💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 141 250
  • 3 263
  •   189
Отговори
# 3 120
Добро утро! Като претрапана съм от тази несправедливост. За вас не знам. Три пъти се повтори едно и също нещо- с Пекин, Симона и Калин. Хъс и борбеност през целия сезон и накрая на решаваща битка - като че ли са им изпуснали въздуха. При Калин явно се усетиха, че той не се справя с ролята, която са му отредили- да е губещ (изглежда ептен сломен и отнесен) и за още по-голяма гавра го изведоха до края, на пъзел, който той каза, че е решавал и знае. И точно на него се провали! Хайде холан. На Алекс щяха да му се пръснат вените по главата. Някой ден вероятно ще се разбере. Но за мен резултатът от този сезон е противоречив. Много пари направиха от интригата с разкриването на печелившия още в началото и това, че не можехме да повярваме. Гледахме, за да хейтим "лошите". И какво от това. Остана ни огорчението от калпавия финал. Да не забравя- защитавах Павел, но не му е там мястото- няма интелигентност и оригиналност за такъв водещ.

# 3 121
Ако имате време, изгледайте "подкаста" с Миро и Алекс заедно, един след друг. Тооолкова ясно се вижда разликата в класите, че просто повече няма какво да се коментира.
Погледнах на Миро набързо и стигам до извода че този човек няма реална самооценка за себе си.Той сериозно си вярва че е  най-силния, и достоен ,че играта му е била страхотна,че не го игра като страхливец който се крие зад жените.Не ми хареса.Не харесвам такива хора .

# 3 122
  • Някъде там...
Не знам мога ли да си го причиня Миро Шубето. Сигурна съм, че и напук ба всички ни е изприказвал всички тия дитирамби.
Контрастът се сещам какъв е, като с Радостина и Траян. Simple Smile

# 3 123
  • София
Не знам мога ли да си го причиня Миро Шубето. Сигурна съм, че и напук ба всички ни е изприказвал всички тия дитирамби.
Контрастът се сещам какъв е, като с Радостина и Траян. Simple Smile

Доста по-голям е 😃
Ако не искате да си причинявате Миро, изслушайте Алекс. Струва си всяка дума. Рядко бъркам в първите си впечатления за хората, но Алекс ми превъртя играта. Изключително интелигентен.

# 3 124
Ако имате време, изгледайте "подкаста" с Миро и Алекс заедно, един след друг. Тооолкова ясно се вижда разликата в класите, че просто повече няма какво да се коментира.
Погледнах на Миро набързо и стигам до извода че този човек няма реална самооценка за себе си.Той сериозно си вярва че е  най-силния, и достоен ,че играта му е била страхотна,че не го игра като страхливец който се крие зад жените.Не ми хареса.Не харесвам такива хора .
Опитах се да гледам от чисто любопитство. И като стигнах до момента, че на 17 се бил върнал АБСОЛЮТНО САМ в България заради любовта, ма се оказа, че всъщност при баба си.... и не можах и превъртях. Дадох му шанс, оака се отново. Като не става, не става.

# 3 125
Победителят мина вече в Събуди се по Нова. Има дъщеричка, родила се е месец след края на Игрите. Да им е жива и здрава. Иначе нищо интересно.

# 3 126
Качен е каста с Калин 😁
И разбира се неговия каст най кратък.Изненадани? 🤦😄

# 3 127
Мирослав нямало да играе в Сезам турнирите, щото не искал да травмира семейството си, но нямаше.притеснение да остави бременна жена 3 месеца сама ...много е сензитивен.

# 3 128
Хареса ми сезонът. Участниците бяха много пъстри и интересни. Като изключа Алекс и Ивайло , всички ми харесаха.

Да, това беше сезонът на Калин... господарят на арената. И Миро му го каза. Дори Миро се извини на Калин, че го е победил. Но пък го победи заслужено - беше по-добър, по-мотивиран, по-концентриран на финалната битка.

Мисля, че опитът в индивидуални битки, който имаше Миро, също си каза думата. Психиката му беше калена в тези битки. Вярвам, че ако не го бяха уморили от глад, щяхме да видим повече от него през сезона.

Съжалявам, калинки 🐞🐞🐞, но аз съм доволна от победителя! Но пък ви разбирам.

