Разбира се, се радвам много че расте добре и е здрава, просто сякаш не ми стига времето с нея - някой друг чувства ли се така?
Може и да е прибързано, но последните дни се чувствам доста сигурна, че бих искала да имаме второ дете. Въпреки трудностите през които минаваме дневно, всяка една секунда, дори моментите в които плаче, или ме буди посред нощ си заслужават. Просто е неописуемо чувство на любов и привързаност, не мога да го сравня с нищо друго.
Вчера беше и моя профилактичен преглед след раждането - слава богу всичко е наред, лекарката каза, че матката изглежда много добре, но все още имам малко зачервяване покрай разкъсванията и шевовете им, та продължавам да се мажа с теразал. Като я питах колко време да се мажа и тя каза докато не изчезне зачервяването - аз даже не знаех че имам зачервяване, представете си на какво място е щом не съм го видяла. Как ще го следя със сигурност ще е забавно. 😂
Предупредиха ме също така, че докато кърмя е възможно да имам или да нямам цикъл, но пък много лесно мога да забременея, та ако не бързаме за второ бебче трябва да внимаваме.
Аз съм диагностицирана с СПКЯ и питах дали бихме имали затруднения пак със следващо зачеване. АГ каза, че не може да отговори с категоричност, защото нещата са различни при всяка жена и след всяка бременност - понякога тези проблеми се оправят след раждане, понякога не. Предполагам като стигнем до там ще разберем. На този етап поне яйчниците ми изглеждаха добре, което е супер новина.
Успех на всички мами, знам че има трудни периоди, но знам и че можем да минем през тях, особено ако имаме подкрепа. 💐❤️