Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 2 096
  • 398
  •   1
Отговори
# 375
Котешко око

# 376
Любимите ми очила са със семпъл и класически дизайн. Но до тук не съм открила кои ми стоят най-добре.

# 377
Ретро очила

# 378
Харесвам футуристични форми, по-интересни цветове на рамките, градиентни стъкла, които често редувам с класически форми, котешко око, големи, правоъгълни рамки

# 379
Нямам любим стил,просто да ми отиват на лицето.А това е много трудно.

# 380
Пробвам различни модели ,но почти винаги избирам авиаторски .

# 381
Нямам любим стил нито за слънчеви, нито за диоптрични. Пробвам и харесвам, но като цяло предпочитам цветни рамки пред тъмни и черни.

# 382
Като се замисля, май нямам конкретен любим стил очила. Обикновено пробвам, това което на пръв поглед ме грабне и преценявам как ми стои на лицето.
За слънчеви очила предпочитам с одебелени рамки, трапецовидна форма или ретро-овални, със средно тъмни стъкла. Наблягам на тъмни цветове - черно, пръскано кафяво или бордо.

# 383
Здравейте!
Любил стил очила са ми тип авиаторски и тип пеперуда.
Обожавам да нося слънчеви очила през цялата година - освен, че са красив аксесоар, предпазват очите ми и не се сбърчквам толкова, са и спасение за дни без грим. 😎😉

# 384
Нямам любим стил - просто пробвам и което ми харесва! Предпочитам цветни рамки и стъкла в сиво и зелено.

# 385
Харесвам авиаторски и пеперуда. Цветни рамки. Също така и съвсем минималистични, без рамка.

# 386
Любим стил нямам при очилата.
Купувам очила след като видя как ми стоят, качествени са и се харесам с тях.

# 387
Слънчеви- многоъгълни или по квадратни
Диоптрични- по закръглени с финна рамка

# 388
С плътна черна или леопардова рамка.
Тъмно стъкло

# 389
  • Стара Загора
Харесвам котешко око и спрямо формата на лицето мисля че най-много ми отиват.
Предпочитам едноцветни или такива с лек акцент, метални рамки. За слънчеви мога да нося и пластмасова.

Общи условия

Активация на акаунт