Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 004
  • 434
  •   1
Отговори
# 75
  • над кукувичето гнездо
Какво печелим наистина, че не знам?

По-скоро се правите, че не знаете. Wink

За огромен процент жени, почти всичко постигнато в личен план е на база на сексуалното им излъчване.

За други пък, секса е основния двигател на кариерното им развитие.

Или греша ?
Shocked
Ох, ни моа...
За всеки влак си има пътници.

Иначе, познавам жени със силно отрицателно женствено и сексуално излъчване, които си жънат успехи, лични и професионални.

Наистина ли смяташ, че жените нямат други умения и качества извън това да мълчат и да бъдат красиви?

# 76
Така е. Вече съм напълно уверен в това.

Във всичко – наука, политика, професионално, лични отношения.
Сега си представи как кукуват само пръч компании в парламента, семейните отношения – ти де факто ни предлагаш перспектива от гей семейства само. Ще настане наистина тотален хаос.

Демек, целия прогрес на човечеството се дължи на жените, които правят секс с мъжете.

Още нещо ново научих днес.
Е, азбучни истини.
Зад всеки мъж, особено успешен, седи минимум 1 жена – я майка му, я жена му, сестра му, любовницата. Най-често секретарката.

# 77
  • Обран бостан ;)
Поне една.

Което си е вярно, вярно е.

Скрит текст:

За огромен процент жени, почти всичко постигнато в личен план е на база на сексуалното им излъчване.

Или греша ?
Shocked
Ох, ни моа...
За всеки влак си има пътници.

Иначе, познавам жени със силно отрицателно женствено и сексуално излъчване, които си жънат успехи, лични и професионални.

Наистина ли смяташ, че жените нямат други умения и качества извън това да мълчат и да бъдат красиви?

Изключенията доказват правилото.

От друга страна - не съм написал "всички", но потребителките, някак си "неволно", пропускат този маловажен факт. Wink

# 78
Наистина ли има мъже, които си мислят, че постигнатото от жените се дължи само и единствено на чар, външност и вдигане на полата. И в парламента, и в канторите и в болниците ,все такива жени виждаме.😁
Ужас, ако е така.

# 79

Или греша ?
Леле. Значи всички успехи на жените се дължат на това, че някой си иска да спи с тях?
Айде на 90 % от жените.

# 80
  • До хладилника, който обичам
Въртите, сучете, пак бягате от въпроса, кое е положителното в сексуалния нагон.
Умалително е как отказваш да повярваш, че мъжкото внимание и 'бутането' не ръководят живота на жените, които при това услужливо и търпеливо многократно ти казват обратното.
Кажи, кой 'избута' жената до теб да работи каквото там работи? Трудно ли прие някой да я, ъм, бута, или тя, разбира се, е едно от малкото изключения, постигнали всичко сами, а не като "повечето", които са, каквото са, благодарение на мъжете, които са го пожелали?

# 81
  • София
Абстрактото питане се оказа, че си има неабстрактни и нездрави корени Laughing
Ах, пакостник!

# 82
  • Обран бостан ;)
На въпроса моля.

За положителните страни имам в предвид.

Наистина ли има мъже, които си мислят, че постигнатото от жените се дължи само и единствено на чар, външност и вдигане на полата. И в парламента, и в канторите и в болниците ,все такива жени виждаме.😁
Ужас, ако е така.

И аз виждам.

Да ходя ли на очен лекар ? Wink

# 83
  • София
Ами секс, любов, деца, семейство, такива споделени радости.

# 84
  • София
Какви положителни страни ти трябват?

# 85
  • Обран бостан ;)
Ами секс, любов, деца, семейство, такива споделени радости.

Прочети пак заглавието на темата.

Какви положителни страни ти трябват?

Каквито смятате, че има.

# 86
  • София
Ами ако единият пол няма влечение към другия, щеше да е пълна скука. Почти без литература, поезия, песни, клюки....
Скука.
Половината маркетинг и търговия ще умре също....

# 87
Че какъв е проблемът мъжете и жените да имат пак любов и семейство без секс? И сега има такива двойки. А имаше и някакъв шум покрай така наречения лавандулов брак - жената е хетеро, но не намира партньор, и се омъжва за приятеля си гей/асексуален с цел да имат деца, семейство, да се грижат един за друг и да си правят компания.

Послепис - е ще трябва хората да изградят и характер и да стават за съвместно съжителство, защото отпада сексуалният нагон, който да ги държи заедно въпреки непоносимостта.

# 88
Какво смятаме. Не сме едно тяло и ум всички жени. Wink
За едни положителното е едно, за други същото е отрицателно.
Да оставим викам мъжете и жените да се обичат и искат, докато все още съществува хетеросексуалността.

# 89
  • София
Сега се сетих за един пример, но той е голямо изключение. Имам позната "в лавандулово съжителство". Делят си наема, той й помага за нейните деца, разбират се, уж всичко перфектно. Обаче тя е превъртяла на сексуална тема. Т.е. - това, че е разделила секса от съжителството, създава огромен дисонанс у нея.

Общи условия

Активация на акаунт