Звездни Компромати- Декември'25

• 250 859
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Пловдив
Казват, че от самото начало не е искала дете. Сигурно може и "следродилен" елемент да се насложи, но не е бил само той. И за мен не говори добре за нея отношението към вече родения син, но кукувщини всякакви имат хората.
_____

Ирина Алфьорова се казва актрисата, която е била омъжена за българин, не Алфеева. Не знаех, че е играла в онзи филм. За другата, Маргарита Терехова, която сега е възрастна и с деменция, бях гледала клип и там се казваше колко добра Милейди е била, но не разбрах дали в тая версия на филма. Честно, гледала съм го и нищичко не помня.
И двете имат по една дъщеря от българските си мъже, като и двете дъщери носят фамилните имена на майките си.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 20:35 от Магдена

# 2 026
Следродилната депресия отминава. Тя така и не се е интересувала от него.
Тя и предродилна депресия май е имала - смятала е бебето за тумор, търсела начини да прекъсне бременността. Цяло чудо е, че това дете е израснало като нормален човек.

# 2 027
Четох навремето книгата на Бардо “Инициали Б.Б.”
На няколко пъти е правила опити за самоубийство (медикаментозно). Била е с доста лабилна психика.
Поразена бях от думите й относно единствената й бременност : едва ли не я оприличава на досаден цирей (!), от когото всячески е искала да се отърве.
Оттам нататък, така и не потърсих повече нейни изказвания по въпроса.
Никога не съм виждала нейни снимки със сина й, освен веднага след раждането докато е още кърмаче.
Друг огромен червен флаг в живота й, това е съжителството й от 1992г до смъртта й днес с бивш личен секретар на Жан-Мари Льопен.
На няколко пъти е подвеждана под съдебна отговорност за расистки изявления.
Това е, което знам.

# 2 028
Мисля, че това лято по канал 1 даваха сериал за Б Бардо, поне в него я представяха като много своенравна  меко казано, науми ли си нещо няма спиране. Тя не искаше дете изобщо, забременява когато е най известна и го виждаше единствено като пречка, поне так беше представено в сериала.

# 2 029
Върнахте ме с особена носталгия към любимия руски сериал от далечната 1979 за Тримата мускетари! Единствената, за мен, невероятна филмова адаптация на любимия роман на Дюма!
Михаил Боярски не ми беше любимец, падах си по Атос, но пеех заедно с тях четиримата, съпреживявах, беше страхотен за времето си, вечен сериал за стойността на истинското приятелство и човешки ценности изобщо.
Благодаря за споделената информация за двете актриси, не знаех за българските следи в съдбите им.

# 2 030
Никога не съм виждала нейни снимки със сина й, освен веднага след раждането докато е още кърмаче.
Скрит текст:
Никой не знае каква точно е истината... Точно днес не мисля, че е удачно да си задаваме тези въпроси.

# 2 031
  • España

_____

Ирина Алфьорова се казва актрисата, която е била омъжена за българин, не Алфеева. Не знаех, че е играла в онзи филм. За другата, Маргарита Терехова, която сега е възрастна и с деменция, бях гледала клип и там се казваше колко добра Милейди е била, но не разбрах дали в тая версия на филма. Честно, гледала съм го и нищичко не помня.
И двете имат по една дъщеря от българските си мъже, като и двете дъщери носят фамилните имена на майките си.
Всъщност на руски името е Ирина Алферова , но все пак , благодаря , за сбития преразказ на поста ми 😉!

А за ББ - един изключително парадоксален образ ….”И Бог създаде Жената” -самата тя -еманация на всичко женско , нежно и красиво , но в същото време я е лишил от най-изконно женското -“майчинският инстинкт” !

# 2 032
Жалко, че заради личностните й разстройства, които се изразяват в няколко опити за прекратяване на собствения й живот( един от които на един от рождените й дни ) , 4 брака и доста любовници, силна следродилна депресия и усложнени отношения с бащата на детето и сина й и пр. и пр. неща, които показват, че даден човек е изключително нестабилен, ще се лепне етикет на добрите неща, които са осъществени с подкрепа на фондацията й.
На мен ми е тъжно, че е била толкова нестабилна и нещастна. И се радвам, че все пак е направила нещо, което е било добро, дало е на някого подслон, защита, приют и спасение от страдание. Нещо, което ще остане след нея, освен красотата, ролите и тъжната й история, в която блясъка на успеха и славата е  успешно помрачен от сенките на депресията и неудовлетвореността.

# 2 033
Бриджит Бардо наистина притежава естествена красота - всичко във външния й вид е перфектно. Прави ми впечатление, че е с естествено плътни устни - значи още тогава много преди Анджелина плътните устни са били символ на красота. Чудно обаче как всички изкуствено направени устни си личат и никак не подхождат, ако човек не е роден с такива...

# 2 034
Mark Wahlberg и Rhea Durham
Скрит текст:

# 2 035
През 1958 г. статия в LA Mirror пита: "Трябва ли да забраним Брижит Бардо?"

"Всеки път, когато взема вестник или минавам покрай театрален афиш, тя е там,  навсякъде с рошавата си, неподдържана коса, дълбоките си деколтета, босите си крака, празни очи и полуотворената си уста", оплаква се авторът Дик Уилямс. "Небрежното ѝ отношение към брака е едновременно шокиращо и неморално."

Горкият Дик, ако е знаел какви жени ще са на мода през 20те на 21ви век....

# 2 036
Дик, толкова лицемерен .....
Да, тя явно е поредната нестабилна и изперкала звезда, болна.

# 2 037
Антъни (Делон) публикува стори по повод кончината на Бардо - става дума единствено и само за Фондацията Брижит Бардо за защита на животните, с пожелания да пребъде и да продължава да прави добро.
Нито дума за вечния символ на женската красота, което ме озадачи.
Скрит текст:

# 2 038
Хайлайф са на живо и празнуват рождения ден на някоя си Здравка. Която в началото се е докарала на Гала, с разни чупки се лигави с гостите. Обаче в един момент сменя тоалета, явно се е понапила и прави шпагати пред гостите... Баба Дони е там и адвокатката с ноктите .
Скрит текст:

# 2 039
ММ продължават да пускат клипчета с празнични поздрави от преди години

Мария Игнатова
Скрит текст:
Стенли
Скрит текст:
Ники Кънчев
Скрит текст:
Галка
Скрит текст:
Вергов и Стефания Колева