💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 157 166
  • 3 486
  •   223
Отговори
# 3 345
Калинката днес нямаше ли да участва в сутрешният блок на Нова Тв!?

Днес им е официалното парти не помня в кой клуб беше.

Не съм гледала с подробности кастовете, утре ще ги коментирам.

# 3 346
  • София
Ръждавичка за Алекс. 😊

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 09:37 от Diavolo

# 3 347
В Игри на волята много ще ти изпъкнат и личностите качества.
Аз просто не си представям с каква съвест, ядоха сандвичи и луканки, Ивайло И Кристиан бяха сами и просто им бутнали 2 филии и даже им се подиграваха че не усещали захарта
Една лъжица захар няма да те наяде.
Ивайло даже каза че ако е искал, родителите на жена му са имали къща там но не е отишъл.
Калин им изигра битката и Миро каза е как ще саботира Ивайло нали ще отиде с Калин.
Моля ви се, този човек мислите ли че ще поеме отговорност в реалния живот и няма да бутне някой под автобуса за повече пари например, паралел с храната и Томи
Защо никой не харесваше Миро накрая и никой не го посочи за победител?
Този Шопа колкото го биваше толкова беше страхлив.
Каквото и да се напише ще е малко по темата
Наистина приключих с това предаване, достатъчно са ми нечестностите в истинският живот.
Най-глупав беше Крис, когато съжали Дървото, че било съсухрено и ходи на битки вместо него. 🙄

# 3 348
  • София
Благодаря на Марина за синхроните за сезона! Simple Smile
Това си е пипкава работа, евала. Браво.

Интересна извадка / Топ 5:

Общ брой синхрони:
1. Дино 523 синхрона
2. Алекс 454
3. Ръждавичка 372
4. Д-р Пекин 316
5. Радостина 260

по проценти:
1. Дино 10.61%
2. Алекс 9.21
3. Ръждавичка 7.54
4. Д-р Пекин 6.41
5. Радостина 5.27

Тук са и главните герои в сезона и говорителите на сезона. Simple Smile
Тези, без които нито едно шоу НЕ МОЖЕ и няма как да се продаде, нито да се гледа масово.

Набива се на очи, че Ръждавичка е в топ 3, без да се класира за финалната фаза, отпадна десета. Тя беше ли попаднала във финалното племе, имаше огромни шансове и за топ 5. И съответно спокойно можеше да бие Дино. Защото тя му водеше преди отпадането си.

# 3 349
Ама толкова беше по- добър Миро във финалната битка, че с цялото мотаене на Калин по трасето и пиене на вода, първия пак колко преднина имаше на пъзела... 30 секунди? Невероятна доминация. Моля ви! Joy Мирослав спечели, факт, никой не го оспорва. Калин беше по- комплексния играч- факт, доказал се в сезона. Радвайте се на победата му, аз нямам против, че е взел чека. Просто по- добър и на трасе и социално беше Калин, защо трябва да кажем на черното - бяло. Единия победи в един аспект, другия в друг.

# 3 350
  • Дубай
Афтър партито. Ръждавичка, Чикагото са там. Алекс и Калин не се виждат никъде

# 3 351
Чуден,чуден,Калин
Каза нещо което много ми хареса-какъвто е човека вътре ,такъв е и навън
Срамежлив е.Но пък му стана много приятно като му казаха за масовото харесване което се излива към него.Благодари на всички които го харесват

# 3 352
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много сладички Калин и Алекс в сутрешния блок ❤

# 3 353
Алекс обаче наистина може да говори нон стоп. Сигурно млъква само когато спи 🤣
Калин си е срамежлив. Или поне е такъв с непознати, сред приятелите си сигурно е по-разговорлив.

# 3 354
Не съм от големите фенове на Алекс, не защото не казва истини, а защото ми е твърде експресивен и в един момент започва да ме натоварва. Обаче да се обвинява точно Алекс в лошо отношение към жените, хайде, моля. Може би той е единственият, който имаше еднакво отношение към всички според качествата и поведението им - n на брой години Америка са си казали думата. И да се редуцира поведението му до лошо отношение към жените е обърнат феминизъм - аз съм силна, обаче съм дама. Като сме равни, сме равни във всичко.

# 3 355
Разпознавам от жените Гизем, Николета с черна коса и Пекин. Моля- кои са другите?

# 3 356
  • пустинята Гоби
На Йоана ми прилича тази с черната коса. Хубаво момиче, ама и то се изложи яко.

Този между Иван и Дечо кой беше, познат ми е ама идея си нямам откъде.

Нямам нерви да гледам подкаста с Миро, питаха ли го очаквал ли е такъв хейт към себе си?

# 3 357
  • Sofia
Другата е Йоана. Николета с черна коса не я познах. Русото й отива, черното не. Блатната не изневерява на себе си, аутфитът й кърти - пошлост!

# 3 358
  • Някъде там...
За първи път официален водещ на Нова да изрази толкова категорично подкрепа към двамата. Зарадва ме. Simple Smile Досега все се опитваха да омаловажават постигнатото от тях и да оправдават Мирослав.
Калин си каза кратко и ясно това, което мислим всички: Какъвто си вътре, такъв си и навън.
Няма стратегия, просто бъди себе си и с чест и достойнство, с вяра в доброто, гради и продължавай в играта. Възможно е. Simple Smile
Обичам ги тези двамата! Blue Heart

# 3 359
  • Дубай
Радостина и Йоана са другите две. Радо е момчето до Иван и Дечо-излезе по мед.причини.Беше на блатото.

Общи условия

Активация на акаунт