💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 46 643
  • 1 139
  •   141
Отговори
# 1 035
  • В Града на липите
Кофти, кофти.
Двойна елиминация.

# 1 036
  • София
Айде честито. Наиграха се, щото са много умни. Двойна елиминация.
Радостина и Алекс са АУТ.

Ама те бяха наясно, не знам защо мислиш, че са се наиграли. Точно това си говориха в стаята - да не вземе Мирослав парите и на Ради, и на Алекс. И Алекс си каза, че е готов да се жертва още тогава

# 1 037
Вижте и двата варианта са коварни. Да се жертваш ти самият и да вземеш грошовете на другия или да изпратиш врага на елиминация, а той да спечели и да вземе грошове. Нож с две остриета.

# 1 038
Уаоо аз сега почетох , че Алекс имал шест деца и всяко било кръстено на него . Правилно го надуших що за образ е .

# 1 039
Видяха се цветовете на играчите на следващата битка за имунитет. Ясно е кой отпада утре.

# 1 040

Ама те бяха наясно, не знам защо мислиш, пе са се наиграли. Точно това си говориха в стаяна - да не вземе Мирослав парите и на Ради, и на Алекс. И Алекс си каза, че е готов да се жертва още тогава
Браво ) поне един разбрал номинациите

# 1 041
  • София
Ти изобщо четеш ли? Как си с разбирането?
Трябваше да номинират Мирослав. На този етап от играта не поемаш подобни рискове.
Миро може да стъпи накриво, може да няма ден, може да забие на пъзел, всичко е възможно.
Който си прави тънки сметки, накрая си пати.
Явно за първи път гледаш Игри на волята.
И в случая не продукцията пази Миро. Алекс, Калин, Дино, Траян и Чикагото го пазят по-успешно от нея.
Дяволо, нали точно ти молиш да се спазва добрият тон в темата. Защо се заяждаш с потребителя? Другото, което е, не си прав за сметките без кръчмаря. Миналата година се правеха саботажи/стратегии от определени хора, но никога не бяха издавани, докато тези на други играчи - бяха. Grinning Според зависи е положението.
И за болднатия текст - нека си представим следната ситуация. Мирослав отива на битка, заедно с Алекс и Радостина. Казват им, че един отпада. Траян, отива с Алекс и Радостина и им съобщават, че двама ще отпаднат. В случая, продукцията може да си го нагласи, както на нея ѝ е удобно.

Айде да проследиш хронологията, ок?
Той/тя първи ме репликира и се заяжда за глупости.
Просто му обясних как стоят нещата.

Наиграха се. Честито.

# 1 042
Фотофиниш не звучи добре...ох, дано Траян да се върне.

# 1 043
  • Някъде там...
Е, не си прав. Знаеш много добре, че продукцията си наглася както й хареса. Няма как да надиграеш и нея.

# 1 044
Хайде наиграха се. Двама отпадат. Траян остава със сигурност.
Аз май съм единствения човек, който не е фен на Калин. Много ми е асоциален и неемпатичен. Всички се въртят около него, а той около собствената си ос. Но явно е чаровен, щом беше издигнат на пиедестал.

# 1 045
  • София
Ето тук им е основната грешка. Можеше да е с един удар - два заека, но от лакомия се прецакаха. Яд ме е.

# 1 046
Аз си мисля, че Траян се наигра. Радка е ясна че е аут.
Предчуствам, че Алекс ще ги Ошета

# 1 047
И естествено, че елиминациите утре ще са двойни. Обзалагам се, че ако Миро беше един от номинираните, щяха да са си единични. Айде оставете поне последните дни естествен развой на тая игра.

# 1 048
Аз съм доволна, че Калин хапва, почива си и спи на резиденция, и вече втора елиминация е low profile. Имаше нужда да се възстанови след турболенцията от битки при Безименните.

# 1 049
Ето тук им е основната грешка. Можеше да е с един удар - два заека, но от лакомия се прецакаха. Яд ме е.
Не вярвам,че щяха да направят двойна елиминационна, ако Спиро беше номиниран

Общи условия

Активация на акаунт