Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 11 682
  • 483
  •   6
Отговори
# 480
Майките за първи път е нормално да си искат свободата. Няма какво да се правим, че след теста за бременност сме вече готови и гушкави.
Аз първите седмици гледах първото доста служебно. Не, че не го обичаш, но ти е някак странно. Добре, че нямаше много проблеми, за да не ме изнервя допълнително.
Аз знам, че с първата бременност женският мозък претърпява доста промени и се отключват разни родителски центрове, за да обичаме бебета. Първият път му трябва много време, после с второто (след 12 години) се хванах, че още във втори триместър се умилявам от малки бебета и искам да ги гушкам и гледам. Шантава работа 🤣🤣🤣
Ама няли бебоците се раждат безпомощни, трябва някак да ни "излъжат" да ги гледаме и обичаме въпреки трудностите. Борба за оцеляване.

# 481
Аз първите дни го гледах и се чудих как това човече се е образувало 🤣😂 гледам го и уж е мое ама не мога да кажа, че е мое. Като нереално ми беше.
Но наскоро четох една статия за ражданията и прилива на любов. Та ще ви споделя: в статията  обясняваха следното, че жените родили естествено, при финалните напъни когато бебето излиза, прилива на окситоцин е толкова голям, все едно изпитваш мега силен мощен оргазъм. И след този прилив, жените ставали по-влюбени. И като ти дадат детето ти се влюбваш в него от пръв поглед и за теб е идеално и перфектно.
Жените раждащи секцио (планирано), при тях няма този окситоцин, няма го този екстаз. И при тях трябва време за влюбването. И затова като им покажели бебетата непочистени не се влюбват в тях.

Аз раждах планово секцио. Смея да кажа, че непочистен не бях впечатлена 😆 едва като ме преместиха в стая и ми го донесоха вече видях красота.

То си е и до човека де

# 482
MmeBovari,
Абе раждах аз нормално, без упойка и не си спомням никакво удоволствие при излизането на бебето. Изпуснала съм явно 😂😂😂 После се гледахме и девте като извънземни - аз сменям памперс, аз плача, бебе плаче, беше страшно. Поне с кърменето бързо се разбрахме и нещо странно в началото при кърмене ми предизвикваше силни контракции на матката, та това помагало със свиването и връщането на корема.
Много романтично описание цели да не уплаши бъдещите нови майки май, май.
Иначе е вярно това за окситоцина, той се отделя по време на бременноста, по време на раждане, кърмене, гушкане, за да ги заобичаме. Според мен мамите секцио не губят чак толкова приятни изживявания 😇

# 483
  • Melmak
Да ви кажа, първите седмици след двете черти бях в шок и мълчах. Аз също съм генерал, много съм студена като човек. Бизнес да правите с мене, кеф да ви е! Ама не и да съм ви в къщата. Козирог - чувствата са мираж.
Мъжът ми беше стигнал до там, че един ден ми се ядоса и вика ако толкова не искаш, отивай и прави аборт, че не издържам да те гледам и слушам. Аз лягах на дивана и виках, че живота ми е приключил. Дори не ми е било физически зле.

После лекарките ми честитят като отида на преглед, аз гледам тъпо. Дават ми там снимки от ехографа, аз нищо. Някъде май към 12 седмица имах една снимка на бебето, от тия черно-белите 2д, в която все едно маха. Виждаха се 5 малки пръстчета. Беше много странно, мм се трогна. Аз пак гледам тъпо.
Чак на втората фетална, декември месец като ми направиха една читава снимка на 3д, където й се вижда лицето и осъзнах, че това бебе вече има всичко оформено и е малък човек.
С моя приятелка бременяхме зардно в един етап, роди преди месец. Праща ми снимка от родилното на бебето, вече облечено, оправено. И аз виждам това перфектно бебе, спи, лежи си. Наистина много симпатично и осъзнах, че то и моето ще е такова през април. 😁😁😁

Но от сега е ясно кой ще е генерала и кой ще глези, просто мм вече се е размазал. Хем с годините явно повече желание има да е баща, ще е на 41 като се роди малкото човече. И от сега ми е заобяснявал колко щяло да ни обича и как щял да си я гушка.

Общи условия

Активация на акаунт