💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 131 992
  • 3 121
  •   245
Отговори
# 3 030
  • София
За огромно съжаление, спойлерът се оказа верен.. Аз не четох в спойлерната тема, но той отвсякъде изскачаше.. От друга страна е добре  че бяхме предварително подготвени за финалът, въпреки, че до последно се надявахме спойлера да е грешен. Даже и днес се усъмнихме, защото Миро беше със син екип, а на снимките е със жълт..
Ако не знаехме кой е победителят, щяхме да го изживеем  по-тежко..
Да сме живи и здрави, вижда се, че много неща не могат да се купят с пари!

#сезонътнаКалин#  💙🍀

# 3 031
Разбирам, че имаш адреналин, но това постоянно викане и крещене ми идва прекалено филмарско и криндж. Ако бях аз, също бих се зарадвал, но по друг, много по-спокоен начин.
И сега — какво точно е направил? Спечелил е най-нагласеното предаване в Българския ефир някога, като най-мразения участник от всички 7 сезона. Егати постижението.Лал браво. На негово място бих помолил продукцията за римач, за да се реши истинският победител казано на кратко Калин да си вземе победата .

# 3 032
Благодаря за темите и за всички с които си споделяхме коментари Blush
За All stars евентуално може и пак Grinning

# 3 033
Имам само един въпрос към Мехурчето: На Мирослав слаган/даван ли е адреналин преди битката!?
Питам защото този човек не се измори, не се изпоти в тая битка. Все едно се разхождаше. Нито веднъж не чухме да е запъхтян за разлика от Калин и Алекс. Ако това е манипулацията е право в десетка и въпреки тази помощ, Калин пак го настигна и без малко да го бие...

Предполагам с Радостина/Ръждавичка пак нещо подобно се е получило. Оная също не пъхтя.

# 3 034
За мен също Калин е победител. Алекс също се представи на ниво. Като цяло племето на Феномените беше топ.
Не мисля, че битката е била манипулирана, Миро допусна повече грешки на трасето от Калин. И Миро определено беше много по-нахъсан и мотивиран. При Калин не беше на всяка цена, имаше шанс, но за съжаление не се получи.
Калин, Алекс, Траян и не само те, са принципни играчи, имат чест, не толерираха такива зад кулисни схеми. Миро падна в очите на публиката с този си начин на игра, с коалирането с Пекин, а и с нарушаването на правилата по отношение на пазаруването на Томи.
Успех на Калин и дано го поканят на битка за класиране за all stars сезона!

# 3 035
  • софия
Анимето Blue Heart помня как вадеше дънерите. Та чак да е слаб на силовите, не вярвам. От Чикагото може, ама от Мирко -тц.
Това с килограмите винаги е под въпрос, ама все тая.... Мирко си спечели битката и това е. Предрешено или не - все едно, даже обратното щеше да е прецедент .... Joy
Ама Калинката нали е доволен каза, значи и аз съм доволна Blue Heart
Учудват ме само - как можаха КрАлица и Фалафел да изсипят толкова тъпотии на арената за финални думи !!?? Направо са потрес. Да си изправиш тримата герои на сезона след тежка битка за финал и да изговориш един камион с л@@на.... Trollface

Много любими герои имам в този сезон.
Феномени Blue Heart
Blue HeartКалин, Симона, Алекс,  Лапунов, Чикаго, Ивайло, Траян,  Дино, Гизем, доктор Лъчо, доктор Вет, Александра
Николета, Пекин, Шопето, Крис, Моника също ми бяха ок.

Мирко, Радка, Карина, Димитър Димитров от Димитровград, Томи  - не, не  и не

С8 чакам новия каст. Много се надявам да е подобен.
Да махат тъпите кутии/ таблети, жилетките и веригите. Да вкарат в отборните битки (поне 50% ) отделни трасета за жените, в останалите битки да са си отборни смесени трасета.

Да ни покажат новите ни любимци и да им намерят силен съперник, който да ги победи на финала, ама да си го е заслужил поне Grinning

Сезон Калин Blue Heart

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 00:31 от freespirit

# 3 036
# 3 037
Жабче, така. Писах кой ми беше източникът. И затова и в темата се въздържах от ранно включване, а обичам да обсъждам със съмишленици. Та така, знаех. Не че е голяма гордост това, просто...
Другия път може да го напишеш на 5 октомври,не на 5 декември,когато всеки го знае Kissing Smiling Eyes

# 3 038
  • София
Браво на Миро, но ето го моят победител ❤️🐞
    При Ралица със сълзи съм се смяла на Чикагото, луд умора няма, накоравил се е, хахаха Joy Останах очарована от прекрасното и лудо семейство на Калин, децата и жената на Алекс, та дори и от жената на Миро. Знаете ли, за първи път го видях Миро тогава да се смее искрено.
    Калинка, страхотно момче, винаги ще си в сърцата на 99% от хората, тепърва ще жънеш победи, и се радвам, че има такива млади хора!
    Връщам се да ви чета, че много сте изписали.

# 3 039
  • София
Винаги съм го казвала и пак ще го кажа. Печели най-жилавия. Прегледайте победителите досега и ще се убедите сами. По-едрото и тежко тяло няма шансове.

И как ще обясниш - Добрин сезон 1, Милен сезон 2 и Алекса сезон 4? Ама много  жилави са и тримата - и слабички даже.

# 3 040
А най-лошото нещо, което ще произлезе от днешния финал, е че ще трябва да гледаме физиономията на фикуса почти цяла година на корица...
В момента, в който се появи физиономията на фикуса като корица, спирам да влизам в темата. Съжалявам.

Също.

# 3 041
  • Някъде там...
Имам само един въпрос към Мехурчето: На Мирослав слаган/даван ли е адреналин преди битката!?
Питам защото този човек не се измори, не се изпоти в тая битка. Все едно се разхождаше. Нито веднъж не чухме да е запъхтян за разлика от Калин и Алекс. Ако това е манипулацията е право в десетка и въпреки тази помощ, Калин пак го настигна и без малко да го бие...

Предполагам с Радостина/Ръждавичка пак нещо подобно се е получило. Оная също не пъхтя.
Бустерче може да са дали. Или просто енергийна напитка. Предни сезони май си имаха в резиденцията.

# 3 042
По-антипатичен победител от Миро можеше да бъде само Алекс.

# 3 043
  • Брюксел / София
Миналият сезон спрях да го гледам някъде в началото заради двете мижитурки Мартин и Добрин. И изобщо не съжалявах.
Този сезон го гледах през просото.
Все ми е тази кой е победителят, но е кофти, че не е свестен човек. И играчите, и зрителите не харесват Миро защото има защо. Ската се зад жените и избута до финала. Победата не трябва да е на всяка цена.
Калин е страхотен млад човек: атлет, добронамерен, без капка агресия и злоба. Страхотен млад човек, който оцвети много този сезон наред с други прекрасни атлети: Ръждавичка, Траян, Дино, Алекс.
Изживя емоцията от участието си на макс Калин и това е достатъчно. Пожелавам му много късмет и да не се променя. Спечели най-голямата награда: любовта на хората. Пари се изкарват, а уважение не се купува с пари.
Дано и Миро да е доволен. Искаше парите на всяка цена и ги получи, но на каква цена?! Дано да си е заслужавало.

# 3 044
Започнаха с колажите вече

Общи условия

Активация на акаунт