💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 17 813
  • 610
  •   71
Отговори
# 525
  • София
Каква зодия е Чикагого? Прилича ми на Близнаци.

На първа страница го пише- Рак

# 526
Николета току-що потвърди, че е стюардеса и все още си го практикува. Това и е професията. И участва в международни полети.
Обича да пътува много. Пътешественик.
Прекратила е плуването 2019 г.
Иска да се пуска на Триатлони.
Ще участва в Турнири на волята ако има такъв за жени. Иска с Ръждавичка двубой.
Преди 2 седмици беше стюардеса на полета ни от Прага към Сф .. гледах да заспя по бързо 😄

# 527
  • София
Ее, трябваше да и кажеш, че си фенка. Със сигурност щеше да и стане приятно. Simple Smile
Момичето е много приятно. Каза, че не е излязла с добро име и е разочарована. Изчела е много лоши неща за себе си.

# 528
Ее, трябваше да и кажеш, че си фенка. Със сигурност щеше да и стане приятно. Simple Smile
Момичето е много приятно. Каза, че не е излязла с добро име и е разочарована. Изчела е много лоши неща за себе си.

Аз още си държа че тя е един от най-загубените потенциали на сезона. Може да не е Ваня, Ръждавичка или Дени, но момичето беше подготвено. Ако бе попаднала при сините вместо Гордиенко например, според мен щеше да е една от финалистите пак, ама запомнена с добро. Алекс щеше да си я води като детенце и така...

# 529
  • София
Да, има го и това. Simple Smile

# 530
Ами тогава Николета  да работи в/у себе си. Ама не само в залата.
Според мен скоро няма да свърши прякото включване. Лека вечер от мен,че утре пак трябва да ставам в 6.

# 531
Ама аз не съм й фенка.. въобще не ми допадно играта й

# 532
  • София
Лека нощ на всички, които не могат да чакат повече.
Ние ще преразкажем как Калин взима имунитета. Simple Smile

# 533
Николета има профил в Linkedin. Там си пише: Flight attendant · Experience: Wizz Air

# 534
  • Някъде там...
Няма да забравя физиономията й с ехидната усмивка, празния блеснал поглед и свиването на раменцата на съветите, когато с лека ръка номинираше достойни хора, скрита удобно в коалиция. Въпреки че й беше казано в прав текст какво е поведението й и че това няма да изглежда добре навън.
Може да си върнете последния съвет и да си онагледите това, за което говоря.

# 535
  • Дубай
Тя може да не е лошо момиче, но е посредствена, не можа да взима сама решения, както и да поема отговорността от тях.

# 536

Аз още си държа че тя е един от най-загубените потенциали на сезона. Може да не е Ваня, Ръждавичка или Дени, но момичето беше подготвено. Ако бе попаднала при сините вместо Гордиенко например, според мен щеше да е една от финалистите пак, ама запомнена с добро. Алекс щеше да си я води като детенце и така...
Нямаше да е запомнена с добро, защото тя влиза в предаването програмирана. Щеше пак да играе с Радостина и Пекин, щом ги срещне на терена. Сигурно месеци наред са правили планове.

Направо не мога да повярвам, че Продукцията позволява такива предварителни наговаряния, а освен всичко и ги рекламира!

# 537
Николета и на мен ми е приятна. Когато Ваня я пита дали би участвала в Сезам турнирите, тя каза, че се притеснява, когато я гледат много хора, а и от отзивите, които е изчела за себе си е разбрала, че "хората не ми се радват особено и не знам наживо как биха реагирали ако ме видят там." (точен цитат).

Тъжно ми стана като го чух това. Тя въобще не е лош човек, просто коалицията ѝ с Радостина и Пекин и това, че се водеше по техния акъл (както и по акъла на Михаела с манията за женски коалиции), ѝ изигра много лоша шега и формира негативното отношение на хората към нея.

# 538
  • София
. Каза, че не е излязла с добро име и е разочарована. Изчела е много лоши неща за себе си.
Трябва да бъде разочарована от себе си и от поведението си. Лошите неща, които е чела, в голяма степен са верни..

# 539
  • София
А дали Маските падат е излъчено напълно,някой знае ли?
Извинете за спама,но поне да го изгледам.

Общи условия

Активация на акаунт