Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 1 912
  • 380
  •   1
Отговори
# 360
Нямам любим стил очила. Напоследък нося очилата,които дъщеря ми вече не  харесва

# 361
  • София
Нямам любим стил очила, нося такива, с каквито се харесвам, а това значи всякакви Simple Smile

# 362
Трудно си избирам очила и предпочитам да се класически модели, дискретни

# 363
Авиатор

# 364
Обичам квадратни класически очила,  дебели рамки. Разбира се, трябва да ги премеря. Предпочитам да са с черни стъкла или огледални.

# 365
  • моята мила родна страна
Нямам любим стил очила. Избирам според това как ми стоят.

# 366
Не разбирам от стилове, но със сигурност по-изчистени и класически - важното е да ми стоят добре.

# 367
  • Хасково
С диоптрични очила съм от дете. Десетки чифтове са минали през мен. Очилата ги свалям само когято спя, поради това първо трябва да са ми удобни, леки и да ми отиват.

# 368
Харесвам минималистичен стил очила - семпла рамка, достсъчно покритие на очите (в никакъв случай 'пилотски" стил, който покрива и бузита на и без това малкото ми лице)

# 369
  • Елхово
Трудно си избирам очила, пробвам и тогава решавам! Нямам строго определени модели, които са подходящи за мен!

# 370
Минималистични метални рамки с тънък мост и правоъгълна форма.

# 371
Първо пробвам и си избирам , такива които ми приличат . Най-често с големи стъкла.

# 372
Спирам се най-често на класически модели, но задължително първо пробвам. Трудно му е да оцеля такива, които да са модерни и да ми стоят добре.

# 373
Квадратна форма най-добре ми стои. Трудно си избирам очила, сега ми предстои избор на диоптрични рамки, ще е трудно.

# 374
На моето лице стоят май-добре авиаторски и за това и имам такива в доста цветове. Харесват ми и защото се връзват на всякакъв стил дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт