💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 157 450
  • 3 490
  •   234
Отговори
# 3 360
Разпознавам от жените Гизем, Николета с черна коса и Пекин. Моля- кои са другите?

Йоана /балерината от блатото/ и май Радка? Мъжете са ми по-разпознаваеми - Лъчо, Траян, Дечо, Давид, Иван

# 3 361
  • пустинята Гоби
А какво пречи да си успял в живота, но същевременно да си противен човек. Миро като е учил да не го е направил за децата в Африка, за него си го е направил. Като иде да спасява животи в джунглата, тогава ми го хвалете колко е постигнал.

# 3 362
  • София
Моята равносметка от традиционните ми прогнози: 😈

Какво познах:

Победителят! - Мирослав.
НО, трябва да уточня, че моят главен фаворит за победата си беше Шопа. Миро ми е по-заместване един вид след неговото нелепо отпадане. Нямате си на идея каква машина е Шопа...
Вече обясних защо писах, че ми е много подозрителен. Защото е резерва, излезе първи от блатото, стана сянка на Шопа, а в тях видях новите Мартин и Добрин.
След това вече с реакциите в темата разбрах, че съм напипал вярната посока, не съм глупав... Simple Smile
Подкастите и нета гръмнаха много по-късно.

Познах второто място на Калин (всъщност за мен големия фаворит на продукцията заедно с Шопа и Ръждавичка и според мен те искаха този финал).

Познах четвъртото място на Чикагото.

И това беше! 😔

Най-големите ми провали бяха:
Ръждавичка. Бях убеден, че ще е в топ 3. На 90/95%
ШОК

Д-р Пекин ми беше също на 70/80% в топ 5 и 100% в топ 8

Алекс не го виждах в топ 8, на по-късен етап го сложих, но мислех, че ще е сред първите отпаднали в това финално племе.

Не познах, че Завоевателите ще се разформироват. Бях сигурен, че ще са Лечителите.

Такаа, успях да изчета и спойлерните теми!
Малко по диагонала, но знам какво да търся, споко.
По традиция си го правя, защото знам, че от сезон 4 нататък и там стават яки дискусии. А и реакциите там на хората са един път. Сигурно се е трило много, но естествено изтритото няма как да го видя.

Та да, относно Миро.
Забелязах някакви спорадични коментари и подхвърляния (но доста рехави и редки) за това, че той печели доста рано в сезона. Но реално никой не ги е взимал сериозно, дори не видях да се коментират.
Първият по-изявен спойлер беше за Траян. Имаше какви ли не подхвърлени имена, но той някак си беше лидер на този ранен етап.

Уникална работа на Биляна, нямам думи.
Респект! Тя е нашият Инч Хай частен детектив.
Simple Smile
💪

Моят първи пост с прогнози
28 септември
https://bg-mam.ma/p/1816823/50263769

Ето го това първо подмятане за Миро (но пак да кажа, никой не го отразява сериозно)
12 септември
https://bg-mam.ma/p/1828375/50542778

А ето кога идва и големия спойлер, след който много хора прогледнаха. Това беше СПОЙЛЕРЪТ!
8 октомври
https://bg-mam.ma/p/1813691/50306143

А защо това е големият спойлер?
Ами защото Дидо, който явно е знаел веднага реагира и пусна окончателния спойлер със столовете (евала, хаха, ТОП), който уби цялата интрига и мистерия:
9 октомври
https://bg-mam.ma/p/1813691/50307285

И така, това са безпристрастните доказателства на нещо за което изобщо не бива да се извинявам, но защото има тома неверници, които се чудят как така съм познал. Имаше спорове тук и обещах отговор след края на сезона!
Ами да познах, така както познах победителите в сезони 2, 3 и 5. Голямата работа...
Не познах за сезони 1, 4 и 6 - и пак, какво като не съм познал. Нищо! Както и обратното, когато успявам. Защо са тези драми за някои...
И какво толкова странно има? Това е около 60% успеваемост. Окей е, ама родните продукции не са трудни за разгадаване...

Аз никога не търся спойлерите. НИКОГА!!!

