🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 65 014
  • 1 283
  •   147
Отговори
# 1 230
Ах, много смешно ми стана как Блага извади като аргумент това, че от първата вечер е спала с Денис… 🤣
Какво ли не правят бръмчалките за още ефирно време.
Същия аргумент като на Шермин, с какво превъзхождала Киара, защото талията й била 58см.

# 1 231
Радвам се и, че Калоянчето най-накрая се освести. Като леден душ го обля фактът, че за Габа е бил само оръдие за да остане тя в шоуто. Адмирации, че прояви достойнство и се оттегли. Двойкаджията Орлин, да си води записки, щото е жалък. Приравни се с Виктория. Да просиш чувства е жалкарско, а да стоиш доброволно в триъгълник си е направо мизерно.
Орлин всъщност направи по-мъжкото - остана напук на хората и на продукцията и им го заяви в лицето (най-вече на продукцията).

Напротив..Орлин се унижава..Най-достойно щеше да е да я постави на мястото ѝ и да си тръгне.

Зависи, според него да си тръгне, означава, че е ''quitter'', а той явно не е и не иска да излезе такъв. Тя не е казала нищо конкретно, което значи, че има чувства и към него. Според мен си казва, ''защо да му го правя  толкова лесно на Тихомир, ще остана, за да се пържат до последно'', защото да си тръгне би означавало да  се изтрие изцяло неговото присъствие в този триъгълник, без чувство на вина за другите участници, а те заслужават да се чувстват поне малко виновни. Ще ме изкефи накрая, ако тя даде розата на Орлин от кумова срама и той я откаже, това би било най-логичното разрешение на тройката.

# 1 232
Е, той ако не искаше да е част от триъгълник, отдавна нямаше да е там. Мир! Всеки с мнението си. 🌹
Гласувах за Радо и Галена, май само те имат шанс да продължат в реала. Затова и съм против ограничаването броя на розите. Останалите много се стараха, но изобщо не ме убедиха в чувствата си. Може да ми влияят и спойлерите за след това. Направо бутафорни у смешни ми изглеждат.
Левента нито ми изглежда умен, нито ме забавлява. Наизустил си е някакви постулати, стяга се да не се излага за малкото време там, но шило в торба не стои. Простовато момче с високи претенции.
Калоян като с гумичка изтри приписваната му мекотела същност. Видя се, че когато иска, взема безапелационно решения. Дано не ги компенсират със златни рози.

# 1 233
По новата анкета, как гласувах:
1. Да, време е да изчистят приятелските двойки
2. Да, забавлява ме
3. Да, без значение е дали ще са на финал, щом са стигнали дотам

4. Тук гласувах само с 3 гласа, за първите три двойки.
Не че ги харесвам, просто тези три двойки с оглед на целия сезон заслужават да са на финал.
Фифи и Йово / Кристи и Петър / Дениз и Виктор
За другите: Или са имали скандали и циркове, или са твърде от скоро във формата, или очевидно не са един за друг и те така.

5. Не, заслужават по-голям шанс да опознаят някого

Хм, а за финала явно ще се пусне нова анкета в неделя, че то иначе няма да има време...
Ще правя нова тема с въпроси за финала, защото след него със сигурност ще почнат цирковете и ще се натрупа информация. За пролетния сезон можеше да имаме отделна тема само за Преди обед и подкастите, а сега има повече хора, които да вадят кирливи ризи.

# 1 234
Аз жестоко се съмнявам Орлин да е имал избор да си тръгне. Оставиха го за драмата, но е имало момент, в който Тушев е заговорил за неустойчиците, пък Орли още една песничка не е продал.

Много ми опротивя това момче към края с това "аз с такива хора нямаше никога да общувам"... Те във Враца всички са толкова хай клас, моля ви се. И за Натали, особено след като спомена за домашната среда, последното, което трябва да цепи всяка втори дума е "ние сме от два различни свята". Кой беше ти? Ридж Форестър?
Защо Враца? Пешо каза, че е от Вършец. Не че има голяма разлика все е северозападнала България, но пък е със самочувствие на датски принц.

# 1 235
Петър от Вършец. Бащата на Орлин нали е кмет на Враца, аз доколкото разбрах там живеят Аз за Орлин говоря, той доста често спомрнава напоследък ''как с подобни хора животът нямало да го срещне'' и подобни.

# 1 236
Орльо май са от Монтана, не от Враца. Не съм сигурна. 🤔

# 1 237
  • Street of Dreams
Вчерашният разговор между Натали и Орлин провокира в мен да заема страната на Орлин.Пълен булшит беше написала,пълен булшит му наговори след това/ти ме нараняваш и прочие/Иска ѝ се да пробва с Тихомир,а ако не се получи да се върне при Орльо,който да я чака?
Това разбирам аз и под-"лишаваш ме от правото да имам свободен избор да опозная друг човек".
Орлин трябваше да си тръгне.

Аз пък много съжалявам, че не видяхме Натали да започне да се среща свободно с Тихомир, как си говорят, как се гледат - как се получава между тях - усмивки, флирт, драма. И да може да си избере после с кого й е по-добре. Нали за това е предаването - да взаимодействаш с повече от един мъж, ние да ги видим в повече от една светлина и тн. Стига с тази гордост, връцване и заминаване, това е шоу все пак. Който изгуби битката - изгуби - няма да свърши светът.
Даже донякъде е по-достойно, от това морално връцване за да не те отрежат, което тук пропагандирате.

# 1 238
  • София
На Монтана е кмет бащата на Орлин.

# 1 239
На Монтана е кмет бащата на Орлин.
Боже, хвана ме деменцията от това предаване. Grinning

# 1 240
Решението да ограничат розите беше добро. Изведнъж се размърдаха двойките, направо се овълчиха да са на финал. Обърнаха се приятелки една срещу друга, Габа смени в движение плочата, разиграха се сетове по двойки да  планират общия си живот навън и пр. Но най-забавно ми стана как най-заслужилите двойки се изкараха ветерани от войната - с едномесечни подобия на връзки, но преминали през най-тежките изпитания на живота. Днес ми изникна по едно време сцената, в която Киара дръпва настрани Краси и с много прагматичен и делови тон  започва да изрежда и пресмята защо те са най-заслужили, а той кима сериозно и също толкова деловито, стегнато и прагматично се съгласява. Любов ли бе да я опишеш Joy

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 17:47 от Lemon Verbena

# 1 241
Защо са им такива огромни гърди на тези момичета, грозно е за мен.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 18:06 от seisa

# 1 242
Ама ИГ профила на Орлин е много странен. Някакви аватари само. Никакви снимки с приятели/приятелка. Никакви снимки от дестинации, нито негови снимки.

И моят е така - само снимки на терлици и панделки имам Joy

Чакам довечера татковците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 243
Аз чакам още някое писмо или сюнет да изсрича някой.Много ми е забавно! Между другото,някой броил ли е колко пъти казва "Аз" в писмото си оная кукувица?

# 1 244
Орлин каза, че всички го дразнели и че искал на продукцията да им е гадно, затова на пук щял да остане. Аз не го разбирам. Що така?

Общи условия

Активация на акаунт