила. За да си купя трябва да видя как ми стоят и да се харесам с тях. Последния път в оптиката сигурно пробвах над 30 чифта очила докато се спра на едни Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт