🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 64 309
  • 1 275
  •   118
Отговори
# 1 245
Орлин каза, че всички го дразнели и че искал на продукцията да им е гадно, затова на пук щял да остане. Аз не го разбирам. Що така?
Казал го е от яд, понеже осъзнава, че е предаден и че ще получи отговор от Натали чак на финала на шоуто, точно както иска продукцията, за да стане максимално шоу. А в последните дни продукцията не е спряла с провокациите към Орлин и опитите да го смаже психически с малоумни въпроси на синхрони и по време на игрите. Евала, Тушев и екип, за сеира се бъзикате с чувствата и емоциите на млад мъж и се кефите да го провокирате, докато рухне...

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 18:29 от FreesiaR

# 1 246
Орлин каза, че всички го дразнели и че искал на продукцията да им е гадно, затова на пук щял да остане. Аз не го разбирам. Що така?
Въпрос към всички: "Коя е любимата ви храна?"

Въпрос към орлин: "Кога плака за последно"

Предизвикателство към гаджето на Орлин от продукцията "Гледай намък 60 секунди в очите".

Продукцията: "Вие тримата до финала тук да ви гледаме сеира"

Орлин как да не ги обича.

# 1 247

Щот му спускат сценарий по който да играе. Не му се нрави сценария.
За това.

# 1 248

Не знам защо, но като го казваше беше с такава ухилено - налудничава физиономия, че изглеждаше все едно е превъртял играта. Напомни ми на Емили, в моментите, когато получеше факс от кораба - майка Joy

# 1 249

Аз чакам още някое писмо или сюнет да изсрича някой
.Много ми е забавно! Между другото,някой броил ли е колко пъти казва "Аз" в писмото си оная кукувица?
Е, Тихомирчо нали прошепнал “Те амо”🤪 в ухото на Натали. Да очакваме ли и още нещо на испански или френски към хореографката?😉
Видяхме, че тя не говори Английски, та затова Орлин клетникът не я впечатлява с песничките и текстовете си, но Житото, който чистосърдечно призна на Блага че е за първи път в Гърция, се е подготвил с италиански да се заявява. И ето- Натито го разбра, даже ѝ хареса.

PS: Аз мисля, че или просто ги хвърля тези думи Тишо, само за да спечели или е бързо влюбчив. Предвид че сам заявява че не е имал сериозна връзка досега, е първата причина- да спечели. Орлин е прав за едно- когато се кажат тези две думи/независимо от езика/, тежат и значат всичко. Ама едва ли го разбират семплите Натали и Тихомир.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:09 от ellis

# 1 250
Киара, Виктория и Габа са егати смешките! За какво се натискат за финала? Любов ли бе, да го опишеш...

# 1 251
Тогава би трябвало да е наясно, че сценарият не е само за него, а и за другите двама. И тях ги „пържат на грил“. За мен тримата не могат да вземат решение преди последната церемония, ама само Орлин се чувства жертва и продължава да иска отговори, които няма как да получи. Ако искаш да провалиш плановете на продукцията, според мен трябва да си тръгне, ако има такава опция. Ако пък няма, седиш кратко и се подхилкваш. Тръшкането като малко дете е безмислено.

Киара е на състезание, тя докато не спечеля няма да си тръгне Simple Smile

# 1 252
Според мен Натали е егоцентрик и няма никакво уважение към хората по принцип /не само за конкретните двама/. Не мога да си обясня каква е тая жажда за внимание, не мисля, че по едно и също време може да имаш интерес към двама, по - скоро и трябва трети човек, който да има качествата и на двамата /да е комбинация от чертите на тези двамата/. Другата ситуация е абсуурдна за мен.🥲

# 1 253
Не знам защо, но като го казваше беше с такава ухилено - налудничава физиономия, че изглеждаше все едно е превъртял играта. Напомни ми на Емили, в моментите, когато получаваше факс от кораба - майка Joy

Имен ме стресна с налудничавия поглед, докато го казваше. Много беше странно. За мен, в сценария на продукцията, той трябва да седи, а не да си ходи, затова правенето на пук няма много смисъл. На пук би трябвало да си тръгне, ако може, де. Или да се влюби в Виктория Simple Smile.

# 1 254
Не знам защо, но като го казваше беше с такава ухилено - налудничава физиономия, че изглеждаше все едно е превъртял играта. Напомни ми на Емили, в моментите, когато получаваше факс от кораба - майка Joy

Имен ме стресна с налудничавия поглед, докато го казваше. Много беше странно. За мен, в сценария на продукцията, той трябва да седи, а не да си ходи, затова правенето на пук няма много смисъл. На пук би трябвало да си тръгне, ако може, де. Или да се влюби в Виктория Simple Smile.

А може пък да са искали да го изгонят, за да се насладим на зараждащата се любов на новоизлюпената двойка (както стана с Краси и Киара), обаче той да се е заинатил (нали е овен) и да е решил да остане.

# 1 255
Видях реклама за кастинг на втори сезон.Тушев,ако четеш тук,вкарай светата троица директно и без кастинг в новия сезон.На финала му  (И)Натито може да е решила кой от двамата иШка.

# 1 256
Нито може да си тръгне, нито да не играе сценария. Тушев решава!
Орлин му е нужен и ще стои. Точка.
Тушев върти конците.
Свобода участниците нямат. Всичко е договорки. С Тушев.
Всеки си има роля.
Виктория..да сплетничи и прави скандали.
Габа същата роля, но в добра светлина.
Виктория в лоша светлина.
И т.н и т.н...да ви разказвам как се прави театър ли...как Тушев прави шоуто ли.

Орлин беше омерзен от продукцията ..за това изрече думите.

# 1 257
Аз вече не смея да съдя участниците, чудя се  кое е тяхно лично мнение и кое е продиктувано от продукцията? 🙄🙄
Може Натали да е решила, може Габа да не е искала такъв скандал, може Орлин да е искал да си ходи след решението на Натали...
Не знам и аз вече! 🤐

# 1 258
Силно се надявам още в първата петорка/четворка Красун и Кяра да изпаднат от класацията! Кяра и Красун са фалшаци и пишман-състезатели. Демек, тези двамцата са решили да издрапат колко си може в състезанието, но любов там няма.

# 1 259
Аз за това нищо не мисля, гледам го като филм. Като театро.
Ще си нарежа и аз луканка довечера..ма лидълска, Орехите е гадна...и ще си гледКам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт