Бърлогата - най-новото стратегическо риалити шоу на България

• 12 165
  • 174
  •   3
Отговори
# 120
Да, разделили са се с Камелия. Тя е част от основният екип на Диви и красиви 2.
От доста години не са заедно, май малко след Фермата.

# 121
  • София
Основното мнение на 1 страница е ъпдейтнато.
Вкарана е доста нова информация.

Благодаря на мистериозния обитател за помощта...

# 122
Сериозно ли?! 👀🙄

# 123
# 124
# 125
От 10 участници, половината са от Къщата на инфлуенсърите, нормално ли е това?

# 126
Офффф, ебаси толкова пък да няма кой да поканят! То хубаво един, двама.. ама това вече е прекалено. Да бяха извикали първите отпаднали от тръйтърс. Щеше да е по-интересно.

# 127
Сега да очакваме Кико Маниак, Веско от "Къщата" ... и например Яни от "Фермата", картинката ще е пълна Grinning Гуспата е приятел и с Xeпи Ванче...тамън Grinning

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 10:50 от diziler

# 128
Явно толкова е нямало избор, че са избрали част от участниците от Къщата на инфлуенсърите. Следващият път, ако е възможно, да направят кастинг и да включат не популярни хора (които не са участвали в други риалити формати) или такива, които малко от малко са приятни. Защото част от този каст е тук, поне според мен, за да чисти имидж от другото предаване, в което са участвали.

# 129
Кой ще се запише за кастинг за ново предаване в интернет, което никой не знае какво е - 5 човека… Даниел ми е много противен, но не е нужно да харесваме всички, може да стане интересно.

# 130
Ами явно ще стискам палци отсега на непопулярните (поне за мен неизвестни досега) участници: Цветан и Джулия.  Мутрите и лиглата от "Къщата" са ми крайно неприятни. За Пепе от "Фермата" да не говорим. Единствено участничката от "Ергенът" ми е по-скоро... неутрална. А тази, дето се води "майка на куче-инфлуенсър"... тук ще се въздържа, доста кифлее... поне от снимката.

# 131
Ами явно ще стискам палци отсега на непопулярните (поне за мен неизвестни досега) участници: Цветан и Джулия.  Мутрите и лиглата от "Къщата" са ми крайно неприятни. За Пепе от "Фермата" да не говорим. Единствено участничката от "Ергенът" ми е по-скоро... неутрална. А тази, дето се води "майка на куче-инфлуенсър"... тук ще се въздържа, доста кифлее... поне от снимката.
А Ина? Trollface

# 132
А,ето къде се е бил покрил Кукушев,за което намекна в подкаста си.То не му отне много време,така че предполагам за седмица-две е заснето.Ще гледам, разбира се,то и без друго дълга риалити суша се задава.

хахах :Д и аз това точно си помислих

Записвам се за темата. За моя радост не съм гледала къщата на инфлуенсърите, така че са ми непознати повечето.

Някъде има ли ги дадени стройно и ясно правилата? Много са неясни и поетизирани тези "роли" от първа стр.
Надявам се да си представят разбираемо концепцията по някое време.

# 133
Кукушев дано не го удари на лигня. Че леко прекалява с тази игра на думи във всяко изречение. Вече е взел всичко да римува и да оригиналничи, малко ми идва в повече и той. Реално такъв образ си е изградил, че вече човек не може да го възприеме насериозно, дори и ако иска да ти каже нещо сериозно.
Е тя ми е при неутралните, като Мартина ергенката.

# 134
Къде може да се гледа Бърлогата и кога започва?

Общи условия

Активация на акаунт