Звездни Компромати- Декември'25

• 250 821
  • 2 618
  •   3
Отговори
# 1 995
  • Пловдив
Отвратително!
Явно ще яде със сламка.
Според мен са подвижни.

# 1 996
Отвратително!
Явно ще яде със сламка.
Според мен са подвижни.
Грилз зъбарите на малката кардаршка са бижу - слагат се и се свалят като всяко бижу.
Но е от онези бижута, които показват, че притежателят им е от гетото.

# 1 997
Михаил Боярский. Днес става на 76 и все още играе активно. Жалко, че не може да се ходи в Русия последните години. Програмата му е пълна за 2026. Да е жив и здрав!
фотосесията е от преди 10 години, но аз не бях я виждала

Скрит текст:

Михаил Боярски е единствения Д’Артанян за мен, както и филма. Пресъздаваха абсолютно точно представата ми за героите от книгата.

# 1 998

А аз се чудех откъде ми е толкова позната тази Рени, наистина беше с Деян Веселинов, дори май участваха в някаква Черешка на тортата преди години. Между другото, къде се подвизава сега Деян?
Има спортен подкаст.
Много е готин...
Виждали сме се в обща компания и си спомням, че ми омекнаха краката като го видях, защото е точно мой тип.

# 1 999
  • Glasgow
Децата на Курникова и Енрике, много красиви 🥰
Скрит текст:

# 2 000
Михаил Боярски е единствения Д’Артанян за мен, както и филма. Пресъздаваха абсолютно точно представата ми за героите от книгата.
Да, и за мен. Гледам винаги новите филми по книгата и винаги ги сравнявам с него. И незабравимата песничка ми е любима, разбира се. Той я пее.

# 2 001
  • Пловдив
Това оная песен - "Порадуемся на своем веку красавице и кубку..." ("Пара, пара, пара... мерси боку!")?
Само нея помня, нищо друго от филма, нито актьори, нищо.

# 2 002
Същата. всичко помня аз, актьорите, сцените, всичко. И го гледах наскоро и пак ми се видя хубав, което е рядкост за филмите ми от детството.

# 2 003
  • София
И за мен този филм покрива представите ми от книгата. Актьорите, сцените, действията. Помня Констанция, Констанция… много красива беше. Оттогава съм влюбена в коси с къдрици. За късмет, дъщеря ми има подобни естествени къдрици Joy на които се радвам, когато не си ги е изправила Joy
Някой ако пусне линк към филма, ще съм благодарна.

# 2 004
Иван Лечев и съпруга

# 2 005
Много са ми симпатични Лечеви. Жени има страхотен глас.

# 2 006
  • Glasgow
Мария Петрова с пост равносметка и десетина снимки. явно много си харесва тази с човешкия лампион, защото и тя е в селекцията
Скрит текст:

# 2 007
Как така в навечерието на 2024-та си пожелава неща за 2025-та? Странен подход, но явно тя така си ги усеща нещата. 🤔

# 2 008
Ами в края на 2024-та си е пожелавала за тази - 2025-та 🙄

# 2 009
Ама тя казва "в навечерието на 2024 г.", а не "в края на 2024 г.". Както и да е.

Общи условия

Активация на акаунт