💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 35 993
  • 820
  •   354
Отговори
# 495
  • София
Радостина стана ясно от епизода, че ще играе с Миро. Не че е изненада... Тя други опции няма вече.
Май техният разговор прекъснаха заради извънредното включване. Не помня вече.

# 496
Тук само да похваля Чикагото евала топ битка направи ,тия варели помня дори миналата година Светлин и Добрин не ги движеха така

# 497
  • София
Чикагото е по-силен от Светлин и Добрин.
Чикагото като естествена сила е брутален.
Такъв беше и Добрин от сезон 1. Волска сила. Натурална.
Тя винаги е по-силна от изкуствената. Не че Добрин и Светлин са изкуствени. Напротив. Те просто са друг профил. Добрин калистеника, а Светлин комбинация от калистеника и кросфит.

# 498
Ама тънежът с плуването е лъжицата катран в гърнето с мед.

# 499
Не ми хареса как рекламират официалните треньори на Игри на волята. Особено че техните протежета дънят положението цял сезон.

# 500
  • Берлин
Точно. И не знам тоя Павел кой го инсталира там, за пръв път го виждам, ама е много зле.

# 501
  • Някъде там...
То като гледам този сезон най-добре се представят тези, които не са били при официалните треньори. Чудесна реклама. Joy
Сигурно половината финалисти са със самостоятелна подготовка.

# 502
  • София

Чикагото просто не може да плува и затова ходеше по дъното. Не е тънеж, просто не може и не иска да се дави. Трябваше да има наказание, заради това, обаче кой ги спазва тия правила..

# 503
Абсолютен офф- гледам пълните площади и душата ми се пълни. Все още има надежда за България.
А платените биячи от тиквун и свинюн, бял ден да не видят

дрогирани футболни агитки, и душата се пълни?
Аз си тръгнах от протестите в 20.00 ч. и нямаше никакви дрогирани футболни агитки, а мирни хора, семейства с малки деца и въобще хора с интелигентен и цивилизован вид. И бяха мнооого, много... Ясно е, че тези, другите, са дошли впоследствие и нарочно с цел да провокират.

Изгледах епизода на запис /поне докъдето имаше епизод/. Поздравления за Чикагото. Не ми е жал за Николета. Не я харесвам от момента, в който подло напусна коалицията на Ивайло, след като Радостина стъпи при Завоевателите.
Мисля си, че Траян е на една крачка да стане мишена номер 1 на Миро.

# 504
  • София
То аз забравих докъде стигнаха.
Дано дадат битката.Ако е изометрия,ще е кратко.Ако най-силната жена вземе имунитет..
Алекс и Чикагото ще са в неизгодна позиция,обаче.
Уф,дали на някоя платформа не е качен епизодът?

# 505
Браво на Чикаго! Изпотроши инвентара.
Браво на Алекс!
На Николета безавариен полет.

Мирко продължава да говори как ще е на финал, с кого, защо, изобщо не допуска да е номиниран и да загуби. Защо?

# 506
...
Уф,дали на някоя платформа не е качен епизодът?
Не го намерих. На Vbox спира на разговора между Миро и Радостина на двора.

# 507

Чикагото просто не може да плува и затова ходеше по дъното. Не е тънеж, не може и не иска да се дави. Трябваше да има наказание, заради това, обаче кой ги спазва тия правила..

Или спасителна жилетка и да рита там.

# 508
  • София
Николета току-що потвърди, че е стюардеса и все още си го практикува. Това и е професията. И участва в международни полети.
Обича да пътува много. Пътешественик.
Прекратила е плуването 2019 г.
Иска да се пуска на Триатлони.
Ще участва в Турнири на волята ако има такъв за жени. Иска с Ръждавичка двубой.

# 509
  • Някъде там...
Николета нямам намерение да си я причинявам на никакви подкасти. Предостатъчно я гледах и слушах. Хайде, следваща да е другата голяма бяла птица.

Николета никаква плувкиня не е била, Дяволче. Гледах й резултатите. Изключително посредствена. Също както и в Игрите.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 23:32 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт