Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 1 195
  • 26
  •   33
Отговори
Добре дошли в новата зимно-празнична тема, момичета!

🎄 Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.

🎄 На нашата възраст отдавна сме си дали сметка, че красотата не е мерки, пропорции и вписване в нечии шаблони. Тя е в уникалността, онова цялостно индивидуално излъчване, и в умението да постигнеш хармония със себе си.

🎄 След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си, приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти и тайни, усещания и настроения.

🎄 С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас! Нека я напълним с красота, хубави емоции и усмивки!

🎄🎄🎄Вместо запис, споделете как избирате подаръци за близки и не-чак-толкова близки?
И как и какви предпочитате да са вашите подаръци - изненада или не, материални или не, етц?🎄🎄🎄

И линк към старата тема Ноември'25

Mоля, не цитирайте коментари със снимки

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 16:43 от Agent Provocateur

# 1
  • тук-там
Мерси за темата, Агент!
Аз проучвам задълбочено, ако трябва да направя подарък на по-далечен познат. За близките знам и уцелвам. Обичам обаче да са изненада. За мен също харесвам да ме изненадат, но приятно. Ако не са сигурни във вкуса ми, могат да ми подарят книга или преживяване. Трудно ще сбъркат.
Няколко зимни аутфита от мен:

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 20:21 от mtz

# 2
Избирам практични подаръци на 1 място, на второ мисля за оригиналност.
Като цяло правя такива за Коледа само за семейството.Нямам време, пари и нерви да подарявам на всички.Днес моята приятелка каза, че е купила подаръци за 35 човека🤪
Мерси за темата!🌹

# 3
Благодаря за новата тема!
Все по-трудно ми е да измислям смислени и оригинални подаръци.
Като съвсем се запъна, връчвам ваучери.
А що се отнася до мен, радвам се на абсолютно всичко, като предпочинам да е изненада.
Последните години се улових, че харесвам много за подарък неща, които се ядат и пият.
И да отбележа за протокола, че ако измежду тях нещо блещука, няма да го върна.

# 4
  • София
Агент, мерси за новата тема!  Gift Heart
Нека новия месец да е изпълнен с много уют, топлина и незабравими емоции!
За подаръците за близките предпочитам да подхождам практично - кой от каквото мисля, че има нужда.
Всяка година единия от подаръците е наш семеен календар, който подаряваме на най-близките.
За ММ и децата съм поръчала по една надписана пижама с името на всеки.
За себе си и аз предпочитам подаръка ми да е изненада. Ако може само да не е парфюм, че доста трудно нацелват вкуса ми, когато решат да експериментират.

# 5
Вместо запис, споделете как избирате подаръци за близки и не-чак-толкова близки?
И как и какви предпочитате да са вашите подаръци - изненада или не, материални или не, етц?
Как избирам - като луд с картечница, ако схващате! 😇😁 Искам да купя всичко на всички. Обожавам да правя подаръци и да виждам как светват очите на хората. Слушам внимателно какво им е харесало и биха искали да си купят, и гледам да ги изпреваря. Знам какво харесват и на какво биха се зарадвали. Обожавам изненадата им и радостта им. Много е хубаво! ☺️
Какво искам аз - нищо. Имам от всичко по много. Единствено няма да върна нещо златно ☺️ (скромна съм, а?). Но във всички възможни случаи трябва преди да е купено да си го избера. Малко се губи идеята за "подарък", но аз съм капризна и своенравна по отношение на подаръци. Може би като цяло също, но... за подаръци е по-зле. 😄 Ами да ми подарят пари, аз ще си купя каквото съм си наумила (не че нещо ми трябва), няма да ги разочаровам и да взема да ги скътам тия пари 😆

Агент, благодаря за темата! 🤗💐

# 6
Добре заварила в най-уютния месец Simple Smile
По традиция аз съм човекът в разширеното семейство, който отговаря за избора на подаръци (не за всички) и за издирването им и поръчване онлайн, защо ли ...Heart Eyes
Готова съм с подаръците от 2 седмици насам, само ММ остана. Предпочитам да са изненадващи такива - и към, и от мен.

# 7
Благодаря за темата.
Обичам да избирам и правя подаръци. Тази година обаче не ми е дошла музата, само 4 подаръка са измислени. Последните години предпочитам да подарявам и получавам преживявания.

# 8
Благодаря за темата, Агент!
С голямо желание купувам подаръци за близки хора. Искам да зарадвам човека и  той да усети, че подаръкът не е "от ред да мине".
Аз обичам да получавам подаръци под формата на билети за концерт, пътуване. ММ рядко уцелва вкуса ми.

# 9
Агент, мерси за темата!😍
На фона на общата положителна еуфория за мен това винаги е най неприятния месец. Подаръци не обичам да подарявам, нито да ми подаряват. Само много близки до мен хора, нямам предвид роднинство, могат да уцелят какво ще ми хареса - като колежката с брошката! 😃
Смятам, че и аз самата съм с много осакатен талант за избиране на подаръци, та обикновено взимам ваучър! Sad
Таз година няма да купувам на никой, децата-щерката и племенника не са в Бя, а Коледа ще сме сам сами с Ричард!  😀

# 10
За Коледа избирам само за семейството ми и майка ми....гледам да има елемент на изненада...но все по-трудно е...
Радвам се, че живот и здраве  малкият ми син приключва тази година със средното образование и ще отпадне ангажимента за размяната на подаръци в училище....че голяма ми е мъка там  какво да се избере....
Обикновено успявам да изненадам когато правя подаръци....преди два месеца се пенсионира шефа ми, с който работих 25 години и мисля, че много добре ми се получи изненадата по коментарите след партито...
По темата за гримове и четки съм пас....признавам, че повечето неща нито знам как изглеждат, нито как се ползват...ама пък може някой ден да се науча и аз да ходя озарена...Grinning
Треперушки знам как изглеждат, но моите първи обеци бяха златни халки и някак си бях горда, че не съм с масовите треперушки....
На Карен завиждам за дестинациите, а на Надето за партито....
Хубав декември на всички в темата...

# 11
  • София
Благодаря на Агент за темата.
Декември ми идва в повече с тълпите, задръстванията, свръхконсумацията. Но си има и хубавите моменти, разбира се.
Подаръци правя на най-близките. Ако нещо конкретно са споделили като желано или лишеното от въображение, но винаги полезно - ваучер за любим магазин.
Аз обичам изненадите, но обикновено имам задачата да си избера сама подаръка.

mtz, чудесна си и в трите споделени визии!

# 12
  • София
И аз съм в отбора на "все по-трудно измислям подаръци". Вече всеки си има всичко, какво ли не е подарявал човек, започва да се повтаря, но то не са неизброими все пак вещите.

# 13
Agent, благодаря за празничната тема! Нека този месец да ни е празнично и спокойно на всички.

mtz, супер визии!

Подаръци взимам с радост за дечицата около мен, от порасналите дечица купувам винаги само за мама и баща ми, тъй като той има повод и няма как да го прескоча. ММ не е по изненадите. Аз напоследък не получавам нищо и нямам против да е така, за мен е важно да се съберем с близките. Инак, като един телец-материалист се радвам на бижута и парфюми, ама по възможност аз да си ги избирам.

# 14
АААА, излъгах аз вече съм купила няколко подаръка - за две деца и естествено познайте какво - ПАРФЮМ за маман! Тежко е, на всяко излизане трябва да се пръска милата, не като мен и мъжа ми "само сутрин като тръгнем за работа" - цитат! JoyKissing HeartHug

Общи условия

Активация на акаунт