Нормално ли е първите пъти да е лош сексът

• 11 831
  • 207
  •   1
Отговори
# 30
  • София
5 месеца сте гаджета без секс на по 20-тина години? Това е притеснително само по себе си и вероятно е резултат от проблемите на младежа. Всички тук са много толерантни, но според мен момчето си има проблеми в тая област и нещата изобщо няма да се оправят.

# 31
А пък може и нещата да се по-зле. Възможно е той по принцип да има проблем с ерекцията и еякулацията, за който много добре знае и точно заради това да е отлагал интимност.
Дано да не съм права де...

Доста е вероятно.

За психолог в началото на връзка не бих агитирала и не бих търпяла. Ако има нужда, да ходи, като е необвързан. Повечето мъже никога не остават и не задълбават с жени, които ги познават в "лошия" им период, когато той отмине.

# 32
Може, но и за това си има лекари. Зависи на каква основа е проблемът де.

# 33
5 месеца сте гаджета без секс на по 20-тина години? Това е притеснително само по себе си и вероятно е резултат от проблемите на младежа. Всички тук са много толерантни, но според мен момчето си има проблеми в тая област и нещата изобщо няма да се оправят.
Момичето уточни съвсем ясно, че в нея е причината да няма секс до сега. Какво трябваше да направи според вас, да я изнасили или да ходи да оножда някоя друга докато чака?
Тъпо ще е да прецака нещо обещаващо с човек, който я харесва много по думите и, заради често срещан проблем при мъжете особено в млада възраст и предвид обстоятелствата. Сега ако не се подобрят нещата след известно време и опити, тогава ясно, ама нищо не и пречи да опита, пък рискът да ходи незадоволена през това време си заслужава

# 34
Благодаря на всички за включванията. От 4-5 месеца излизаме по-сериозно. Може би и любовната игра да е била прекалена за пръв път и затова да се е получило така с ранното свършване. Вечерта не направихме втори опит, защото беше късно, а и бяхме пили (може би и това има значение). Ще последвам съветите, ще пробваме още няколко пъти и тогава ще видя накъде вървят нещата Simple Smile към момента мисля да не повдигам въпроса, защото темата е пипкава и не искам да го притесня допълнително. Той по принцип е по-притеснителен, беше ми споделил, че е искал да ме покани на среща месец преди реално да го направи, но е бил притеснен. Преди това сме излизали в обща компания, засичали сме се, но не сме имали някакви отношения

Ако сте пили умерено нещата стават по-добре, не по-зле. Умерено!

Иначе в никакъв случай не повдигай въпроса, защото ще го сецнеш и рискуваш без да има проблем да му се заформи психическа засечка конкретно с теб. Просто ако не се оправи се разделете спокойно. Нормален мъж на тази възраст след половин час пак ще опита, и после след половин час пак. Имай го предвид.

# 35
  • София
Момичето уточни съвсем ясно, че в нея е причината да няма секс до сега. Какво трябваше да направи според вас, да я изнасили или да ходи да оножда някоя друга докато чака?
Тъпо ще е да прецака нещо обещаващо с човек, който я харесва много по думите и, заради често срещан проблем при мъжете особено в млада възраст и предвид обстоятелствата. Сега ако не се подобрят нещата след известно време и опити, тогава ясно, ама нищо не и пречи да опита, пък рискът да ходи незадоволена през това време си заслужава
Описала е два последователни инцидента, които заедно не са нормални при някой, който не е на 15 или на 105.
А за петте месеца не е нормално и за двамата, освен ако не са религиозни, какъвто очевидно не е случая. Като с някого ще си говорят и ще се разбират на духовно ниво, без значение физическото привличане, то даже този някой може и да не е мъж.

Другото просто... На по 20 влюбени не могат да се отлепят от физическо привличане. Но сега са се навъдили всякакви отклонения, та не знам, може и да не е модерно вече да се прави секс....

