💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 90 641
  • 2 209
  •   356
Отговори
# 1 815
Добре постъпи Траян!
Спечели много повече!
За съжаление явно не им е от типажът който побутват.
Аз лично честно да ви кажа дори да не спечели Калин, всичко друго е по-добре от Миро.
Просто ако наистина печели Миро това е една подигравка към всички.
Аз наистина няма да гледам това шоу повече

# 1 816
  • Варна
Обаче сега вижте жълтата стълба. Тя няма нищо общо с предните две като изработка.И точно на този кадър Радостина с усилие се мъчи да помръдне долния профил и ТОЙ НЕ ПОМРЪДВА. Нещо не е наред тези отвори, не е читава работата. Не че щеше да спечели играта но сега и у мен остана един леко горчив привкус. Подсигурили са се с жълтата стълба да не спечели. Или просто късмет и тя изтегли късата клечка

Аз я виждам  да се е подпряла..
Тя явно някаква друга физика е учила, там където като дърпаш прът нагоре, излиза настрани.

# 1 817
А разбрахме ли в крайна сметка какво са снимали в Нова феномените? Доста се бяха барнали всички.

# 1 818
Добре постъпи Траян!
Спечели много повече!
Аз лично честно да ви кажа дори да не спечели Калин, всичко друго е по-добре от Миро.

Добре, де ами ако Миро си спечели честно финала?Че пътя му до финал не беше много красив е ясно.Но нали искаме да гледаме честни и не нагласени игри?Това е игра.Ако Миро спечели честно без нагласяне на битката, да е жив и здрав.Няма да му се зарадвам, но по-честно и правилно ли ще е да нагласят играта, че Калин да бие.

# 1 819
  • Варна
Добре, де ами ако Миро си спечели честно финала?Че пътя му до финал не беше много красив е ясно.Но нали искаме да гледаме честни и не нагласени игри?Това е игра.Ако Миро спечели честно без нагласяне на битката, да е жив и здрав.Няма да му се зарадвам, но по-честно и правилно ли ще е да нагласят играта, че Калин да бие.
Изглежда бутан Миро. Той беше част от племето на Безименните, т.е. наказаните, но накрая за прегрешенията им бяха наказани другите, а Миро навлечен с трико "Феномен". Sad
Суперстранно решение Пекин, Алекс, Калин и Траян да са Безименни без знаме и боен вик.
А наказаният Миро да сваля знамето на Феномените и да виси на Резиденция.

# 1 820
Добре постъпи Траян!
Спечели много повече!

При цял сезон сценарии, липса на правила или промяната им в движение, при толкова често очевадно нагласени битки, и при тия явни проблеми с амортизирания инвентар, кой би могъл да е сигурен, че ще е честно? Аз не бих заложила и джобните на детето 😀, че нещо конкретно е абсолютно честно. А и е телевизия все пак, монтажът може да е доста убедителен. Съмнението е посято вече и никой не може да е сигурен в нищо с тая продукция.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 18:20 от MikasaA

# 1 821
Изглежда бутан Миро. Той беше част от племето на Безименните, т.е. наказаните, но накрая за прегрешенията им бяха наказани другите, а Миро навлечен с трико "Феномен". Sad
Суперстранно решение Пекин, Алекс, Калин и Траян да са Безименни без знаме и боен вик.
А наказаният Миро да сваля знамето на Феномените и да виси на Резиденция.

Калин прати Миро на резиденцията.Ако не го беше пратил нямаше да вдига знамето.Да, може да изглежда да е бутан.Според мен на продукцията не и пука за никой, правят промени за да стане интересна играта(по техните разбирания).Понякога тези намеси са в полза на някой играч и във вреда на друг.И този за когото са в полза изглежда бутан.Но дори и да е бил бутан, трябва ли да се нагласи финала?

# 1 822
Калин някога казвал ли е, че иска да спечели?

Мирослав прати Калин в изолатора, а Калин прати Мирослав на резиденция...

