Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 059
  • 434
  •   1
Отговори
# 360
  • Далечният изток
Те тези двете думи - реална и самооценка, не ми се връзват изобщо в един израз...
Когато човек сам на себе си поставя оценка, винаги е субективна и изкривена през неговия поглед, така че...

# 361
Явно, като се махне сексуалното привличане, остават група хора, замерящи се с мъдри цитати от прашасали книги.

# 362
И пропуснали урока за обективно и субективно в гимназията Simple Smile

# 363
Според мен границите между мъжки и женски пол в такава ситуация ще се размият още повече.

# 364
  • По света и у нас
Гледаме отвисоко на кифладжиите, ама си мечтаеш за баничарничките като тези дето са на Графа, с локумките и бозата нали...
За на Декарт мислите, колко хора мислиш, че се присещат със същото умиление? Най-много групичката аутисти първокурсници мечтаещи да проектират видео игри.

# 365
Ми не.
Единият ми дядо, светла му памет живееше на граф Игнатиев, между Булгартабак и реката, никога не са ме привличали банички и локумки, макар близо до него да беше една от най-старите пекарни. Сега не знам има ли я.
Виж, шкембеджийницата срещу пазара на Красно село, еех...
Вярно, научих се и правя по-хубаво шкембе от онова, дето правеха там, обаче амбианса Wink - няма такъв никъде Simple Smile Simple Smile

# 366
обаче амбианса Wink - няма такъв никъде Simple Smile Simple Smile
Това ще да е нещо по Декарт, нали?

# 367
В навечерието на новата година и 42415 страници по темата, барем стигнахме до извода, че без мъж/жена може, но без амбианс и най-доброто шкембе буквално, не струва.

# 368
Това ще да е нещо по Декарт, нали?

А, не. Вече си взех поука и за бгмамата подбирам по-съвременни работи, в тон с времето.
Хайдегер.
Trollface

# 369
  • София
Значи, равносметка за 2025
- супер якото шкембе е до нас
- и мъж имам
Цитат:
"Всичко е добре, когато завърши добре".
Шекспир.

# 370
Няма я отдавна шкембеджийницата там.
То ако я имаше още, и ти е наблизо, нямаше да имаш мъж, все там щеше да виси. Ракията беше някакви стотинки.

# 371
  • Somewhere far away
Баш шкембето да ви липсва... да ви имам проблемите.

# 372
А, не. Вече си взех поука и за бгмамата подбирам по-съвременни работи, в тон с времето.
Хайдегер.
Trollface

# 373
  • Далечният изток
Не ми липсва, защото си го готвя. Бог съм.

# 374
  • По света и у нас
"Каквото можеш сама да си направиш, никой не може да то го направи..." Не знам кой го е казал това и не мисля, и не е логически коректно, но все още търся някой дето да може по-добре от мен да се погрижи за мен, и до ден днешен вече 40 години събирам статистически данни, все не откривам такъв, тоест горното твърдение е истина със стандартно отклонение 0.00000000^10E.

Общи условия

Активация на акаунт