💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 22 092
  • 630
  •   294
Отговори
# 495
  • Дубай
Както казах Миро не е слаб играч, но играта му е  недостойна, затова и натрупа токова негативи. Ако беше си играл играта по-друг начин щеше да е харесван, но всеки сам преценя как да играе...
Едни рискуват, други мишкуват!Аз лично избирам риска!

# 496
  • София
И мен ме е яд за Иван. И след потенциал, но загубата на капитанската го срина и се обърна всичко като се хвана с Пекин.
Явно не му достига характер.

И психика.
Елина Пашаланова втори номер...

# 497
  • София
Едно време като прекъснаха първия ерген, на следващия ден повториха епизода. Сега не вярвам чак така да стане.
За днешната битка - Чикагото има много сила, не може да му се отрече. Дано има и ум, да ползва правилно и на място привилегиите, които му дадоха.

# 498
Николета е силна физически, издръжлива психически, но е много разсеяна. В случаите, когато  е успявала да се фокусира, винаги е побеждавала. Това може би е добре в живота-не гледа сериозно на нещата, чака някой да мисли вместо нея и да се погрижи за нея. Но за финал беше фатално.
Радостина  е в интересна ситуация, Още повече, че Алекс обяви мисията си в играта-да изгони Радостина. Да  му имам целите.

# 499
  • тук, на мястото си
Тази вечер бях само на слушане и от време на време хвърлях по едно око. На мен ли ми се стори или правилно съм чула как Николета каза, че била знаела че е одобрена още преди да и се обадят от продукцията. Откъде знае, от Михаела ли?

# 500
Безапелативна била тази победа! Безапелативна...
Ох, Чикаго, Чикаго, ако съм на твое място ще си трая за висшето си образование, че голям срам за тези, които са ми го дали и за нивото на образованието в клетата ни държавичка!?! 🙄Голям фукльо и мнооого слаба ракия! Само вятър и бръмбари се вихрят под тези така важни ти къдрички!

Образованието му е тясно специализирано и свързано с професията. Не е изненадващо, че има висше .

# 501
  • София
Радостина стана ясно от епизода, че ще играе с Миро. Не че е изненада... Тя други опции няма вече.
Май техният разговор прекъснаха заради извънредното включване. Не помня вече.

# 502
Тук само да похваля Чикагото евала топ битка направи ,тия варели помня дори миналата година Светлин и Добрин не ги движеха така

# 503
  • София
Чикагото е по-силен от Светлин и Добрин.
Чикагото като естествена сила е брутален.
Такъв беше и Добрин от сезон 1. Волска сила. Натурална.
Тя винаги е по-силна от изкуствената. Не че Добрин и Светлин са изкуствени. Напротив. Те просто са друг профил. Добрин калистеника, а Светлин комбинация от калистеника и кросфит.

# 504
Ама тънежът с плуването е лъжицата катран в гърнето с мед.

# 505
Не ми хареса как рекламират официалните треньори на Игри на волята. Особено че техните протежета дънят положението цял сезон.

# 506
  • Берлин
Точно. И не знам тоя Павел кой го инсталира там, за пръв път го виждам, ама е много зле.

# 507
  • Някъде там...
То като гледам този сезон най-добре се представят тези, които не са били при официалните треньори. Чудесна реклама. Joy
Сигурно половината финалисти са със самостоятелна подготовка.

# 508
  • София
Ама тънежът с плуването е лъжицата катран в гърнето с мед.

Чикагото просто не може да плува и затова ходеше по дъното. Не е тънеж, просто не може и не иска да се дави. Трябваше да има наказание, заради това, обаче кой ги спазва тия правила..

# 509
Абсолютен офф- гледам пълните площади и душата ми се пълни. Все още има надежда за България.
А платените биячи от тиквун и свинюн, бял ден да не видят

дрогирани футболни агитки, и душата се пълни?
Аз си тръгнах от протестите в 20.00 ч. и нямаше никакви дрогирани футболни агитки, а мирни хора, семейства с малки деца и въобще хора с интелигентен и цивилизован вид. И бяха мнооого, много... Ясно е, че тези, другите, са дошли впоследствие и нарочно с цел да провокират.

Изгледах епизода на запис /поне докъдето имаше епизод/. Поздравления за Чикагото. Не ми е жал за Николета. Не я харесвам от момента, в който подло напусна коалицията на Ивайло, след като Радостина стъпи при Завоевателите.
Мисля си, че Траян е на една крачка да стане мишена номер 1 на Миро.

Общи условия

Активация на акаунт