💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 90 468
  • 2 201
  •   346
Отговори
# 2 085
С играч като Скатавката няма как да има запомняща се битка. Толкова.
Помни се само АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕ. И после злобните синхрони.
Не. Не е стратегия. Сам срещу камерата е същия, че и по-зле злобар.

# 2 086
  • Берлин
Знам, че утре ще го видя с очите си, не знам как ще повярвам обаче - кленът победител. Освен ако не са преснимали финала след толкова явна неприязън към канадската тръстика. Не знам и как ще гледам.
Дино е сходен типаж с мой далечен роднина - ей така са каканиже и той. Селски тарикат, но не съм видяла мерзости от него. А болката в кръста е нечовешка. Това е то воля.

# 2 087
Алекс, горкия....пак ръси акъл и морал как трябвало да се играе. Така и не разбра, че не е на олимпиада.Че игрите не са им бащиния да решават кой какво заслужава..  И че хора като Миро само се амбицират от изолацията вследствие организирания хейт.
Като селски клюкарки дъвчат човек, който играе по собствени правила. Той им се подиграва, те мислят, че се е пречупил. Поздравяват го за което Smile
Както и да е, предполагам, че Миро няма да бъде победител.
Банална игра за най-важния мини финал. Финалът ще е препускане с цел да победи Калин.
Добре, че Калин спи и не говори много. Като проговори, магията изчезва и загорчава.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 22:12 от Reni93

# 2 088
Дино Heart

Един от любимите ми играчи ever! Заслужаваше финал, но ех тази контузия... Яд ме е, обаче човека си излиза от игрите с много позитиви, включително и ценни приятели!

# 2 089
Как точно се доказа мушморокът, че не разбрах. Нагласи Чикагото да държи речи в опити за реабилитация, после игра с контузен тежко човек и накрая обяви, че се е доказал. Мухльо и толкова. Дино за пореден път надмина всички очаквания. Да играеш в положение като неговото е абсолютен подвиг. Хората в криза обикновено не стават от леглото, а той стигна докрая. Браво Дино! Парите са просто пари. Следата, която остави, ще се помни.

# 2 090
Убедителна и заслужена победа за Миро.
Добра игра от него, но не и блестяща.

Дано Дино си оправи проблемите с дисковата херния. Много е зле положението при него.
Успех в живота на Дино!
Глупости- бой по болен човек- това ли е заслужено? Да ти имам моралния компас!
Боя хубаво. Ама гнусното злорадство накрая ей това беше черешката на представянето му. Поне едно му признавам- умен е- изключил си е коментарите. Сега да събира и куфарите обратно за Канада.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 22:13 от Моето мнение

# 2 091
  • София
Как точно се доказа мушморокът, че не разбрах. Нагласи Чикагото да държи речи в опити за реабилитация, после игра с контузен тежко човек и накрая обяви, че се е доказал. Мухльо и толкова. Дино за пореден път надмина всички очаквания. Да играеш в положение като неговото е абсолютен подвиг. Хората в криза обикновено не стават от леглото, а той стигна докрая. Браво Дино! Парите са просто пари. Следата, която остави, ще се помни.

Каза му точните думи и подейства. Simple Smile
Перфектен е за Сървайвър.

# 2 092
  • В Града на липите
Вече съм сигурна в едно.
Няма как Миро да е бил Калин, та той едва победи агонизиращия Дино. Просто Калин сам се е бил.
Здраве да е. Даже вече спрях да се ядосвам Sweat Smile

Дино поне си тръгна достойно!

# 2 093
Е той кога посмя да каже нещо в очите на някого. Само мрън, мрън и злоба на синхрони.
С играч като Скатавката няма как да има запомняща се битка. Толкова.
Помни се само АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕ. И после злобните синхрони.
Не. Не е стратегия. Сам срещу камерата е същия, че и по-зле злобар.

# 2 094
Изобщо няма да догледам, пускам подкаста с Дино.

# 2 095
Хора, аз имам дископатия, въпреки, че спортувам и водя активен живот - това ми е проблем от 20 годишна. Тези, които страдат от  травма на кръста знаят що за чудовищна , парализираща болка е това. Дино надмина себе си. Дано се възстанови напълно. Тази победа е пирова за Мирослав, а липсата на съпричасност и респект към конкурента го превръща в дребна, низка душица. А на всичкото отгоре тоя мрънльо не спомена пред другите, че всъщност е бил с непоносими болки...

# 2 096
Това викане на Мирослав и сърчицата към камерата ми идват в повече,но ако има турнири на волята ще го застигне народната любов.
Просто е долен човек,готов да прецака всеки за собствения си г*з.

# 2 097
  • Бургас
Станалото - станало! Мирослав колкото победи, толкова и загуби в тази битка, защото с тупането на гърдите и особено с "брилянтната" идея за иронично извинение пак не успя да лъсне имидж. Но аз като човек, който дори не е ходил в Канада и явно не разбирам как тече мисълта на пребивавалите там, имам един въпрос: Как така Мирослав Канадски се радваше, че излиза срещу силен съперник? Че нали искаше да чисти силни играчи и с този довод номинира Калин? И сега изведнъж:Доволен съм, че ще се изправя срещу силен! Що така, бе? Нали стратегията беше силните да се отстраняват взаимно и ти по терлички да стигнеш до финал срещу "силните" жени?
Тц, тц! Ще трябва да направя една екскурзия до Канада, че да разбера какви противници искат живелите там участници в играта!

# 2 098
  • София
Алекс как помръкна като видя Миро, хаха Grinning

# 2 099
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скрит текст:
С мнението на sunrise съм съгласна, с изключение на първото изречение. Грам не съм фен на Калин.
Просто буленето, злобата, плюенето дотам да се стигне момчето да си заключи профила ми стана изключително противно. Че и сме горди от постигнатото.
Скрит текст:
Иначе да, в петицата са мъже, които са самородни таланти. Това е супер, при условие че има такива предварителни коалиции, уговорки и познанства.
Vanne  Бихте ли пояснили кого имате предвид под „момчето да си заключи профила“ ?
Това, което изпълзя под полата на мама доктор, или някой достоен с качества, които не сме забелязали. За какво  „булене/то/, злобата, плюене/то/“ става въпрос, че да се чувстваме „горди от постигнатото“….Обсъждаме качествата, които виждаме и това е. Ако въпросното „момче“ притежава и ПОКАЗВА такива едва ли щеше „да си заключи профила“. Това говори, че очаква хейта срещу себе си и взема мерки. ДОСТОЙНА ПОСТЪПКА, точно в негов стил. Колкото и да се мъчи родАта му да измие образа на „момчето“ едва ли ще им се получи. Когато сам се навреш в калта и затънеш в тинята трудно се излиза ЧИСТ от там.

Общи условия

Активация на акаунт