Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 754
  • 963
  •   1
Отговори
# 270
  • В полите на Пирин планина
Аз нямам дрехи с етикети, но естествено имам такива, които не нося толкова често. Иначе, имам дрехи на години, които са класическа кройка и не са износени, не мога да ги хвърля, а като знам от кога са не бих и подарила. По тази причина се въздържам от нови покупки, но не напълно, де...

Имам нови велурени боти:

и два ежедневни пуловера:

# 271
Ама как ще хвърляш дреха с етикет? Премери ги, виж как ти стоят, ако не е ок - ще зарадваш някого Simple Smile

# 272
Elirost,  чудесна си с тази рокля.
Да, да, да! Различна, оригинална и много добре ти стои.

# 273
Лейди и трите неща са чудесни!
Фенси, нито си дебела, нито стара, тамън добре си...в темата сме разнообразни, не само стройни и млади! 😀

# 274
  • В полите на Пирин планина
Благодаря, Мими. Съвсем са ми в стила и се комбинират с много от дрехите ми, което е супер.

# 275
Благодаря, Мими. Съвсем са ми в стила и се комбинират с много от дрехите ми, което е супер.
И в моя, особено пуловерът с джуфката! 😀

# 276
  • Sofia
И в моя гардероб висят дрехи с етикети и нови обувки...
От тях мисля да се облека за бала на най-малкия.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 01:37 от Karen

# 277
Вчера бях в съседка и приятелка от детство. Тя се оплака, че и се скъсало якето, а аз: няма да купуваш, ще отидем до нас (другия ни апартамент, в който е пълно с дрехи и обувки, но сме в ремонт дълго време) и ще мериш. Каквото си харесаш, твое е. 😄 А нея съм облякла от горе до долу. Не се хваля, оплаквам се, защото това не е нормално. Дрехи с етикети има от години... 🫩

# 278
Диа, да дойда и аз да си избера 🤣🤣🤣
Аз толкоз нямам, няколко само, а тва, което има за носене си го нося с години...

# 279
Ела! От едно мое, ще си ушиеш две 😂

# 280
Ох, страхотна си...ще ме умориш..
Чанти и червила ще взема тогава! 🤣🤣🤣

# 281
Ох, страхотна си...ще ме умориш..
Чанти и червила ще взема тогава! 🤣🤣🤣
Има!... 😇 Няма да те уморя, ще те обзаведа. 😀🤗

# 282
  • Пловдив
И аз съм в кюпа с етикетите. До гуша ми е дошло от мене си. А като отворя гардероба и мигам мигам какво да облека и пак посегна към стандартния аутфит- риза и джинси. Ако знаете колко добре си живеех двадесетина години през които нямах и не купувах никакви дънкови дрехи, защо ли ми трябваше да се увличам пак… Луда работа.

Карен, роклята е топ.

# 283
Диа 🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤩🤩🤩
Е, Алекса, аз така добре си живея без дънкови дрехи... може би от 15 години...
🤣🤣🤣
Карън тоалета е умопомрачителен! 🤩

# 284
Аз чак с етикети нямам, но например се хващам, че все гледам някакви вълнени пуловери и блузи. Много обичам неща от чиста вълна, кашмир. И все оглеждам за нови, а в гардероба имам сигурно едно 8-10 само пуловери и блузи от вълна. Отделно рокли, поли и панталони от вълна. Някои не съм ги носила поне година, ама всички ги обичам и не мога да се разделя с тях.

Общи условия

Активация на акаунт