Много пъти съм се интересувал от нещата зад кулисите и от всякаква информация за храна, конспирации, гафове, побутвания и т.н. Много пъти съм ви давал интересна информация в основната тема. Дори на 1 стр. има такова инфо, което официално не се казва никога и никъде. По официалните канали имам предвид.
И много пъти съм писал, че съм забранил всякакви спойлери относно това кой и кога отпада или печели. Ако зависеше от мен думата спойлер нямаше да съществува на този свят. Това е най-големия бич за риалити формати, книги, филми, сериали. Ненавиждам спойлерите!
Фейсбук вече не чета, защото нямам време. Вече 2 години. Набързо само прехвърлям набързо официалния канал, за да следя кое видео/публикация има най-много реакции и колко на брой са коментарите. Но не ги чета!
То и преди по-скоро прехвърлях нещата, няма как да се следи там нищо, защото много се пише и то 95% е плява и простотии. А времето е кът все пак. За последно следях малко повече Фейса за сезон 4.
Абсолютно нищо не съм знаел. Категорично. Ако щете ми вярвайте, ако щете не. Все ми е тая. Но аз винаги ще си пускам традиционните плюсчета/минуси и прогнози. Веднъж бях спрял да го правя и получих доста лични съобщения да ги подновя, защото било много любопитно и интересно за хората. И даже имаше хора, които не пишат в темата. Имайте предвид, че темата се прочита много повече пъти, отколкото се пише в нея. Аз лично уважавам уникалния брой анонимни хора, които четат всичко и гласуват в анкетите, но просто не пишат. Не е тяхното просто. Но те също допринасят за това темата да ни е уникална.

Та да, поназнайвам си. Нещо лошо ли е? Доказано навсякъде във всички формати през годините (аз не пиша и не прогнозирам само за Игри на волята, а за още пет, шест формата и то от много години). А за много от тях не е имало абсолютно никакви спойлери!!!
Горе-долу успеваемостта ми е около 65% Грубо. Генерално от всички риалити формати и всички сезони. Не е зле. Като моите прогнози са винаги седмица за седмица и само надграждам, но генерално почти не се променят.

Спойлерната тема я има от сезон 4 на Игри на волята.
Тази тема се създаде заради Игри на волята и основно заради мен и битката ми със спойлерите в основната тема.
Така че може да се каже, че спойлерната тема е дъщерна на основната. И не разбирам този вой на ергенките в нея, че били задушени и заглушени. Grinning Ами, нормално, това е Игри на волята по дяволите! 💪
Една от най-големите ми гордости е, че познах, че Ваня Джаферович ще спечели Сървайвър, сезон 5. А масово се пишеше тогава Занев та Занев. Тогава нямаше дори социални мрежи. И не аз пусках темите тогава. За динозавърските години на Бг мама говорим. Ама сигурно тогава Милошев се е свързал с мен и ми е казал кой печели.
Пия си кафето с всичките родни продуценти, да знаете... 🙄🤣
Аз просто навсякъде давам прогнози, това си ми е като солта и пипера. Така ми става и много по-интересно и самото предаване. Има хора на които им е интересно какво мисля и даже във формати и теми, в които не си пускам плюсове/минуси и прогнози ме приканват да го сторя. А на тези, които не им харесва, ами много е лесно, не четете. Прескачайте! Simple Smile

Тук е момента и да се извиня на Дидо, че го нахраних, че знае всичко и му е много лесно да ми влиза на контра, а то се оказа, че за този сезон е написал, че знае много малко неща. Явно само по-основните/важните. Като ТОП 3 например.

# 3 363
  • гр.София
I.V
 Любо се казва момчето между Дечо и Иван.
Радостина- страшен стайлинг Smiley
Миро как се оказа финансова акула - пропуснала съм нещо.
 Аз мернах в ИГ,че продава някакви магнити.
Видеото от ски ваканцията на Калин и компания във Франция е чудно. Има прекрасни кадри.

# 3 364
  • Be realistic - plan for a miracle.
На Николета не й е черна косата - тя е с дълги черни корени и отдолу русо (това си е тип “мода” в русите коси, която е доста бле), а в случая е зализана назад с много гел и затова черните корени са звездата на прическата, та изглежда цялата черна.

# 3 365
Мирослав нямало да играе в Сезам турнирите, щото не искал да травмира семейството си, но нямаше.притеснение да остави бременна жена 3 месеца сама ...много е сензитивен.
Аз, откровено се надявам и Калин да не ходи на турнирите им. Не, защото не бих искала да го видя пак на трасе, където се справя блестящо и е меко казано удоволствие да го наблюдаваш. Ами, защото им направи повече от достатъчно рейтинг. И като цяло, на всеки участник, който ми е бил симпатичен, бих казала да си гледа живота и да не се занимава повече с продукцията и печатниците им за пари. Дали са достатъчно през сезона.
Иначе на Мирослав му е пределно ясно какви реакции ще получи и със сигурност освен за семейството му, за него самия ще бъде не по- малко неприятно да стои насред зала, пълна с хора, които го освиркват. Нямам представа как са свързани турнирите и игрите, в смисъл чисто договорно имат ли общо и можеш ли да откажеш участие, ако те искат там. Но дори и Мирослав знае, че от участие там ще получи само още пасив, докато в замяна продукцията ще глътне още пари, като награда, че е дала на зрителя още хляб и зрелище.

И какво като има договор, изведнъж ще се контузи и пак няма да участва, елементарно е.

# 3 366
  • Bayern
Някак не прилича на Калин да се занимава с други момичета докато е обвързан и още повече ако е отдавна.

