💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 79 487
  • 1 817
  •   162
Отговори
# 1 725
  • Някъде там...

Минавам да оставя една снимка на НЕкоалицията и отивам да поработя, че финалната седмица сериозно ми се отразява на КПД-то. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 726
Наистина е показателно, че никой от коалиционните партньори на Миро не се изказа ласкаво за него, нито пък го избра за фаворит за финала. Така че може да си направим сметката що за човек е. Единствено Траян в подкаста спомена няколко добри думи за него, приличаше по-скоро на тъжен опит да смекчи удара, който неминуемо ще получи в петък.. просто защото Траян е добър човек и изпитва съжаление.

# 1 727
Абсолютно! И това ми допринася за едно чувство за безсилие което ме обзема като гледам последните епизоди. Оставям настрана Бога на игрите, който “помазва” слугите си.

Тези дни все ми хрумва за ефекта на пеперудата. Как ли биха се наредили нещата ако Алекс не беше научил Радостина да минава гъбките, ако бяха последвали желанието на Алекс да номинират онзи ден Миро, ако Алекс не беше сгрешил онзи пъзел на териториалната, ако Калин не беше спечелил имунитета днес и т.н.? И въобще за ролята на късмета и как не можем да контролираме всичко.

# 1 728
Голяма грешка направих! Причиних си Радостина в след игрите🤮 Вярно, на почивки, ама тъкмо ми беше разминало и пак наново... Хлъзгав, неблагодарен и подмолен човек е тя за мен. Как пък за всичко намери с кого да си измие ръцете?! Ми чудо да стане няма да я харесам. Сега ще изчакам да ми размине гадният вкус и почвам Траян.

# 1 729
  • София
Чепици Крокс = еманация на стил и елегантност 🤣😂🤣

Хора аз мисля, че ни тролват съвсем целенасочено. Мисля, че трябва да се опитаме да игнорираме и подминаваме подобни провокации. То и аз се подхлъзвам де, ей ме на. Ама като не се борави с факти и конкретни примери, за разлика от нас, няма смисъл.

Все едно да спорим с Васо дали Сапунджиева е топа на топа (хубава жена е, Васо, не е нужно да се захващаш с мен 🤣)

# 1 730
Според някои Мирчо е еманацията на цивилизацията не успяла да изкласи в Канада ака Мрънящия с вълци .

Мирчо може да не е дивак, но е мазен и с луд поглед, един от най-антипатичните участници за всички сезони!
Нито мъже, нито жени го харесват.

# 1 731
  • В Града на липите
Гледам подкаста с Радостина и Траян. На Рада фаворит за финала ѝ е... изненада Калин. Ах, как ги е омаяло това момче всички.
Това е много показателно и всички спорове са излишни. Маугли или не, фактите говорят. Добрината и човечността са заразни и играчите са попили от тях. На живо сигурно е доста по-осезаемо, отколкото през монитора. Лично аз се учудих от избора ѝ, Миро ѝ беше уж коалиционният партньор.
Много хейт отнесе Радостина, обаче на мен някак си ми мина, а и както спомена някой, поне не предаваше и беше последователна.
Vanne, продължавай в същия дух. Доста се посмях с кафето. В опит да изфантазираш нещо негативно за Калин, си много забавна. Убедена съм, че и ти харесваш Калинката, просто си го изкарваш на него заради хейта по Миро.
Ще изслушам само Траян, защото нямам време и още ме е яд, че отпадна преди финала.

# 1 732
Това да се обсъждат креватните предпочитания на играчите е доста ниско и долно поведение. Последен напън буквално само и само да се очерни един очевидно достоен и доблестен играч като Калин. Какво ли не се измисли цял сезон... захласвал се по жени, бил рошав, не говорел много, бил с обложен език, криел се зад Алекс, само спял. Буквално жалки опити на отчаяни роднини и приятели (предполагаемо) на Миро. Хора нека си говорим истината. И двамата (Калин и Миро) са силни на арената, спор няма. Но начинът по който избраха да стигнат до финала е коренно различен. Хората мразят мишкуването, шикалкавенето, дребните сметчици и криенето като цяло. А точно този път избра Миро. Имаше шанс да се докаже много по-рано и да си използва силите подобаващо. Уви не го направи. Може да си се сърди само на себе си за поголовния хейт. Можеше да извлече много повече от Игрите, но сега (ако той е победителят) ще си остане единствено с наградата, която ще свърши сигурно бързо. И за финал се надявам да си направи равносметка Миро и да помисли дали си струваше всичко това за едни пари, които щеше да изкара, ако играеше и се държеше както Калин - достойно, честно и мъжки.

# 1 733
Отново ще се повторя.
Нямаше абсолютно нищо нередно в прътовете на Радостина.
Въпрос на техника е.

Отново ще повторя, имаше нередно в прътовете.

И сто пъти да се повтаряте няма как да се провери без оглед на място. Тоест спорът е безсмислен, евентуално ще победи по-упоритият Wink

# 1 734
  • Bayern
Vanne в началото на Игрите наричаше Калин красив диамант, хвалеше Алекс колко интелигентен бил, Дино и беше най-забавен, сега за да изпъкне Миро реши да плюе по тях

# 1 735
Според мен Радостина се опитва да минимизира щетите от участието си и затова каза в подкаста, че иска Калин за победител.
От целото интервю останах с това впечатление - опитва се да поизчисти малко образа си и намали хейта. Иначе явно много се е вживяла в играта, щом все още не може да сдържа сълзите си.
И усмивката и позитивизма ми е малко пресилен и неискрен, като изработена умишлено външна обвивка.
С две думи затвърди ми мнението, че за нея както и за Миро всичко е на всяка цена.
Любопитна съм какво ще каже пред другите довечера.

# 1 736
  • Буркина Фасо
Как ще спечели този невзрачен и антипатичен човечец  направо не знам..
все пак не се явява на конкурс за красота. най-вероятно ще спечели с игра.

# 1 737
Как ще спечели този невзрачен и антипатичен човечец  направо не знам..
все пак не се явява на конкурс за красота. най-вероятно ще спечели с игра.
То да беше само това.Викаш да мишкуваш цял сезон зад жените си е най-достойно.Хайде стига сега 🙂

# 1 738
Значи, на оператора на Калин му признахме майсторството, голям е. Еле пък и снощи.
Но да не забравяме да отдадем дължимото и на фризьора му в Игрите🙂 Топ.

Много ме е яд, че няма да имаме възможност да се насладим на Калин на колелото на смъртта, но май тая година битките не бяха най-важното за продукцията.

Чест и почитания за Траян. Достоен мъж е.

Радка и глухарчето какви са хитри - няколко хубави думи за Калин и...зрителите позабравиха какви ги свършиха цял сезон.

Не се поддавайте на провокациите на трола, тепърва ще се вихри, очаквам до няколко часа и тъщата да се включи 😁. Още не разбирам защо им е толкова важно точно във форума да бълват простотии.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 10:20 от MikasaA

# 1 739
Не успях да гледам снощи, но прочетох тук, че Траян е отпаднал и ме е яд много за него. Все пак се радвам за Алекс.

Адмирации за прекрасните кадри с Калин. Балсам за очите са.

Общи условия

Активация на акаунт