Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 004
  • 434
  •   1
Отговори
# 60
  • Out of the Mix
Бу, съгласен съм, но това е едната страна.
Другата е за удоволствие и релакс, разпускане, махане на напрежението, стреса, цялостно здраве, водещо до още по-голямо сближаване на двойката.
Няма нещо, което да ме "убеди" в противното.
Но, да, сексуалните жени не са масата, а по-малкият процент, и не е до мъжа отсреща, колкото и да има значение, и с един ако е "асексуална", то с друг - тигрица.

# 61
  • До хладилника, който обичам
Не е задължително да имаш инстинкт за много неща, но сексът не е едно от тях, и произтичащото от него сексуално привличане.

Кажи ти сега, какво мислиш, че печелят жените от сексуално обусловено внимание към тях от страна на мъжете.

# 62
  • София
Какво печелим наистина, че не знам?

# 63
В днешният технологичен живот хората вече правят секс за удоволствие. Размножаването не е приоритет.
Та, от тази гледна точка – би било пагубно и за двете страни. Всички хормони и биохимии на мозъка ще излязат извън норма и ще започнат ексцесии, хаос и извратенящини.
Мъжете ще започнат да се избиват помежду си, а жените да стават все по-невротични.

# 64
  • Обран бостан ;)
Какво печелим наистина, че не знам?

По-скоро се правите, че не знаете. Wink

За огромен процент жени, почти всичко постигнато в личен план е на база на сексуалното им излъчване.

За други пък, секса е основния двигател на кариерното им развитие.

Или греша ?

# 65
Грешиш.
По тази логика и мъжете успяват благодарение на това. Че някакви жени им се дават.

# 66
  • Обран бостан ;)
Грешиш.
По тази логика и мъжете успяват благодарение на това. Че някакви жени им се дават.

В кое успяваме ?

# 67
Така е, Наталия Киселова стана председател на НС в парламентарна република само заради силно сексуално си излъчване. Иначе щеше да е сервитьорка някъде, обаче това сексапил, красота и какво още беше - то Господ давал, наливал, и вече нямало нужда от експертиза извън секса.

# 68
Във всичко – наука, политика, професионално, лични отношения.
Сега си представи как кукуват само пръч компании в парламента, семейните отношения – ти де факто ни предлагаш перспектива от гей семейства само. Ще настане наистина тотален хаос.

# 69
  • София
Пък майка ми стана доктор по български, изцяло в женски екип, само благодарение на сексуалното си излъчване. Ммм, да.
Аз също станах управител, в женски екип, само защото Биг боса ме е харесал, дето съм го виждала 2 пъти за 2 минути за 2 години.
Болният мозък си е болен мозък. Лечение няма.

# 70
  • Обран бостан ;)
Така е. Вече съм напълно уверен в това.

Във всичко – наука, политика, професионално, лични отношения.
Сега си представи как кукуват само пръч компании в парламента, семейните отношения – ти де факто ни предлагаш перспектива от гей семейства само. Ще настане наистина тотален хаос.

Демек, целия прогрес на човечеството се дължи на жените, които правят секс с мъжете.

Още нещо ново научих днес.

# 71
  • София
Хайде сега, на мизогиния ли ще го удряме?
Че, няма да се развием кариерно и еволюционно без мъже да ни бутат.

Ма, кажи така. Тук абстрактност няма.

# 72
  • До хладилника, който обичам
За огромен процент жени, почти всичко постигнато в личен план е на база на сексуалното им излъчване.

Миличкият.

Добре, че сте вие, да бутате нагоре жените, възкачени на семейните ви ценности.

# 73
  • София
Sex blaming!
А още дори не е обед.

# 74
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Миличкият.

Добре, че сте вие, да бутате нагоре жените, възкачени на семейните ви ценности.

Моля, моля. Пак заповядайте.

Такива сме мъжете - избутвачи. Wink

Въртите, сучете, пак бягате от въпроса, кое е положителното в сексуалния нагон.

Общи условия

Активация на акаунт