💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 183 248
  • 3 859
  •   43
Отговори
# 3 825
  • Sofia
Всичко добре, но Радостина определено е предобрила манджата! Кого си мисли, че ще излъже с тази снимка? Едно, че зрителите помним, второ че кадрите са "живи" и всеки забравил може да си припомни как точно изглеждаше блатната в последната си битка. С цялото ми уважение Радостина никога, ама никога не е изглеждала като рекламно лице на Бухенвалд!

# 3 826
Велик момент, който изгледах пак днес.

Тази радост на феноменалната четворка беше вълшебна наистина.

# 3 827
  • пустинята Гоби
Аз не гледам нищо вече и ми е тъпо, че Игрите свършиха. Луда работа, досега не бях се пристрастявала съм предаване и сега ми липсва.

# 3 828
  • София
Велик момент, който изгледах пак днес.

Тази радост на феноменалната четворка беше вълшебна наистина.

Ето това е за мен корицата за темата между двата сезона!

Знам че основно тежи мнението на домакина, но все пак и на нас трябва да ни е уютно и приятно да влизаме тук близо година. Надали целта е темата да замре, а гледам доста от съфорумците още отсега взеха да се отказват.

# 3 829
Всичко добре, но Радостина определено е предобрила манджата! Кого си мисли, че ще излъже с тази снимка? Едно, че зрителите помним, второ че кадрите са "живи" и всеки забравил може да си припомни как точно изглеждаше блатната в последната си битка. С цялото ми уважение Радостина никога, ама никога не е изглеждала като рекламно лице на Бухенвалд!
Ами не е баш така. Радостина влезе доста... налята.

Плюс това Радостина имаше и две поредни резиденции с Феномените.

# 3 830
Мирослав накрая беше с три поредни резиденции (броя и финалната седмица), така че не е бил измъчен за последната битка.

# 3 831
  • Някъде там...
Прекалиха този сезон, определено. И с този изолатор до финалната седмица.
А и феномените бяха абонирани за резиденцията доста поредни седмици. Което си беше лично тяхно постижение все пак. Ролята на коалициите, които разяждат племената. И липсата на добри стратези.
Продукцията не успя да се намеси успешно тук, трябваше да измисли как да ги захрани. Ивайло също беше много изпосталял, не само тези тримата неприятници.

# 3 832
Биляна, отдавна се питам, но не му беше времето, май ти в спойлерната тема на въпрос кога се е активизирал Калин в СМ беше отговорила "След финала, за съжаление". Какво имаше предвид с това "за съжаление"?

# 3 833
Аз не гледам нищо вече и ми е тъпо, че Игрите свършиха. Луда работа, досега не бях се пристрастявала съм предаване и сега ми липсва.

Aз замествам с коледни базари, двуразови тренировки и хоръри по Нетфликс, но все ме тегли към старите епизоди с победите на Феномените. Мислех си, че тук е пусто вече, но гледам, че и други надничат като мен.

# 3 834
  • Някъде там...
Биляна, отдавна се питам, но не му беше времето, май ти в спойлерната тема на въпрос кога се е активизирал Калин в СМ беше отговорила "След финала, за съжаление". Какво имаше предвид с това "за съжаление"?
Че е непроследим т.е. не е засякла кога се е раздвижил. Simple Smile

Във фейса ми излезе обява на Резиденцията - дават я под наем за НГ. Коментарите отдолу къртят Laughing

# 3 835
  • Sofia
Концлагер "Игри на волята"

Скрит текст:

[/spoiler]
Коментирам конкретно тази снимка. Не одобрявам гладната "политика" на продукцията, но повтарям, че Радка никога не е изглеждала така. Дори тук в темата  коментирахме, че след 7 седмици глад Радка си и все същата.. Явно от пакетчетата захар и сандвичите, които не е яла ще да е било! 😊

# 3 836
Скрит текст:
Мирослав накрая беше с три поредни резиденции (броя и финалната седмица), така че не е бил измъчен за последната битка.
О, да, и слава богу! Но преди това му се бяха събрали бая седмици по блата и изолатори. Имаше само 1 резидевция за мнооого дълъг период. На гоненицата са спирали играта заради него - получил спазъм в гърдите и са го сложили на кислородна маска. Това е безумие от страна на продукцията! Кръвното му е било много ниско и лекарите даже не са му казвали колко е. Пекин също е припадала по арената. Кому е нужен този идиотски глад?!

Че е непроследим т.е. не е засякла кога се е раздвижил. Simple Smile
Точно! Колкото по-рано ги хвана, толкова по-точни са наблюденията ми кога ще се активизират в ИГ. Но пък късното появяване също е знаково - стигнал е далеч.

Концлагер "Игри на волята"

Скрит текст:

[/spoiler]
Коментирам конкретно тази снимка. Не одобрявам гладната "политика" на продукцията, но повтарям, че Радка никога не е изглеждала така. Дори тук в темата  коментирахме, че след 7 седмици глад Радка си и все същата.. Явно от пакетчетата захар и сандвичите, които не е яла ще да е било! 😊
Това не е точно снимка, а скрийншот от клип.

# 3 837
А, значи затова накараха Калин да го прати на резиденция. Тоя не е спирал да мрънка, да се оплаква, да "страда" публично, пред всички играчи. Защо просто още много по-рано не започна да се раздава, да се заявява на отборните битки и може би по-малко лоши локации щеше да има.
А другите оплаквали ли са се като него?
Във финалната седмица подсилвали ли са го с нещо?

# 3 838
Ивайло и Мирослав изглеждаха най-слаби и немощни, ама единия все на битки, а другият на сянка.
Каквото и да е този глад е недопустим. Дори жените от 5 сезон май беше с племе само жени в началото  не бяха толкова отслабнали. Този сезон просто инквизицията сякаш беше продукция, това е гавра с хората записали се, борили се да намерят място.
 Какво като имат договори, то по-добре в болница да ги карат на системи да стоят и за състезанията да ги карат на терен. Как няма някой да ги осъди не разбирам.
Не само това, сега гледах клип с Алекс, който споделя за финалната битка, че ръкавиците му били велурени и се хлъзгали с чувалите, затова и ги изпускал -били се намокрили ли или нещо такова. Преди не бил имал проблеми и е вярно че е носил  чували с дори повече килограми. Значи инвентара им е боклук и преди сме го коментирали. На Радостина въженце се скъса, на друг-друго и колко неща не сме видели. Кой може да гарантира дори сега да нямат здравословни проблеми големи след излизането след време какви поражения ще се покажат. То млади хора, ама това не е гаранция. За последната фаза пък абсурд да има изолатори или блато. Каква равностойна битка ще има между гладуващи седмици и други отпочинали и нахранени за финал. Не визирам тримата сегашни финалисти, по принцип не е честно . А откакто намериха този изолатор направо се излагат и с тези змийски кожи, оси и не знам какво си дето дават непрекъснато. Като влезнат играчите не ги виждам, явно е преграден някъде , защото иначе...
Калин разправяше нещо за блатото за някакви насекоми дето могат и да уморят човек колко било опасно и ги имало там. Тези наистина докато не стане някоя трагедия с някой няма да се спрат.  
Иначе за мен Радостина трябва в Гинес да влезе. Няма човешки организъм да издържи  толкова време без храна и на блато, че и на силови игри.

# 3 839
Радостина, Мирослав, Томи са нещо много специално, явно. Пред скоби извадени. Други като тях не е имало...

Общи условия

Активация на акаунт