Аз следя всички подкасти, защото анализите са ми по-интересни дори от самата игра. В един от тях, по време на заигравката между Гизем и Калин, един от гостите (опитвам се да си спомня кой/коя беше), каза така (цитирам по спомен): “Аз знам нещо, за което не искам да говоря, но със сигурност на човека отвън сега не му е приятно да ги гледа тия кадри”.
Тогава си помислих, че говореше за Гизем, но след това на нейния подкаст тя си каза, че е сама и няма човек до себе си.
Би било много наивно с лека ръка да обявяваме Калин и за светец сега, след като го обявихме за свръхчовек. Не че това го омаловажава като играч на терена, но и малко обективност винаги е нужна.
На въпроса на Ваня има ли си приятелка, Калин каза може да се каже    Не искам да го изкарвам светец, но ако тази връзка е от лятото , защо той декември в интервюто дори не заяви , твърдо че има гадже...Дори ако питаш мен това при Ваня ми прозвуча като имам приятелка, но тя не знае Smiley  Не мога да спра да се оплаквам от водещата , как пък един интересен факт или история не извади наяве ... а какви участници имаше , можеше да направи ударни подкасти...а се чувствам все едно съм гледала Гала 3 часа?!

# 3 367
  • Дубай
I.V
 Любо се казва момчето между Дечо и Иван.
Радостина- страшен стайлинг Smiley
Миро как се оказа финансова акула - пропуснала съм нещо.
 Аз мернах в ИГ,че продава някакви магнити.
Видеото от ски ваканцията на Калин и компания във Франция е чудно. Има прекрасни кадри.
Благодаря, останала съм с грешно впечатление... Сега ще се редактирам.

# 3 368
"Мирослав е на 36 години и развива собствени бизнеси в сферата на фотографията и приключенските експедиции" - това е от визитката му. Как е пропуснал да се похвали, че е одитор или незнамкаквоси!?
Има млади хора, които са постигнали много повече и то до 30-годишна възраст и без да са живяли в чужбина.
И ПР с тази Канада прекаляваше. Все едно в космоса е бил Миро.

# 3 369
  • пустинята Гоби
Явно Калин има гадже, ама колко сериозно и от кога, той си знае. Нормално, на 26 години е момчето, вероятно не му е най-важното в живота.

Всички имаха семейства, ама само това на Мирослав се натрапваше. Траян реално е доста по-интересна фигура, жена му също, ама за него - нищо!

# 3 370
Току-що успях да изгледам финала на Игри на волята и вече нямам съмнения,че и финала е нагласен.
Към края Павел изкоментира,че Миро дори не се поти,тогава се замислих.Аз също преди бях така.И в най-силното слънце тялото ми не отделяше пот.Но битката е силова,продължителна и тежка,а и тримата не са изпотени.Това няма как да се случи,те ще получат топлинен удар.Освен това,Калин пи вода,което е предпоставка да се изпоти,но не.Да не говоря за кубовете,които вдигаха пушилка и по косата на Калин,би трябвало да си личи прахоляка(по-тъмна е)
През цялото време се чуваше тежкото дишане на Калин,а Мирослава си летеше по трасето,без да се задъха.
Ами жалко,че това хубаво предаване все повече ми прилича на Биг брадър.
Явно има защо доста от участниците да са разочаровани от предаването,но нямат право да разкажат какво се случва

# 3 371
  • Дубай
Най-вероятно участниците са си споделяли лични неща-само, че това на Миро ни го натрапиха.
Да Ви кажа тук смятам, че не гореспонатия е виновен, а самата продукция.

# 3 372
Стана ми смешно, ако Калин каже, че "няма приятелка" в момента ще го отнесат като куцо пиле домат- целокупното женско население "от баба до бебе".
Да споделя от кадрите със семействата на финалистите- колко красиви хора бяха всички. На този фон защо си причиняваме тази неприязън? Ако сме здрави, имаме си семейства и работа, приятели- все ми е едно дали някой е одитор или не... Слънчев обяд на всички! Утре е студентския празник- "гаудеамус игитур."

# 3 373
Брей как ме изтриха. Тцтц. Значи само някои хора могат да се похвалят, че имат нюх за качествен (дървен) материал. 😂

# 3 374
  • Някъде там...
Със сигурност са споделяли. Излъчиха ни и историята на Наталия в началото. Simple Smile
Но после слушахме само за Миро. След като през 3/4 от предаването дори не бяхме забелязали, че има такъв участник, трябваше спешно да ни го презентират.

В подкастите Калин и Алекс казаха, че е излъчена миниатюрна част от заснетото. Алекс спомена и за ролята на монтажа и подбраните кадри. Как той много се е шегувал, а са подбрани кадри, в които изглежда повече като тормоз спрямо Наталия, Радостина, Николета, Сапунджиева.
Аз лично само за това с Наталия не бях сигурна, може би защото беше още в началото и не бях опознала още персонажите достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт