Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 110 677
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Виждам номер като моя в играта та Престиж и фантастико, но съм в Азия и не мога да получавам смс-и и обаждания.
Тези, които са известени, може ли
да споделите мейл адрес, на който да пиша?
От Престиж пращат sms, в който има мейлче:

Пиши им на него, ако това ти е единствения начин за комуникация 😊

Благодаря! ♥

# 196
Декември зарадва и мен с първа награда - пуловер от Нутела Simple Smile и въобще първата ми награда откакто съм в групата (от ноември)

# 197
Аз освен да мрънкам, друго няма какво да правя.
Честито на всички за наградите.
Много малко игри тази година… Бейлис, швепс, чисто от няколко месеца не са имали игра., зева….
В остаха там играя, ко там ми изглежда мисията не възможна да спечеля нещо

# 198
Подарени на първия писал MERRYANNN   Подарявам 2 билета за концерта на Софи Маринова, на 06.12.2025 г. на първия, който ми пише на ЛС  Simple Smile

# 199
И аз имам рожден ден тази събота, надявах се на кутия от Кока кола или Фереро, но явно не ми е бил късмета там. Въпреки всичко си украсих елхата и пожелавам на всички вълшебен месец.

Скрит текст:

# 200
И аз съм  с пуловер от Нутела 🙂 ,скоро не бях печелила нищо

# 201
Честито за хубавите награди! Аз съм на път да се откажа с игрите или да си дам някаква пауза, нещо късмета явно ми бяга. Нищо от никъде... Мрън

# 202
И аз съм с пуловер от Нутела! Много се зарадвах! Вече всеки от нас ще си има. Дано бързо да ги изпращат и доставят тази година.

# 203
Виждам в e econt, че пуловера от кока кола е там. Утре ще има вълна от коледни пуловери.

# 204
Честито на всички похвалили се днес! 🎁🫶Някой може ли да даде линк към календара на Озон? Нещо не мога да го намеря.

Тук може да се участва за награди от Биодерма срещу мнение:
https://www.ozone.bg/brand-bioderma/

# 205
Сигурно въпросът е глупав, но се обърках. За игрите в БГ Мама сега (с намирането на темата). ХУбаво ги намерих и се записах. Миналата година пак така и учасвтах само с 1 отговор, ама как да разбирам това:

🎁 След изтичането на този срок темата ще стане публична за всички останали потребители във форума. Така откривателите ще имат двойна възможност да се включат в игрите и да спечелят награди.

Просто че тези, които не са открили темата, могат след отключването да пишат или след отключването може да се пише още 1 коментар?

Извинявам се...

# 206
Bonduelle са качили печелившите от второ теглене:
https://promo.bonduelle.bg/pechelivshi

# 207
  • София
Сигурно въпросът е глупав, но се обърках. За игрите в БГ Мама сега (с намирането на темата). ХУбаво ги намерих и се записах. Миналата година пак така и учасвтах само с 1 отговор, ама как да разбирам това:

🎁 След изтичането на този срок темата ще стане публична за всички останали потребители във форума. Така откривателите ще имат двойна възможност да се включат в игрите и да спечелят награди.

Просто че тези, които не са открили темата, могат след отключването да пишат или след отключването може да се пише още 1 коментар?

Извинявам се...

И аз си зададох същия въпрос.

# 208
От Билла играта за ваучерите, днес звъняхме и като казахме,че никой не ни е потърсил ,отговориха че на всеки се обаждат ама по различно време,то имало време до края на играта,така че все някой щял да се обади. Това е обаждане до номера в сайта на билаа,тъй като се опитах да звънна на номера,който сподели една дама тук,но там никой не вдига, и жената по телефона ни увери,че е записала и ще предаде,че не сме получили обаждане и до края на деня ще си получим обаждането,но нищо. Тези от била винаги гледат да измамят хората като им спестят някоя награда. Миналата година колежка спечели от тяхна игра, имаше я в списъка с печеливши,номера и града,но не й се обадиха и тя като им звънна след края на играта й казаха,че е станало някаква грешка,но няма как да си получи наградата тъй като са изтеглили резервен участник.

# 209
  • Елхово
Виждам инициали като моите в Бондуле за грил, но нямам нищо като известие!

Общи условия

Активация на акаунт