# 36
Има си момичета им трябва повече време да се отпуснат, особено след някоя кофти раздяла, а и това не се отнася до описания проблем пряко. Двата инцидента обаче са в рамките на няколко часа, следствие са един от друг.
Всъщност какво казвате, че е достатъчно да бъде обявен за негоден и да му бие шута ли? Ми първо тя също май е влюбена и така или иначе няма да го направи защото и казвате, второ предвид други такива случаи е много вероятно да всичко да се нормализира за кратък период от време

# 37
  • София

Всъщност какво казвате, че е достатъчно да бъде обявен за негоден и да му бие шута ли? Ми първо тя също май е влюбена и така или иначе няма да го направи защото и казвате, второ предвид други такива случаи е много вероятно да всичко да се нормализира за кратък период от време
Момичето пита нормално ли е, аз казвам, че според мен не е. Тя очевидно не държи на секса, какви съвети да и давам и защо?

# 38
Ако трябва да бъдем честни, на млад мъж на тая възраст обикновено му става без провокации и то не веднъж.  Стига да има жена насреща, да не говорим, че няма нужда и от жена. Да кажем, притеснил се първия път, засечка. Втори път преждевременна еякулация. А после? Сега само остава жената да почне да се прави на тайландска масажистка, та белким го възбуди. И ако не става, да се притесни, че тя не е  привлекателна, или умела, примерно в оралните ласки.

Затова нека му даде шанс, но вече ще е трета серия и ако пак не се получи, явно момчето си има проблем.  А не авторката, нито пък имат общ проблем, в който тя да се въвлича.

И от алкохола обикновено не може да свърши, а не да почне.

# 39
Първото свършване за мъж на 24г. трябва да е началото на вечерта, не краят.
Господинът, ако не иска да продължи след това, въобще не си въобразявайте, че някога ще имате удовлетворителен полов живот с този партньор.

# 40
Значи карате ме да пиша неща, които не са много за казване. Двама мои приятели са ми споделяли точно за такъв проблем, да не им стане или да им спадне по време на първия секс с момичета, в които си бяха влюбени. Естествено бяха супер потиснати и им беше много гадно. Кво направиха и как не знам, ама скоро след това и двамата много се кефиха, че им обръщат хастара на същите тези момичета.

# 41
  • София
Значи карате ме да пиша неща, които не са много за казване. Двама мои приятели са ми споделяли точно за такъв проблем, да не им стане или да им спадне по време на първия секс с момичета, в които си бяха влюбени. Естествено бяха супер потиснати и им беше много гадно. Кво направиха и как не знам, ама скоро след това и двамата много се кефиха, че им обръщат хастара на същите тези момичета.
Ако беше само това го броим инцидент от стрес, но в комбинация с последващата супер преждевременна еякулация на следващия ден вече нещата не изглеждат хич оптимистични.

# 42
А не мислиш ли, че едното е следствие на другото? Пак е до психиката, просто продължение на нощните изпълнения. Твърде голямо значение отдавате на което. Ако след няколкото опита в различни дни продължи същото, тогава можем да говорим за проблем

# 43
  • София
А не мислиш ли, че едното е следствие на другото? Пак е до психиката, просто продължение на нощните изпълнения. Твърде голямо значение отдавате на което. Ако след няколкото опита в различни дни продължи същото, тогава можем да говорим за проблем
Не, не мисля. Ако беше на 14-15 може би, но на 24... Момчето си има проблем, който не е мой проблем да определям. На авторката не и е важен секса, а се пита в нея ли е причината и не, не е. Другото няма какво да го обсъждаме, според мен.

# 44
След допълнителните уточнения съм убедена, че има проблем у него. Склонна съм да мисля, както и Роки предположи, че той много добре си знае, че има проблем и затова е чакал 5 месеца за интимност. Пет месеца чакане на тези години, два последователни фала от различно естество за мен индикират проблем. Те реално не са правили секс изобщо. Единия път не му станало, втория път свършил, докато го погледнала. Това млад мъж дето трябва да може да прави секс по цяла нощ.
Този му проблем няма нищо общо с авторката и нейната опитност или неопитност в секса.

Общи условия

Активация на акаунт