# 1 823
  • Варна
Калин прати Миро на резиденцията.Ако не го беше пратил нямаше да вдига знамето.Да, може да изглежда да е бутан.Според мен на продукцията не и пука за никой, правят промени за да стане интересна играта(по техните разбирания).Понякога тези намеси са в полза на някой играч и във вреда на друг.И този за когото са в полза изглежда бутан.Но дори и да е бил бутан, трябва ли да се нагласи финала?

MikasaA така е.Винаги остават съмнения.Финала ще го гледаме под лупа.Но ако случайно и по изключение всичко е в реда на нещата?
Ами да е жив и здрав Миро, ще вземе парите, няма да е любимец обаче.
Пък може и да не иска да е любимец.

# 1 824

MikasaA така е.Винаги остават съмнения.Финала ще го гледаме под лупа.Но ако случайно и по изключение всичко е в реда на нещата?
Ами да е жив и здрав Миро, ще вземе парите, няма да е любимец обаче.
Пък може и да не иска да е любимец.

Миро, че няма да е любимец, то е ясно🤣  . Макар, че сега като се замислих, ако успее да свали Шиши и Боко има надежда да стане🤣

# 1 825
Аз не искам да нагласят битката, съмнява ме Миро да спечели честно.
Но ако не беше всичкото това побутваме на , защото това което Миро направи е безумно, то не ядоха, то поне като ги номинираха да беше искрен този Миро.
Отиде на резиденция и обърна гръб на Деси?
Абсолютен лицемер.
Както бяха писали, дори не си е спечелил кастинг битката.
Честно за мен дори Дино да спечели е по окей от Миро.
Това е човек който никога не е бил капитан, не показа хубаво и честно поведение.
Не видях една искрена емоция, нито една елиминация 1 в 1 какво друго да кажа?
Дори Мартин от миналия сезон имаше повече качества поне според мен.
Просто този сезон удари дъното.
Представете си сега ако бутаха Ивайло.
Че те този човек се опитваха да го махнат по всевъзможен начин и пак не стана.
Просто накрая според мен той сам реши да си тръгне.

# 1 826
Скрит текст:
Обаче сега вижте жълтата стълба. Тя няма нищо общо с предните две като изработка.И точно на този кадър Радостина с усилие се мъчи да помръдне долния профил и ТОЙ НЕ ПОМРЪДВА. Нещо не е наред тези отвори, не е читава работата. Не че щеше да спечели играта но сега и у мен остана един леко горчив привкус. Подсигурили са се с жълтата стълба да не спечели. Или просто късмет и тя изтегли късата клечка

Тя явно някаква друга физика е учила, там където като дърпаш прът нагоре, излиза настрани.

И от един Screenshot извлякохте толкова инфо. Нова плей не е забранен, изгледайте епизода и тогава кажете как се била подпряла, вие малоумна я изкарахте!. Жълтата стълба е много малки допуски. Вижда се идеално на видеото

# 1 827
Това нещо с победителя отдавна е разяснено в спойлерната тема. Още в началото на Игрите Ковид (всички знаем кой е той) е подал информация за победителя (канадското чудо), че ще му върви по вода и е ботопомазан от Вито. Т.е. той е бил предопределен да спечели и всъщност на него е търсен съперник, а не както си мислехме - че след отпадането на Шопа на Калин е търсен съперник и е останал Фикуса като единствен възможен.

Сега остава да се разбере защо точно Мирко...България е малка и тия неща не остават скрити.

# 1 828
  • Варна
Скрит текст:

И от един Screenshot извлякохте толкова инфо. Нова плей не е забранен, изгледайте епизода и тогава кажете как се била подпряла, вие малоумна я изкарахте!. Жълтата стълба е много малки допуски. Вижда се идеално на видеото
От скриншота е подпирането, останалата информация я извлякох като гледах конкретната битка по Нова тв.

# 1 829
  • София
Мирослав трябваше да си замине с Томи, с когото заедно ядяха храната. Затова и се защитават двамата.

Колко горда е жената на Траян с представянето му, а се питам дали и жената на Миро ще напише нещо?!

Общи условия

Активация на акаунт