Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 029
  • 434
  •   1
Отговори
# 90
  • До хладилника, който обичам
Ал, какво работи жената до теб?

# 91
  • София
Май няма такава.

# 92
Рокстар, предполагам, че е така. Аз не твърдя, че е много готино, някакъв компромис е. Обаче в свят, в който нито мъжът ти вкъщи, нито тези навън имат сексуално привличане към жени, тоест не усещаш, че нещо изпускаш или че си направил компромис, предполагам няма да е такъв дисонанс.
Мисля си, че или жените също ще изгубят тази функция с времето, или ще станат хомо? Не знам.

# 93
  • Обран бостан ;)

В борда на ЕЦБ Wink

# 94
Значи е ясно защо няма време за теб. Wink

# 95
  • София
Това беше с цел хвалба Laughing
Къде я е добутал с ей тоя х…. две ръце.

# 96
Само че не я е бутал той, нали така ни каза? Бутали са я колеги, шефове, случайни минувачи. С цел успех.

# 97
  • над кукувичето гнездо

В борда на ЕЦБ Wink
И кой я избута дотам? Кариерно имам предвид. Явно е хубавица. Иначе сигурно щеше да е сервитьорка в hooters, примерно. 😈
С много бели конци ти е съшита теорията, че хубавките не умеят да постигнат нещо сами.

# 98
  • Обран бостан ;)
Пишете, колкото да пишете, но така и не ми отговаряте на въпроса, кое е положителното в сексуалното привличане, освен, както написа Бу - размножаването.

На тази база стигам до заключението, че за вас мъжете са ненужни, освен като осеменители, от които да забременеете и да родите, по възможност момиче. Wink

Това ще приключи след като клонирането стане масово явление, а после, ей живот, здравей, здравей. 

Това е обобщението на темата до тук.

А,да.

Нарекохте ме болен мозък, но в този форум, това е напълно нормално. Sunglasses

# 99
Малко тъпо да принизяваш мъжете до осеменители, щом според теб нямат друга функция в живота на жените, щом няма сексуално привличане. Тъжно е, че се възприемаш само като еманация на собствената си сексуалност и не виждаш да имаш роля в живота на семейството си, ако тя не е свързана със секса.

# 100
  • над кукувичето гнездо
Положителното... флирт, емоции, трепети, любов, близост, сигурност, уют, защита, подкрепа, такива неща. Разкриване на различен свят, рационалното среща емоционалното, друга гледна точка, друга логика, друг алгоритъм на действие, допълване. Помощ си е, но не е задължителна за постигане на цели.

Основата си е размножаването и опазването на потомството. Природа. Социалното развитие прави другите неща нужни додатъци.

# 101
Какво е хубавото на сексуалното привличане - ами това, че хората изпитват удоволствие от секса, което не можеш да си осигуриш само с хранене и сън.

Ако го няма, мъжете и жените ще са просто приятели, или не, зависи дали ще изберат жена или мъж за приятел. При тази хипотеза, мъжът ми нямаше да избере мен за приятел, щеше да си избере някой мъж, най-малкото, защото щяха да са по-равностойни в спортовете и хобитата, които ще споделят. На мен връзката с него нямаше да ми липсва, защото и аз нямаше да съм привлечена от този човек, щях да си намеря приятелки по интереси.
Децата щяха да ги произвеждат някъде на конвейр. Но тогава защо да има два вида хора... Постепенно от двата пола щеше да остане само единият. Не знам кой - мъжете са по-силни, а жените - по-приспособими. Може би някакъв трети пол, силен и приспособим. Защо не, стига да може да оцелява.

# 102
  • Обран бостан ;)
Малко тъпо да принизяваш мъжете до осеменители, щом според теб нямат друга функция в живота на жените, щом няма сексуално привличане. Тъжно е, че се възприемаш само като еманация на собствената си сексуалност и не виждаш да имаш роля в живота на семейството си, ако тя не е свързана със секса.

Не аз, а ти ги принизи.

С останалите два отговора съм съгласен, но някак си не виждам как ще се случат нещата ако сексуалното привличане изчезне.

Иначе казано, трябва да ги привлечете като личности, а това, съдейки по написаното до тук, не е много вероятно.

# 103
  • София
Повдига имунитета. Грипен сезон е.

# 104
...стигам до заключението, че за вас мъжете са ненужни, освен като осеменители,...

Ти можеш да приписваш много неща на жените, но е факт, че никой освен теб не го каза. Както и да го извърташ, ти го каза. Жените ти отговориха - многократно - и отговорите бяха съвсем различни. Тоест, ти наистина така се възприемаш, което е жалко, разбира се. Какво ще правиш някой ден, когато лостът за повдигане на самочувствието спре да функционира, как ще се валидираш тогава?

Общи условия

Активация на акаунт