Звездни Компромати- Декември'25

• 250 831
  • 2 618
  •   3
Отговори
# 1 965
Тя Хайди даже поотслабнала ми се вижда? На доскорошните снимки сякаш по-закръглена беше. Не е зле сега.

# 1 966
North West с диамантена усмивка
Скрит текст:

# 1 967
  • Пловдив
Отвратително!
Явно ще яде със сламка.

# 1 968
Северозапад е типична представителка на това семейство, които мило и драго дават, за да се снимат и говорят за тях.

# 1 969
Нина Добрев
Скрит текст:

# 1 970
  • София
Мернах Иван Ланджев и съпруга Рени в едно интервю, имали дъщеричка на годинка.
Аз си спомням, ме тя беше женена за Деян Веселинов, явно вече не е.

Скрит текст:

А аз се чудех откъде ми е толкова позната тази Рени, наистина беше с Деян Веселинов, дори май участваха в някаква Черешка на тортата преди години. Между другото, къде се подвизава сега Деян?

# 1 971
Отвратително!
Явно ще яде със сламка.

Циганска работа.

# 1 972
  • Glasgow
Починала е Брижит Бардо😔

# 1 973

Не е  ли прекалено интимна близостта за човек, от който взимаш интервю?! В първия момент помислих, че с някой роднина се е снимала, брат/братовчед, с Росен не съм ги виждала така, влюбени гълъбчета.

# 1 974
Моника се е предала и е освежила лицето си значително. Също така изглежда отслабнала.

Снимките на Моника са от 2020 година, и преди и сега винаги е изглеждала прекрасно, символ на женствеността и естественото и красиво "остаряване".
https://www.elle.com/it/moda/street-style/a30747957/vestito-moda … -monica-bellucci/
Е, значи през 2020 е изглеждала по-добре. Не са написали от кога са, а статията касае днешно време и реших, че са от сега, те ползвали стари снимки. Много професионално, няма що!

# 1 975
Познай звездата
Скрит текст:

# 1 976
Снимката на Банова и Хаусер наистина е като на хора, които са си изключително близки. Само Хаусер да й предложи нещо и набързо ще забрави президента...

# 1 977
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Попадна ми новина, че актрисата от "Дъщерите на Маклауд", Рейчъл Карпани /Джоуди/ е починала
само на 45 годишна възраст след дълга битка с хронична болест. Да почива в мир, много харесвах
сериала и актрисите, а Рейчъл беше толкова младичка и готина, много жалко.
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 12:56 от Jess!

# 1 978

Не е  ли прекалено интимна близостта за човек, от който взимаш интервю?! В първия момент помислих, че с някой роднина се е снимала, брат/братовчед, с Росен не съм ги виждала така, влюбени гълъбчета.

Жената си ляга все пак всяка вечер до 60+ годишен мъж. Сега ѝ е паднало да се отърка в агнешко. Joy

# 1 979
Починала е Брижит Бардо😔
И аз сега видях новината.
Отиде си икона. Забележителна жена.

Общи условия

Активация на акаунт