Нормално ли е първите пъти да е лош сексът

• 11 987
  • 207
  •   1
Отговори
# 165
Аз също смятам че е добре с по-опитен да се започне
Макар че опитен не е гаранция, че ще е хубаво
На мен с първия ми, въпреки че беше много опитен, не ми харесваше, усещах го някак механично, все едно много техника пък нямаше много емоция
Направо ми беше скучно Sweat Smile

# 166
Нямам желание веднага да сменям партньора, на мен прекалено много време ми отнема да се доверя и да се отпусна пред мъж заради предната ми връзка. Там беше огромен ужас, усетих се да избягам чак когато ми посегна, после ме преследваше известно време и бях развила някакви панически атаки, ходя на психолог защото не можех да се оправя сама. Сегашното момче не знае цялата история но му бях споделила достатъчно в началото за да знае, че на мен ми отнема време и не мога да се отпускам, бившият ми е създал и определени резерви относно секса - никога не ми е позволявал да откажа, без значение защо не ми се прави в даден момент, стигало се е до половин часови обиди и мрънкане от негова страна, само и само да поддам, но тогава не осъзнавах, че това е токсично, казвайки си че, ако не ме е ударил, не е насилник. После ме удари. Вкарал ми е и огромни компекси за външния ми вид, дълго вярвах че няма никой друг да ме вземе, ако се разделя с него, защото той само това ми повтаряше и започнах да му вярвам. Първата година след раздялата изобщо не исках да погледна друг мъж, бях станала почти асексуална… абе кофти ситуация, не я пожелавам на никой.
Сегашното момче е много търпеливо и разбрано спрямо тези ми проблеми от миналото и ми показвам съвсем различен тип грижа и внимание, на което не съм свикнала. Никога не си е позволил да ме обиди и прави изключително мили жестове - това с уикенда беше изцяло планирано и организирано от него по случай рождения ми ден, като го пазеше в изненада до последно и не ми се иска да си търся някой по-опитен, защото и двамата сме неопитни и мисля, че с времето ще се опознаем и напаснем в този аспект Simple Smile

# 167
  • Out of the Mix
Вече трябва да си го преодоляла баламурника.
Много дълго си търпяла.
В токсичност не се седи и седмица от узнаването, първите наченки, светофари, но понеже ти е бил първи не си знаела кое е нормално, и кое - не.

Сега стана ясна картинката и психологическата ти нагласа.

Но, минало е вече достатъчно време и опитай поне да се разкрепостяваш, без задръжки, ако не друго поне да се донаучиш с този доколкото може, раздавай се в секса и се старай за взаимно удоволствие, макар и в пресекулките ерекция. Жените ще кажат, но си представям момента, в който ти си точно най-възбудена, и на льольото му спада, или свършва преждевременно. Това няма как да не ти убива мерака, ищаха, да не ти създава моментен дискомфорт, психически и физиологичен.

Все едно при мъжа - най-възбуден, тъкмо стимулиран и да свърши, и да го секнеш нещо, и да му се "върне" навътре. После може и да го заболят ташаците. Напрежението трябва да се освобождава.

Принципно, когато отношения са по любов, с много страст, откази няма, от мен да знаеш.
Двойката е нанаситна.
Начини има винаги и двамата да сте добре.
Ако има здравословен проблем, се проявява търпение, но пак - грижа си трябва за всичко.
Както ти трябва да си загрижена за члена му, да познаваш мъжката физиология, натрупването на напрежение, редовното празнене за здрава простата и функция, така и той трябва да те задоволява на макс всеки път, по най-разнообразни начини.

Babri
, така е.
Първата, с която изкарах и аз дълго, беше тигрица и красавица (естествено).
За "секс-бог" се смятам сега, вече и с опита, не преди 15+ години. Wink
Да, вдига се стандартът и после искаш от същото, или по-добро, изискваш и трудно да се "прежалиш" и търпиш кофти отношение, лош външен вид и т.н.

Иначе през годините съм имал краткотрайни, преминаващи по-средностатистически, и разлика си има.
Всеки случай за жена с посредствена не бих бил, по-добре сам, защото съм бил и така, и онака, сравнявал съм, давал шансове.

Не знам за теб, ти си около 50-те, ранни, аз 10 надолу. При мен с годините качеството на партньорките до мен е растяло, говоря за сериозните ми връзки, не летни свалки, или някакви закачки, флиртове мимолетни.

Та, който смята, че мъж взима неугледна за жена, едва ли не да не му я откраднат и щото е "отчаяна", и ще е "послушна", а не готина мадама, с която да се гордее и да й се кефи на макс, нещо се е объркал. Sunglasses

До възможности е, не всеки може, не всеки се класира.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 09:33 от Revoker

# 168
Звездица, предвид споделеното за предишната ти връзка и психолога, на прав път си. Прескачай постове с какво трябва и не трябва. Ти усещаш най-добре от какво имаш нужда и кой може да ти го даде. Аз вярвам, че това е любовта. Ако смяташ, че си я открила, не я захвърляй с лека ръка. Секс през целия си живот можем да намерим, с любовта не е така.

# 169
  • Out of the Mix
Елифф, така е за секса и любовта, но ние, другите казваме, че за нас е приемливо да съвпадат и и двете да са налични в симбиоза.

Никак не вярвам, че влюбена ти ще търпиш кофти секс, аз не, защото не съм сляп и с кепенца и картон, чувал на главата.

