Ноемврийски бебета 2025

• 10 222
  • 460
  •   1
Отговори
# 330
На А-дерма нещата са превъзходни! И преди имах един крем, сега мисля и аз да мина на тях когато ми свършат текущите продукти. И без това сега, като е съвсем малък, не желая да използвам никакви ароматизирани неща, за да не му дразня и да ме усеща.

Ние имаме емолиентния бебешки крем и от него кожата му се хидратира прекрасно. Беше се дехидратирал и на люспи целия. Странно е, че зимата се препоръчва използване на олио, при положение, че доколкото знам, то по дефиниция не хидратира, само омазнява.

За запушени каналчета на мен ми помогна ударна доза слънчогледов лецитин. Нямах нужда от нищо друго, за 24 часа се размина. Сега пия по една таблетка на ден профилактично.

# 331
Лецитин и аз пия. Първо ударна доза след като ми се запушиха каналите. Сега и аз по 1 на ден.

Ние сме с Мустела, засега сме доволни. На А-дерма не съм ползвала нищо, какво ви харесва на вас, а и на други марки? Искам да имам и алтернатива, ако нещо стане.

# 332
И мен ме интересуват конкретни продукти, не само марка, от които сте доволни. Особено за хидратация, на моето дете още му се бели бебешката кожа и искам да тествам с нещо друго. Засега сме с Мустела, ама не помага за това.

# 333

Ние ползваме зеленото за къпане - и за тялото и за косичката, а другото - за мазане след баня. Както бях написала малко по-горе, меко казано съм очарована.

# 334
Аз съм заложила на нещо обикновено, от което съм доволна - олио на Alverde baby от DM. Вече 2 месеца го ползваме. Съдържа само масло от бадем.
В началото и на нашата бебка много й се белеше кожата, а сега й е много мекичка.

И мен ме интересуват конкретни продукти, не само марка, от които сте доволни. Особено за хидратация, на моето дете още му се бели бебешката кожа и искам да тествам с нещо друго. Засега сме с Мустела, ама не помага за това.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 09:41 от *Панда*

# 335
Аз съм изключително доволна от wooden spoon. Доста добре се усеща кожата след като я намажа.

# 336
На малкият кожата му беше на люспи като ми го доведоха в болницата и още там започнах да му мажа тялото със Стелатопия+ на Мустела. Доста бързо му се оправи кожата.

Аз по принцип съм много доволна от Мустела и по конкретно от следните неща, но ми се ще да имам и алтернативи, ако се наложи:
Душ гел и емолиентен крем за тяло от серията Стелатопия
Крем за лице и клепачи Стелатопия
Линимент
Витаминен крем за подсичане 1-2-3 на Мустела
Мицеларна вода на Мустела от био серията
Павловича мас

Купила съм и крема за крусти на Мустела, но сякаш още няма и не съм го ползвала.

# 337
Аз съм свръх доволна от емолиентния крем на А-дерма, със зелената капачка. Също, на мустела линимента - сваля всичко веднага. Случи ми се веднъж много да беше засъхнало ако, свали го моментално с памучен тампон. Поръчах няколко, да се запася.

# 338
Момичета, кой размер дрешки са бебоците ви? Нашият е роден в края на ноември и надрасна всичко 56-62. Снощи беше в размер 68 Open Mouth С каката не помня на 1 месец и половин седмица да е носила 68…

# 339
И моят расте бързо, 62 няма да му става съвсем скоро. Но той си се роди 55 см.

Иначе размерите на различни марки дрехи се разминават, това забелязвам. Слагам му дрехата и така решавам дали да я заделя като вече не ставаща, че има някои дрехи 56 номер, които му умаляха много преди други също 56.

# 340
Честита Нова година, момичета! Да сте много здрави, щастливи и сплотени вкъщи! Да се радвате на всичко първо, което ви предстои тази година с бебочетата и да си създавате много скъпи спомени!

Малката на прегледа на преди 5 дена я измериха 58 см, но все още й стават и някои дрешки от 50/56 номер, а други от 56 рано-рано й умаляха. Повечето от 62 са й все още леко големи, а на празниците я облякох в една рокличка 68 номер и й беше точна. Така че съм съгласна, че някои доста се разминават.

# 341
Честита Нова година! Бъдете живи и здрави вие и семейството!
Вчера ми дойде цикъла и такова кървене не съм имала никога сменям превръзки през половин час🙄
някой да сподели нормално ли е това, ако има значение родих секцио

# 342
Честита Нова година, момичета! С пожелание за здраве и благоденствие! Nature Sparkles
И аз исках да ви попитам за дрешките. Нашето момиче вече е на 37 дни и все още носи размер 50, 0-1 месец на HM. Вярно, че се роди много малка, изписаха я 2620гр. На консултацията за 1ви месец, която беше миналата седмица, я измериха 3400гр 54см, но все още си носи този размер Flushed

# 343
Честита Нова Година, мили момичета! С пожелания за много здраве, усмивки и весели дни!

За дрешките е много субективно, понякога даже и модели на различни марки са различни. Купих аз на госпожицата 56 от ХМ и те й бяха, а до преди това беше с 50ти размер, който също добре й беше. Наизвадила съм почти всякакви размери и просто действам на проба грешка, като гледам всичко да е изпрано и готово, а не да си седи с етикета и да чака, че така докато чака, ще взема да пропусна момента.

Празниците при нас бяха малко напрегнати, но приятни, че се събирахме с роднини, приятели и сега имаме няколко дена за почивка преди отново да се завърти колелото и да се върнем в нормалния ритъм на действия.

# 344
Аз бях купила 56 размер на Синсей и бях много притеснена дали няма да се свият и т.н. Всичко беше супер - нямам свити май. Малкият се роди 53 см, вече е 57 и бодитата, които са от рипс материя и са по-разтегливи му стават все още, но другите не. Гащеризоните по същия начин. Сега съм поръчала 62 от Синсей - гащеризони и бодита, отделно взех и от Лидл - също много ми харесаха, но рядко пускат неща за бебета (не само и дрехи). 62 размер му е съвсем леко по-свободен, но не му е голям.

Аз по принцип ползвам бодита и гащеризон отгоре. Много ми е удобно е бързо.

Общи условия

Активация на акаунт