Жените говорят с намеци, мъжете буквално - какви беди носи това?

• 7 886
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
То вие и на ИИ жени се кефите, та... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 196
Вярвате или не, купища жени, доста от тях над 40, вървят в момента по улицата без слънцезащита и крем, пък и без серум. На повечето от тях синовете са напазарували, дъщерите ще сготвят вечеря, а мъжете им ще ги приберат от работа.
Скрит текст:
малко ми остава да отворя нова тема по въпроса за "поддръжката"

# 197
  • France
Бази, не намираш ли, че с времето парфюмите променят мириса си? Или е само в главата ми?

# 198
Променят, Фил, определено. Съхранението им също е важно. Както и съставът и процент етерични масла в тях. Но да не спамим темата. Подарявам на поразия в един момент.

# 199
  • France
А, мерси, вече си мислех, че си халюцинирам Joy

# 200
  • Обран бостан ;)
Рецепторите остаряват и се пренасищат, от там е.

# 201
Развалят се парфюмите, да. Започват да придобиват миризмата "на чубрица", както я наричам.
Лейди Рамкин, всяка жена си прави каквото прецени и ѝ харесва. Аз проблем нямам с другите жени. Проблем ми е някой да ми казва какво е "добре" за мен и кое е "хубаво". Ако не му харесва/м отива при друга дето му харесва. Мен ми е важно аз да се харесвам, не дали Боре или Коце ме харесва.

# 202
Така е. Слепи сме за грима. За нас всички жени са напълно естествени. Joy
Слънцезащита , серум, ампула, есенция, тонер и т.н. може и 12 стъпки рутина са невидими, не са и грим реално, обаче са там и са важни. Мен са ми питали лелеее как имаш толкова козметика, а не се гримираш много... ами повечето ми е бяла и да, слепи сте.

# 203
  • France
Точно на чубрица Astonished
Всяка коза за свой крак, всяка жена за своята си рутина Simple Smile

# 204
Имах един ухажор дето ми казваше – страшно те харесвам, защото си много естествена, не ползваш никакъв грим.
Спуквах се да се смея с него.
Та, да, за мъжете е непонятна тази грижа – ако на прима виста им харесваш – значи си естествена. Лошо няма – да не се впускат само в сложнотии и да ми обясняват как не ми трябва грим или козметика.

# 205
  • Обран бостан ;)
Имах един ухажор дето ми казваше – страшно те харесвам, защото си много естествена, не ползваш никакъв грим.
Спуквах се да се смея с него.

БаЗи изтъркания лаф. Trollface

# 206
Ем, той затова си е и останал само ухажор. Wink
И с намеци, и с натвърдеци, някои си остават извън играта.

# 207
  • Далечният изток
И в крайна сметка кой не ще поддържани жени? Пак същите шушляци, обраните бостани... Заболява ги сърцето само като си помислят, че някоя жена ще очаква от тях я парфюм, я процедури, я кремове...

# 208
Има го и този феномен при мъжете – разтяга ти колко харесва естествени жени, отвори тик-тока и започне да зяпа само кифли дето приличат на една и съща всичките. Този феномен някой мъж ще ми го обясни ли?
Имам идея с препратката, но все пак този дисонанс малко...

# 209
  • Обран бостан ;)
Има го и този феномен при мъжете – разтяга ти колко харесва естествени жени, отвори тик-тока и започне да зяпа само кифли дето приличат на една и съща всичките. Този феномен някой мъж ще ми го обясни ли?
Имам идея с препратката, но все пак този дисонанс малко...

Да зяпаш и да "пляскаш" са две различни работи. Wink

Общи условия

Активация на акаунт