Весели празници!

# 3 129
Дяволо, правилно казваш, накрая, който е играл по-амбицирано печели. Да приемем, че всички битки в сезона са на този принцип - по-добрият печели. Защо обаче твърдеше, че отпадането на Ръждавичка е нагласено, поне в началото, трудно ти беше да повярваш, че е заради едната ръкавица и беше сигурен, че има нещо гнило. След тази загуба на Ръждавичка, чисто статистически, Радостина има повече победи от нея. Би ли казал, че е най-силната жена този сезон?

Естествено, че не е най-силната Радостина.
Ръждавичка е номер 1 за всичките 7 сезона като набор от комплексни качества за Арената.
При Калин обаче не е така, защото при мъжете конкуренцията е убийствена и за мен има по-способни и комплексни от него. Мирослав не е такъв. По-скоро са равни, въпреки че Калин за мен е по-комплексен. Но нека видим полуфинала и финала и кой как ще се справи.

Не съм съгласен, при жените лично за мен Дени е най-силната за 7 сезона, като втора опция бих сложил Ваня. При мъжете най-силни са Калин или Гого — те могат неща, които другите не могат, а след тях бих сложил Момчил, тъй като има техните качества плюс плуването и малко повече сила.
Бих искал ако някой не е съгласен да даде адекватни аргументи защо не е Simple Smile

Дяволо повтори 100 пъти, че Ръждавичка е най-силната за всички сезони. А той като повтори нещо, това се приема от него за факт. Този аргумент няма как да се обори🤣😜 Довода "100 пъти повторих" е като анулета.Анулира всички други аргументи🤣

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 11:27 от biglubo

# 3 130
Като го пратиха при Феномените, жълтите направиха огромна услуга на Миро за съжаление.

# 3 131
Снощи ми хареса полуфиналната битка и заради победителя и заради компонентите. Финалната беше твърда силова. Ако се беше класирал Чикагото, щеше да ги изрине.
Калин не беше себе си на финала. Изведнъж жегата му пречеше, нямаше въздух, бавно, почивки, вода. Както Ръждавичка беше неадекватна в битката срещу Радостина, и тук така. Мирослав пък изведнъж блесна на пъзел, че взе и на Калин да показва. Изобщо, сценарий. Някак си, слаб финал се получи, без хайп.

# 3 132
Това си мисля цяла сутрин.Най-силните играчи Пекин, Ръждавичка и Калин изведнъж забуксуваха на най-важните си битки. Не знам пренавиване ли е било или друго.
Аз лично спирам да дълбая в тая посока. Клипчето от вчерашното празнуване на Калин ми напълни душата. Аз видях едни младежи, приятели, близки, който са с човека защото е добър, а не защото има пари.Това е най-ценното в тоя живот.
На Калин и семейството му само пожелавам хубави моменти и да успяват!

# 3 133
Миро, при все, че е ОК на терен, нямаше никакъв смисъл да мишкува, пак можеше да си спечели играта, но да не е мразен.

И откъде на финала му извадиха тези 7 индивидуални?

# 3 134
Мирослав нямало да играе в Сезам турнирите, щото не искал да травмира семейството си, но нямаше.притеснение да остави бременна жена 3 месеца сама ...много е сензитивен.
Аз, откровено се надявам и Калин да не ходи на турнирите им. Не, защото не бих искала да го видя пак на трасе, където се справя блестящо и е меко казано удоволствие да го наблюдаваш. Ами, защото им направи повече от достатъчно рейтинг. И като цяло, на всеки участник, който ми е бил симпатичен, бих казала да си гледа живота и да не се занимава повече с продукцията и печатниците им за пари. Дали са достатъчно през сезона.
Иначе на Мирослав му е пределно ясно какви реакции ще получи и със сигурност освен за семейството му, за него самия ще бъде не по- малко неприятно да стои насред зала, пълна с хора, които го освиркват. Нямам представа как са свързани турнирите и игрите, в смисъл чисто договорно имат ли общо и можеш ли да откажеш участие, ако те искат там. Но дори и Мирослав знае, че от участие там ще получи само още пасив, докато в замяна продукцията ще глътне още пари, като награда, че е дала на зрителя още хляб и зрелище.

Общи условия

Активация на акаунт