Млада е, този няма да е последен, 100% съм сигурен.
Секс-бог ще й се падне и на нея един ден, след години. Smile

# 170

Сегашното момче е много търпеливо и разбрано спрямо тези ми проблеми от миналото и ми показвам съвсем различен тип грижа и внимание, на което не съм свикнала. Никога не си е позволил да ме обиди и прави изключително мили жестове - това с уикенда беше изцяло планирано и организирано от него по случай рождения ми ден, като го пазеше в изненада до последно и не ми се иска да си търся някой по-опитен, защото и двамата сме неопитни и мисля, че с времето ще се опознаем и напаснем в този аспект Simple Smile

Този човек има потенциал, но от теб зависи да го разгърнеш.
Като за начало харесай си едно косплей костюмче, но не такова, което на теб ти харесва.
Разбери какви филми харесва, какви игри играе и т.н.
Ако не е споделил, винаги може да заложиш на сигурното.
Секси костюм на медицинска сестра Simple Smile

# 171
  • Варна
При мъжът има два пъти когато стават фалове.Първия път,когато не може да го вдигне да повтори и втория,когато изобщо не му става.Напред,другари и другарки!

# 172
Вижте сега, въпреки женските фантазии и както беше отбелязано по назад, секс богът ( някак си много ми допада това название) не е за всяка. Той няма да се задоволи с 20 минути стандартно в една две пози, обикновено има и по развинтена фантазия, ще иска и нещо по-така, духовите изпълнения в случая са нещо съвсем стандартно. С гумите също е проблем, за 10-15 минути изсъхват, намалят чувствителността и жената лесно се прежулва, да не говорим за орален и анален секс с тях.
Като цяло не е нещо да го ползваш когато и колко ти е кеф ( ако искаш връзка с такъв), и после да го оставиш в изчакване до следващия път.
Примерно бившата ми не можеше да ме задоволи нито като продължителност, нито като честота, нито като изпълнение, и това предизвика една постоянна неудовлетвореност в мен, накрая дори и не ми се занимаваше особено много като знаех кво ще е всеки път, а беше супер мацка и с повече опит и връзки от мен.

# 173
Ох точно това много ме мъчеше с първия, направо ме докарваше до прежулване и хич не му дремеше дори ...
Аз не съм от хората дето им се занимава 2 часа, пози и експерименти не отказвам, ама много ми идва.
Пък два пъти един след друг направо не понасям Grinning

# 174
А, и аз не съм вече за сексбог в такъв случай 😂, освен ако не е в някакъв формат за виждане от време на време. Маратон веднъж седмично например, за да имам време да реанимирам до другия път.
Аз мразя да е нещо бавно, мразя и само по веднъж, но просто не мога да е всеки ден, протърквам се, кръста ме боли, разни други ала-бали… На 20 не бях така, ама на 40+ е друго.

# 175
  • Out of the Mix
Да си дойдем на думата и за поддръжката, и тренинга, то и това го има.

Като сте схванати и не се движите, се омързелявате, възрастта е оправдание.

Сексът мен ме тонизира и раздвижва неимоверно много.

2 ч. не, много ми се струва и на мен.

Сикнес
, какво имаш предвид под "два пъти един след друг"? Rolling Eyes
Свършва и продължавате (защото вторият път свършването е по-бавно и трябва повече стимулация), или 2 пъти в един ден, защото има разлика?
Сутрин, после около обяд, ранен следобед, и вечерта, т.е. с интервали почивка, в които хапвате, вършите някакви неща, излиза се, някоя друга задача, разходка, и пак си стават 2-3 пъти на ден. Wink
Другите ласки си вървят, не ги коментирам. Sweat Smile

Съгласен съм с РФ за развинтената фантазия, и че не сме за всяка, така е.
Обаче, дори жената да няма много опит в някои неща, влюбена ли е, обича ли секса, си я разкрепостяваш и всичко си идва тамън, защото не си дървар, а й отделяш нужното внимание, и доставяш много удоволствие, към което тя се пристрастява в съчетание с преоткриване на нови неща и изживявания.

# 176
Кой е казал, че не се движа, не се поддържам и т.н.? Имам 5 дискови хернии, които очевидно някакси се появиха с възрастта и за мое съжаление и да правя секс и да не правя - все си ме болят. Просто при някои пози, по-завъртяни да кажем, ме понатискат, където не трябва, аз съм и слабичка - 47 кг, тъй че това е гарантирана рецепта да ме боли кръста. Иначе съм сигурна, че ходя повече пеша на ден от теб, защото не шофирам и гледам да се придвижвам предимно така,  а и правя упражнения всеки ден.
И да, иначе сексът тонизира супер много, освен това се отделят всякакви хормони на щастието.

# 177
Един след друг, веднага като свърши.
Два пъти на ден така, сутрин и вечер си е добре.
Не знам дали на някои жени им понася така

Затова е важно и партньора да е на твоята вълна иначе става трудно

# 178
Млада е, този няма да е последен, 100% съм сигурен.
Секс-бог ще й се падне и на нея един ден, след години. Smile
Да обобщим: девойката, след първоначалното оплакване, писа че нещата се развиват добре и има прогрес. Обаче това не е достатъчно за част от съфорумците и те смятат, че тя трябва да отсвири сегашното гадже, защото й се полагало сексбог. 
Удобно се пропуска факта, че сексбог не чака няколко месеца, за да се стигне до леглото. Виж, другият факт ти си го написал - един ден може и нея да я огрее някой бог, в най-лошия случай да спечели джакпота на 6 от 49. Решението е в нейните ръце.

# 179
И има шанс да не й хареса със секс бог и да я натоварва  Grinning
Аз много се радвам, че реши да даде шанс на момчето

Общи условия

Активация на акаунт