Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 15 740
  • 709
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря! ❤
В момента бебчо се мести вляво и вдясно, това са движенията. Усещам го много странно, не мога да обясня. Нещо между гъделичкане и драскане🤣 и съответно се вижда как се мести🤣

# 706
  • Melmak
Аз усещам като се върти. Все едно бълбука и се мести едно такова. Не знам и аз как да го обясня.

Рефлуксът си обяснявам с това, че просто е разположено много високо и органите се разместват, стомаха отива нагоре и… Гавискон много ми помага.
Родата почна с претенциите. Майка ми казва “искам да прилича на мен”… ама поръчки не изпълняваме! 😁😁😁

# 707
Момичета пък да ви кажа че както не исках да пазарувам и си мислех че имаме всичко, така се разрових в торбите под спалнята и установих, че имам точно 3 броя клинчета размер 56. Нищо друго, нииищо. И като ми се откри Joy Joy Поръчах дрешки за 200 лв и разни други неща, които отлагах, за още 300 (стерилизатор, шишета, дреболии).
Поне се отказах от скрин засега и реших да освободя едно чекмедже от нашия в спалнята. Той е дълбок и широк, надявам се да стигне. Видях идеята от някоя от вас тук, така че благодаря за подсещането 🫶
Кажете как пиете този Гавискон, че положението с киселините е мани мани 😅 Само при нужда ли се приема или има някаква схема?

# 708
Аз си взех Гавискон и гелчетатта на Допел Херц. Пробвах с гелчето първо преди лягане и след три часа се събудих от киселини. И самото гелче ми беше много неприятно. Тогава сдъвках две таблетки гавискон и изкарах до сутринта.
Но аз каквото и да взема се будя след три часа и ми трябва нова доза.
Благодаря на всички за препоръките за медикаментите.

# 709
  • Melmak
Гавискон - след ядене и преди лягане до 4 пъти на ден. Основно след лягане го пия аз. При мен даже не са киселини, а директно ми се връща стомашен сок в гърлото…

Общи условия

Активация на акаунт