Звездни Компромати- Декември'25

• 249 891
  • 2 618
  •   2
Отговори
# 2 490
Самата Гала не е токова неприятна, но тия дето врякат около нея не мога и 5 мин да ги слушам.. то по добре Жоро Игнатов😅😅😂😂😂

# 2 491
Преди време ми попадна клип с Жоро Игнатов, който има папагали, къпеше ги и им говореше. Много мило ми стана, а той беше далеч от образа си на дразнител.

# 2 492
  • софия
Няма да пипате Жоро Игнатов! Той е икона.
Шегата настрани, но понякога доста ме забавлява. Има бърз ум и хубаво чувство за хумор и ирония.

# 2 493
Julia Fox
Скрит текст:

# 2 494
Виждам, че сте отделили много страници на Гала и семейство. Дъщеря й ми е приятна и ненатрапчива. Явно дотам са имали здрав разум да не я тикат навсякъде. Радвам се, че лошото е минало и ще има второ дете. Какво, защо и как работи, не е моя работа, но това, което показахте, е интересно.
Самата Гала и биографията й не познавам отблизо, за да спекулирам по темата. Единствено някакъв арменски гръб усещам сякаш, но не мога да знам.
Но като зрител помня Гала от времето на Невада. Беше с много приятно излъчване а'ла Мерилин Монро, докато само се усмихваше и жестикулираше. После като започна с "На кафе" рядко съм гледала, защото за мен беше пренавито воденето й като декламация. Приятно лице, но напрягащ говор. И това 3 часа всеки делничен ден. Не, не можех да си го причиня. В сълзливото "Имаш поща" беше още по-драматична от необходимото, а Пейо беше светъл лъч на фона на цялата хммм...нега, която струеше на талази. После сякаш леко се поочупи, но и до ден днешен не гледам "На кафе" по собствено желание. Пускала съм го за фон, но вече не ме дразни Гала, а панелистите, които намирам за шумни, отчасти кухи и дървено философсващи по теми, които нямат капацитета да обсъждат толкова надълбоко. И повече ме дразнят мъжете в панела. 8а жени по иде да празнодумстват, но мъжката част ми е жалка и ми оставят чувството, че са там на хранилка.

# 2 495
Аз срещах Наталия Симеонова, с нещо като ретро " Море от любов", пътува  и говори ,че  я помолил някакъв да му помогне след раздяла. Много се чудих това ново ли  е, или някакъв спомен от миналото, изглежда ми сносно. То пък ще е едно връщане ако е ново...
 Новите  лица са  нещо съвсем различно  от познатите , Гала е  от миналото, остатък , но непрекъснат, другите с прекъсване  са ми като черно-бял филм в настоящето.

# 2 496
  • In The Middle Of Nowhere
Забравихте, че Гала водеше и едно предаване за пластични операции и трансформации, Пълна промяна май се казваше? Беше сигурно още преди 2010 г. Оттогава повече не повториха сезон и не се чу повее нищо за участниците.

# 2 497
Прави впечатление, че всички телевизионери са имали периоди без работа, поради най-различни причини. Нисък рейтинг, политическа обстановка, изчерпване на формАта и какво ли не. Даже някои си вземат година - две за рестарт, да научат нещо ново, да се обогатят, да не омръзват на зрителите и т.н. Сал наша Гала не помръдва от топлото кресло - ще каже човек, някакъв гений на телевизията е тая. То предавания, то състезания, то чудо. Явно няма други водещи в тази държава. Че и на нова година я пробутват.
Интересно е, кой толкова я крепи тази жена. Тя почти няма празно в кариерата на водеща. Има нещо дето не го знаеме.

# 2 498
  • София
Жоро Игнатов е бракоразводен адвокат и е развел Плевнелиев с предишната му жена - Десислава!

В Пълна Промяна на Гала правиха лифтинг на Катето Евро (и зъби на Дим Дуков), тук на 8:07 до 8:09 се вижда, че е имала засягане на нерв и временна лицева пареза:

https://youtu.be/CcH169Udcfg?si=WXvlDA_PcSq4xybu

# 2 499
  • Пловдив
Няма да пипате Жоро Игнатов! Той е икона.
Шегата настрани, но понякога доста ме забавлява. Има бърз ум и хубаво чувство за хумор и ирония.
И аз го харесвам Жоро. Не друго, ами от целия "Съдебен спор" само неговата част, "репортерската", е гледаема за мен.

Харесвам и това меме:
Скрит текст:

# 2 500
  • Sofia
А чисто клюкатски - колко печели Гала и подобните водещи? Колко се взима да ставаш всяка сутрин рано и да си всеки делничен ден наживо? Допускам, че трябва да гони 15-20к месечно.

# 2 501
Това, което е захванала Наталия Симеонова е доста тъпо. Направила е бизнес, в който прави платена услуга на влюбени, които искат да направят жест към половинката си - вечеря, уикенд или изненада с участието на Наталия. Услугите започват от скромните 1858 лв нагоре...
Сякаш пазарът не е наводнен от платформи за подаряване на преживявания. Наталия с тези 1858 лева за организиране на вечеря или за посещение с бус се оляла. Впрочем нали им беше много хубаво в САЩ, какво стана?

https://otsarce.bg/

# 2 502
  • гр.Пловдив
Лошо няма това с Наталия,спомням си по интервюта,че нон-стоп са й писали и звъняли да се завърне пак Море от любов,харесвана и обичана водеща е ,платено било Ок,който поръчва музиката -той плаща Simple Smile

# 2 503
  • София
Лошо няма да измисли нещо, от което да изкарва пари, ама тая цена за кутия бонбони и вино, и другите салтанати все едно някой със затворени очи на сляпо я писал и каквото се получи това публикували на сайта😄

# 2 504
  • София
Кой би платил на Наталия Симеонова да иде с бял бус при половинката и да и поднесе бонбони и бутилка вино? Тя на мен ми е симпатична, харесвам я, но ми се стува абсурдна цялата концепция на услугата, която предлага.

Общи условия

Активация на акаунт